Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

PS Val d'Isere

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

No wiec tak:

...co do facetow to przy Cuche prawie sie poplakałam :( Szkoda kolesia... Bodego potem w powtórce pokazywali więc nikt nic nie stracił. A jak stracil to moge na dvd pożyczyć :)

...co do kobitek to Lara jest zajebista! Młode to jeszcze ale widać ze się nie boi a wiec sporo osiagnie jak jeszcze popracuje... czekam na nią next sezon. A w dzisiajszym SG stawiałam na Amerykanki.

Hehehe, uwielbiam Witka Domańskiego! Dzisiaj nie było rewelacji dnia ale jego texty są zabójcze. Nie wiem czy pamietacie, kiedys porównał Anje do pędzącej lokomotywy :) No cóż, lubię ją ale nie powiem - trafna uwaga :)

Teraz stawiam na kogokolwiek oprócz Millera - jego też lubie ale nie postawie na niego nigdy bo niestety zbyt często "wyskakuje" poza trasę SS. Chociaż przewage ma niezłą... Jak poskromi emocje to moze wygra, ale nie stawiam na niego.

w 100 % zgadzam sie z wróżką tylko jedną uwage mam :P techniczną, SS? Slalom Specjalny? W książeczce z wytycznymi dla sędziów sportowych PZN albo NRSie (pewien nie jestem gdzie to czytałem) w nagłówku jest napisane wielkimi tłustymi literami NIE MA BIEGU ZJAZDOWEGO ANI SLALOMU SPECJALNEGO :D ot taka uwaga dla profesjonalistki :)

Profesjonalistka? buahaha :) ...chyba kibolka! Dzięx za konstruktywną krytykę - piszę tak żeby było precyzyjnie (wole 2 literowe oznaczenia) ale jak chcesz będę pisać SL :)

No wygrał Bode, jego przejazd nie był ideałem ale suma sumarum wygrał :) Gratulacje dla Chorwatow - przepięknie się cieszyli.

Uwielbiam Rainera - facet z polotem :)

A co do przejazdu Cuche - mogą sobie mówić co chcą ale przejazd był niezły - może i brak finezji ruchów ale koleś nieźle się musiał natrenować żeby tak przejechać a niejeden slalomista poległ... Dobra robota!

Uważam że żeby cokolwiek było z następnego pokolenia trzeba dzieciaki od razu wysyłać na szkolenia za granicę. Tak jak Kubica trenował we Włoszech bo w Polsce mógł sobie tylko po parkingach pośmigać na karcie :(. Oczywiście trzeba pamiętać że on ma jeszcze talent ale trenując w zapyziałej ojczyźnie nie rozwinął by tego. Tak samo jest z narciarstwem zawodowym w pl. :(

Profesjonalistka? buahaha ...chyba kibolka! Dzięx za konstruktywną krytykę - piszę tak żeby było precyzyjnie (wole 2 literowe oznaczenia) ale jak chcesz będę pisać SL

Pewno że profesjonalistka skoro kolecjonuje nagrania z PŚ ;) a co do nazwy to SL to też tylko 2 literowe oznaczenia no i najważniejsze to nie miała być krytyka tylko ciekawostka myśle że dla kogoś kto sie tym tak interesuje jak ty czy ja to jakieś tam znaczenie w tym jest.

Uwielbiam Rainera - facet z polotem

Każdy normalny człowiek powinienen go lubieć :D !

A co do naszych kobitek to widać róznice klas miedzy nawet 16 letnia Larą a naszą Kasią czy Agnieszką jak oglądałem te wyniki lary to rosnie nowa wielozadaniowa zawodniczka bo wszystko (przynajmniej po wynikach tak widać) jezdzi równie dobrze :D