Gość bobic Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Teraz jedzie Chemmy Alcott - mniam mniam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 wygląd może i jest, gorzej z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 No wiec tak: ...co do facetow to przy Cuche prawie sie poplakałam Szkoda kolesia... Bodego potem w powtórce pokazywali więc nikt nic nie stracił. A jak stracil to moge na dvd pożyczyć ...co do kobitek to Lara jest zajebista! Młode to jeszcze ale widać ze się nie boi a wiec sporo osiagnie jak jeszcze popracuje... czekam na nią next sezon. A w dzisiajszym SG stawiałam na Amerykanki. Hehehe, uwielbiam Witka Domańskiego! Dzisiaj nie było rewelacji dnia ale jego texty są zabójcze. Nie wiem czy pamietacie, kiedys porównał Anje do pędzącej lokomotywy No cóż, lubię ją ale nie powiem - trafna uwaga Teraz stawiam na kogokolwiek oprócz Millera - jego też lubie ale nie postawie na niego nigdy bo niestety zbyt często "wyskakuje" poza trasę SS. Chociaż przewage ma niezłą... Jak poskromi emocje to moze wygra, ale nie stawiam na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 w 100 % zgadzam sie z wróżką tylko jedną uwage mam techniczną, SS? Slalom Specjalny? W książeczce z wytycznymi dla sędziów sportowych PZN albo NRSie (pewien nie jestem gdzie to czytałem) w nagłówku jest napisane wielkimi tłustymi literami NIE MA BIEGU ZJAZDOWEGO ANI SLALOMU SPECJALNEGO ot taka uwaga dla profesjonalistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Podium Val d'Isere (dla tych, którzy nartują, zamiast oglądać tv): 1. BOOOODE MILLER 2. Kostelic 3. Zrncic-Dim Miller wygrał Małą Kulę w kombinacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Profesjonalistka? buahaha ...chyba kibolka! Dzięx za konstruktywną krytykę - piszę tak żeby było precyzyjnie (wole 2 literowe oznaczenia) ale jak chcesz będę pisać SL No wygrał Bode, jego przejazd nie był ideałem ale suma sumarum wygrał Gratulacje dla Chorwatow - przepięknie się cieszyli. Uwielbiam Rainera - facet z polotem A co do przejazdu Cuche - mogą sobie mówić co chcą ale przejazd był niezły - może i brak finezji ruchów ale koleś nieźle się musiał natrenować żeby tak przejechać a niejeden slalomista poległ... Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Przy pannie Gut, widać skalę talentu naszych dziewczyn. chyba musimy poczekać na następne pokolenie, żeby cieszyć się miejscami w pierwszej dyszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Uważam że żeby cokolwiek było z następnego pokolenia trzeba dzieciaki od razu wysyłać na szkolenia za granicę. Tak jak Kubica trenował we Włoszech bo w Polsce mógł sobie tylko po parkingach pośmigać na karcie . Oczywiście trzeba pamiętać że on ma jeszcze talent ale trenując w zapyziałej ojczyźnie nie rozwinął by tego. Tak samo jest z narciarstwem zawodowym w pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 chyba musimy poczekać na następne pokolenie, żeby cieszyć się miejscami w pierwszej dyszce. Dzisiaj w Pucharze Europy w Abetone - Slalom Gigant: 1. Robnik 4. Gut 42. Karasińska DNF Gąsienica Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Profesjonalistka? buahaha ...chyba kibolka! Dzięx za konstruktywną krytykę - piszę tak żeby było precyzyjnie (wole 2 literowe oznaczenia) ale jak chcesz będę pisać SL Pewno że profesjonalistka skoro kolecjonuje nagrania z PŚ a co do nazwy to SL to też tylko 2 literowe oznaczenia no i najważniejsze to nie miała być krytyka tylko ciekawostka myśle że dla kogoś kto sie tym tak interesuje jak ty czy ja to jakieś tam znaczenie w tym jest. Uwielbiam Rainera - facet z polotem Każdy normalny człowiek powinienen go lubieć ! A co do naszych kobitek to widać róznice klas miedzy nawet 16 letnia Larą a naszą Kasią czy Agnieszką jak oglądałem te wyniki lary to rosnie nowa wielozadaniowa zawodniczka bo wszystko (przynajmniej po wynikach tak widać) jezdzi równie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Zjazd z Val d'Isere został przeniesiony do Norwegii na 29.02.2008. godz. 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 yyyyyyy... nie kumam za bardzo, bo w Kvitfjell i tak planowo miał być zjazd... to co, mają być dwa zjazdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 ok, na stronie FISu jest. http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?event_id=24447&cal_suchsector=AL Czyli odbędą się 2 DH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi