Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 a wygrała tina maze, bo jak sie ogląda biatlon to się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Jestem w szoku ; O Zająć drugie miejsce na plecach i bez jednej narty? Szok szok szok ; O Na plecach można jedynie cztrzecie zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Widzieliście jak zakończyła zjazd Lara Gut ? Nieźle, do tej pory nie wiedziałem czegoś takiego, by na plecach na jednej narcie przejechać linię mety i przegrać tylko o 0,01 sek. RESPECT ! Miler, wengen. -1.47, tylko z dwoma nartami przy kulasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Na plecach można jedynie czwarte zająć. Nie jedynie, i nie czwarte tylko trzecie, takze pudlo zaliczone. I pozniej tym lepsze warunki byly, i Tina z 47 numerem startowym zrobila kolezankom KUKU Tak jak wiekszosc pewnie juz tego nie widzialem, myslac ze jest juz po transmisji i po zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Nie jedynie, i nie czwarte tylko trzecie, takze pudlo zaliczone. I pozniej tym lepsze warunki byly, i Tina z 47 numerem startowym zrobila kolezankom KUKU Tak jak wiekszosc pewnie juz tego nie widzialem, myslac ze jest juz po transmisji i po zawodach no przeca pisze że trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 no przeca pisze że trzecie To sie nazywa czytanie sorry z Twojego wyrazu "cztrzecie" przeczytalem jedynie "cz" i tak mi wyszlo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 mały off A ja znowu zamiast ogladac PS siedze na uczelni:mad: Zreszta mam teraz laborki;) Szukalem przejazdu tej młodziutkiej blondyneczki na necie ale jeszcze nie ma:) Wszystko zawsze w necie jest na żywo :-))): http://www.meczyki.pl/home.php Zawsze tu oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 ooo ale psikus wyłączyłem tv wyszedłem z domu wracam a tu sie zwycięzca zmienił kolejna porażka eurosportu... niestety nie można było obejżeć zwyciężczyni bo transmisji już nie było ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 No i dupa. Wstałam w środku nocy (bo wstawanie w weekend o 10:45 to jest środek nocy) a tu pogoda se jajka robi. Wy sobie popatrzyliście na moment "tuz przed startem" Vonn a ja na facetów nie Vonn szkoda baaardzo, bo laska umie wychodzic z trudnych sytuacji jak żadna inna... Dobra jest. Młoda blondi to jakiś fenomen Zobaczymy jak jutro sobie poradzi ale zapowiada się na odkrycie roku ('91 to doby czas na starty w profesjonalnej kadrze). Niestety biatlonu juz nie moglam ogladać bo na trening pędzilam ale Maze nieźle laski wyrolowała:D Jutro wstajemy na 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 ciekaw jestem jak to jest z tą blonidie bo patrzyłem na wyniki to mocna to ona jest ale głównie u siebie na podwórku w St. Moritz chocciaż najwiecej zwycięstw w zawodach FISu odniosła u makaronów wiec róznie to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 wie ktoś, jak to jutro jest zaplanowane - będzie powtórzony zjazd, czy zjazd do kombinacji i o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Mowili ze dzisiejszy DH jest po prostu odwolany a nie przełozony. Jutro ponoc ma sie zacząć s-komb od slalomu a potem ma byc DH o ile w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 wie ktoś, jak to jutro jest zaplanowane - będzie powtórzony zjazd, czy zjazd do kombinacji i o której godzinie? Podaję za Eurosportem: 10.30 zjazd do kombinacji 12.00 sg bab 14.00 slalom chłopów komb. Wariant inny, o którym nie piszą, to biatlon od 8 do 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Mowili ze dzisiejszy DH jest po prostu odwolany a nie przełozony. Jutro ponoc ma sie zacząć s-komb od slalomu a potem ma byc DH o ile w ogole... to na DH Didier bedzie potrójnie zmobilizowany jak dojedzie slalom wogóle jesli rzeczywiście bedzie odwrócona kolejność konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 No to w najlepszym wypadku zdaze na slalom do kombinacji. 7.30 pobudka na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 To trochę szkoda tego zjazdu - kombinacja pewnie pojedzie z niższego piętra-sytuacja lepsza dla Bode, bo Cuche w slalomie jest pocieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 ooo ale psikus wyłączyłem tv wyszedłem z domu wracam a tu sie zwycięzca zmienił kolejna porażka eurosportu... niestety nie można było obejżeć zwyciężczyni bo transmisji już nie było ;( Tym razem eurosport przerwał biatlon i puścił przejazd Mazowej z odtworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Zaczynamy: trasa krótsza o ok. 850 metrów od zjazdu, pogoda super. Kurdziel mówi, że dzisiaj się mała kulka rozstrzyga... zobaczymy kto? No k..... mać! zabrali pół przejazdu Bode reklamami!!! Kolejność po zjeździe: 1. Miller 2. Defago 3 Guay Slalom o 14 tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Trzymam kciuki z Kostelica i Rainera Schoenfeldera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 PS St. Moritz Zaryzykuję tezę, że damski Super G dzisiaj z St. Moritz jest fajniejszy, bardziej emocjonujący niż zjazd do kombinacji facetów. Mancuso właśnie straciła 1.8 s , ale na mecie wyglądała nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Niż zjazd panów napewno ale wczorajszy zjazd kobitek był dużo bardziej emocjonujący tutaj po 25 zawodniczkach jest wszystko wiadomo teraz czekam już tylko na SL do kombinacji panów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Taki jesteś pewny - a co z Gut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 nic, jej nie pokarzą , pisałem już że nie wierze zeby oczywiscie jak narazie powtórzyła ten sukces!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Gut pojechała wysmienicie, no moze prawie wysmienicie, bo prowadzila caly zjazd, a w koncowece gdzies stracila pol sekundy zajmujac na razie 5. miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 to co ten piernik z eurosa mówił że zbliża sie koniec transmiji poszedłem "porządek" robić i przegapiłem przejazd Lary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi