Bończa Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 W sobotę zjazd w Val d'Izere - Bode Miller był najszybszy na trzecim dzisiejszym treningu. Eurosport zaczyna o 10.45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 A o 12:30 DH kobiet w St. Moritz - chyba nie ma sensu zakladać nowego tematu (nie chce bałaganu tu robic z racji ze jestem nowa i nie znam zasad) Wiem że to graniczy z obsesja ale czy ja dobrze widzę ze Maier nie jechał drugiego treningu? obija się... U Millera to jest troszke loteria - koleś jest niesamowitym cyrkowcem i zawsze Jego przejazd jest fenomenem na skalę światową ale kasy w SS na Niego bym nie postawila Ale jutro DH wiec ma niezłe szanse - moze "come on Bode" odstawi jakiś spektakl . Ja obstawiam Cucha - facet jest w zajebistej formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 A o 12:30 DH kobiet w St. Moritz - chyba nie ma sensu zakladać nowego tematu (nie chce bałaganu tu robic z racji ze jestem nowa i nie znam zasad) Wiem że to graniczy z obsesja ale czy ja dobrze widzę ze Maier nie jechał drugiego treningu? obija się... U Millera to jest troszke loteria - koleś jest niesamowitym cyrkowcem i zawsze Jego przejazd jest fenomenem na skalę światową ale kasy w SS na Niego bym nie postawila Ale jutro DH wiec ma niezłe szanse - moze "come on Bode" odstawi jakiś spektakl . Ja obstawiam Cucha - facet jest w zajebistej formie! no nie no Kasiu, chłopaki powystraszają się tego, ja sam nie ogarniam:eek: .... Ale tak trzymaj!!!!!! Od siebie dodam tylko program na ORF1 dla tych co mają zeza w stelicie na astrę. Na ORF1 jest cały puchar od początku do końca, włącznie z przejazdem reportera z kamerą po trasie zanim rozpocznie się konkuręcja. Tu program:http://tv.orf.at/program/orf1/20080202/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Na Eurosporcie też jest przejazd z kamerą. A jak nie to zostaje Rai Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Ale na ORF jest jeszcze der countdown i die analyse:D SB, sam mnie tu zwabiłeś Wiedziałeś co robisz Ja na stronce orf zawsze sobie klikam na żółty napis "sport" i wychodzi mi tylko esencja bez seriali i pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Tia dużo bardziej odpowiada mi ORF lub coś niemieckojęzycznego, niż śpiewna włoska gadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Ale tam się bardziej drą = większe emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 A ja stawiam na Buchela a u pań na Mancuso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 jak tak obstawiacie to ja będę trzymał bank:p tylko grubo obstawiać żeby jakiś zysk z tego był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Ja zaryzykuje jednak: Miller, a u Pań - Paerson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 U pań Hosp, a u panów Bode a jak nie Bode to nie wiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Bardzo fajna trasa jest dla snowbordzistów w Pichl na Reiteralmie i jest tylko dla nich zarezerwowana narciażą wstęp wzbroniony, zresztą zobaczcie: Już kiedyś pisałem tu że widzę że oni lubią po lesie jeździć i jeszcze raz podkreślę że to bardzo odpowiednie miejsce dla nich, jak wszyscy się tam przeniosą to nawet ich polubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 U pań Julka albo Linsday USst górą a panowie ja chciałbym Bode ale coś mi mowi że szwajcar bedzie lepszy Cuche ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Zjazd odwołany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Własnie miałem pisac Bończa mnie uprzedził Jazdy nie bedzie wiec obstawianie wyników panów sie nie przydało taraz czekanie do 12.30 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 wlasnie kurde wstalem a tu na euro jakieś mi biegaczki na nartach wyskoczyły :OOOO a powód odwołania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 nocny opad 1m (słownie metr) sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 no to ładnie walneło:) szkoda że wali wszędzie poza polskimi długimi jakże pięknymi nartostradami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Dali by se już siana ci wszyscy alpejczycy, przez nich nie mogę sobie w spokoju biatlonu obejżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Widzieliście jak zakończyła zjazd Lara Gut ? Nieźle, do tej pory nie wiedziałem czegoś takiego, by na plecach na jednej narcie przejechać linię mety i przegrać tylko o 0,01 sek. RESPECT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 właśnie szukam na necie jej daty urodzenia, komentator powiedział rocznik 91 ale wydaje mnie sie że nie bardzo w każdym bądz razie mimo tej jakże pieknej gleby na koniec to był dzisiaj najładniejszy przejazd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 http://www.fis-ski.com/uk/604/613.html?sector=AL&listid=&competitorid=125871&type=result :eek: :eek: :eek: :eek: ona jest z mojego rocznika RESPEKT !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 A ja znowu zamiast ogladac PS siedze na uczelni:mad: Zreszta mam teraz laborki;) Szukalem przejazdu tej młodziutkiej blondyneczki na necie ale jeszcze nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Jestem w szoku ; O Zająć drugie miejsce na plecach i bez jednej narty? Szok szok szok ; O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Ciekawy zjazd. Szkoda troche ze rzadzila nim pogoda. Vonn miala wygrana w cuglach gdyby nie to potkniecie. Najbardziej bede pamietal lzy Cook i usmiech Lary (moza ona Homar i Twoj rocznik, ale Byczek jako ja ). No i sam moment startu Julki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi