SKIer Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 hehehe, nie ma jak to na ambicje wjechać efekt murowany Bugi tylko po co te nerwy? Nie wszyscy muszą wiedzieć jak masz na nazwisko. I żeby tak od razu z grubej rury na Wróżkę wyskakiwać.... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 I żeby tak od razu z grubej rury na Wróżkę wyskakiwać.... :eek: Dobrze, że nie z grubą rurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 to ine bylo z grubej rury, a my wszystko sobie wyjaśniliśmy:) spokojnie bez nerwów:) do zobaczenia za tydz w niedziele 19stego marca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Dobrze, że nie z grubą rurą ...wtedy to już by miał do czynienia z SB, i nie było by przebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Chłopaki, prośba to prośba. Obiecałam publicznie że nie będę to dotrzymam słowa:) A Bobic jak zwykle o jednym ...wszędzie się doszuka... ...zejdźcie z SB bo sie Mu zrobi przykro i nie będzie chciał być moim PR-owcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 głodnemu zawsze chleb na myśli jak to mowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 A Bobic jak zwykle o jednym ...wszędzie się doszuka... Eeeee tam, nie dramatyzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 głodnemu zawsze chleb na myśli jak to mowią :eek: a co jest tym chlebem?? Z poprzednich postów wynika że "gru..a ru..a Bugajsona" :eek: Bobic, ja bym się obraziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 hehehe:d Robert sie nie obraża:)............chyba:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Nie, no spoko, ja nie wiem w ogóle o czy Wy mówicie Jaka r..a Bugajsona ? Ale pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 a Ty Bugajson nie miałeś już wyjeżdżać przypadkiem?? No to już - logoucik No dobra, już jestem grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 No to mamy pierwszą kobietę która osiągnęła status Starej Gwardii:) Gratulacje Kasiu:) kwiaty by się należały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Sławek, litości... Czy Ty musisz wszystkie privy wywlekać na światło dzienne?? Dzięki Co prawda czasami nie na temat ale i tak sie powstrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Czyzby watek z Wrozka szykowal sie na "never ending story" ?? Nie powstrzymuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Czyzby watek z Wrozka szykowal sie na "never ending story" ?? Magia jest wieczna, nigdy się nie kończy;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Urodzinki Bukiet z 25 róż to by było zbyt banalne, więc przesyłam zdjęcie jednego z najbardziej elitarnych kwiatów wśród kwiatów:),bo 9133 dni temu przyszła na świat jedna z niewielu naszych aktywnych forumowiczek, właśnie dzisiaj Kasia obchodzi swoje ćwierćwiecze i wiedz o tym Kasiu że właśnie minęło to gorsze ćwierćwiecze, a to najlepsze jest przed Tobą WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 to i JA MOWIE STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAT STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAT kolejnych ćwiartek zdrowka szczęscia dużo miłości bo te 3 najwazniejsze za reszte zapłacisz kartą swojego faceta:):) jesio raz wsiego naj piekna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KASIU ! ! ! ! STO LAT, STO LAT ! ! :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 Ja tez się dołączam do życzeń, wszystkiego naj, wielu sezonów śmigania!!!!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 A i ja mam kwiatuszki dla Kasi:) Życze Ci Kasiu samych pogodnych, radosnych dni, snieżnych zim i wszystkiego tego co Ci życzyli inni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 Wszystkiego Najlepszego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 Wszystkiego najlepszego! Samych miłych niespodzianek w życiu i dużo radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2008 Dziękuję bardzo bardzo wszystkim za życzenia, misie i kwiatuszki:) nio i przede wszystkim SB za refleks z wywleczeniem tego zacnego tematu na światło dzienne:D 25 lat za mną a teraz to już z górki:D Skacowane buziaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2008 Spoko, spoko - z gorki albo pod gorke. Pamietaj ze nie tylko wiek, ale jeszcze przebieg sie liczy, no i oczywiscie serwisowanie w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 27 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2008 25 lat za mną a teraz to już z górki:D To jak to jest, że ja mam Mickiewiczowskie 44, a ciągle jeszcze pod górkę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi