Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Byłam dzisiaj w obu ski-teamach. Generalnie porazka jesli chodzi o rekawice ale za to zaskoczyła mnie część obsługi która znała się na rzeczy. Natomiast jeden pan nie reagował na to co mowię - prosiłam o rekawiczki z kewlarem a dostalam 3 razy rękawice ze skórą na zasadzie "niestety nie mamy papieru toaletowego ale mamy równie dobry papier scierny"... W przyszłym tyg ruszam na Kruczą i gdzieś jeszcze mnie wysłali na Rakowiecką albo Racławicką... muszę to sprawdzić... ...ale kupiłam sobie za to 3 bluzeczki na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 ...ale kupiłam sobie za to 3 bluzeczki na pocieszenie HAHA to jest najlepsze, kurde to okropne nic nie moge znaleść nic tu niema ale może sobie kupie to i to i wtedy to są zakupy pocieszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Film Kasi zrobiony na czarnej trasie Spinale Direttissima 25 w Madonnie pokazuje co to się z ludźmi dzieje gdy znajdą się w nie odpowiednim miejscu. Trasa jak to na szkle wydaje się być płaska ale Ci co tam byli wiedzą że tak nie jest, zresztą zobaczcie jak kulają się w dół te 2 osoby na środku (jedna drugą podcięła) pNKyuzcCsbE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 No nieźle a kiedy zobaczymy filmik z Kasią ? Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 No nieźle a kiedy zobaczymy filmik z Kasią ? Czekamy... No tak, dac komus dlon to od razu chce cala reke;) Wszystkie filmy sa najpierw dokladnie sprawdzane przez SB Jak przejda przez cenzure to dopiero wtedy mozemy je ogladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 No nieźle a kiedy zobaczymy filmik z Kasią ? Czekamy... Co to!!! Jak z Bałtyku będą się wypiętrzały góry na 2000 - 2500 metrów to wtedy właśnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 No tak, dac komus dlon to od razu chce cala reke;) Wszystkie filmy sa najpierw dokladnie sprawdzane przez SB Jak przejda przez cenzure to dopiero wtedy mozemy je ogladac No naprawdę bo zauważcie że to SB wstawił ten filmik Sorry za tą zachłanność. Zadowolę się tym jednym filmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Odpisałabym wcześniej ale miałam lekki zjeb komputerowy... SB, Ty Brutusie Chłopaki, no ja sie zaczynam dopiero rozkrecać! A tak poważnie to niestety ale narciarskich filmików z moim udziałam nie ma bo to ja odpowiadam za filmy i zdjecia na nartach u mnie w rodzinie głownie dlatego że mi sie chce "dzwigać" kamerke i aparacik, nagrywam ludzi a nie śnieg za nimi i nie boje sie że wywale się na kamerkę i ją rozwalę... Muszę poprzeglądac filmiki z zeszłego roku bo miałam manię nagrywania tras (w ręku kamera i jedziemy), taki TRAVEL CHANNEL na nartach ale to mało ciekawe (tzn ja lubie sobie latem przyjąć pozycje zjazdową i pozjeżdzać sobie przed tv:)) a poza tym słychać moje przekleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 .............tzn ja lubie sobie latem przyjąć pozycje zjazdową i pozjeżdzać sobie przed tv a poza tym słychać moje przekleństwa No to by było git: to wtedy postaw kamerkę na TV i takiego filma chłopaką tu wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Szkoda że nie ma emota "głupek" bo by sie teraz mi przydał ...kamerkę NA tv?? Jak wnioskuję z niektórych tematów tutaj na foum to widzę że większość się interesuje raczej kobiecym tyłem podczas pozycji zjazdowej niż przodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Ewentualnie możesz Kasiu zrobić ujęcie z przodu i z tyłu:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 no a w ostatecznosci może być profil , no chyba że masz kamerke która będzie się wokol ciebie kręcila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 a w jakim stroju sobie rzyczycie?? głupie pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Życzymy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 dziekuję, fakt:) nawet nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 No nie ma co narciarki z W-wy są strasznie populerne więc nie ma się co dziwić że tyle postów A propo zawodów to szkoda że dziś odwołali slalom Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 a w jakim stroju sobie rzyczycie?? głupie pytanie... Nie takie glupie, nie takie - no ale koledzy nic nie sugeruja, a ja mam taka wrodzona niesmialosc do kobiet - jak Jej Ekscelencja z Seksmisji prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 I tak wszystko idzie przez moją cenzurę: tak że chłopaki nie za wiele zobaczycie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Juz od dawna oboje wiemy ze Ci bardzo zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 SB każde zabezpieczenie da się obejśc:D, z Tobą będzie cięzko ale moze jakos damy rade:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 SB dobrze mowi Ale to co uważa za stosowne to udostepnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Bugaj co Ty masz na avatarze?? kur****** gotuje sie we mnie jak mi ktoś po nazwisku sadzi a na avatarze mam rysunek:) a nie okładke:) moze taki sam walne sobie na kask:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 kur****** gotuje sie we mnie jak mi ktoś po nazwisku sadzi ok, tylko się nie denerwuj - to szkodzi na urodę ...już nie będę a na avatarze mam rysunek:) a nie okładke:) moze taki sam walne sobie na kask Wytnij go sobie z okładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ok, tylko się nie denerwuj - to szkodzi na urodę ...już nie będę Wytnij go sobie z okładki on nie jest na zadnej okładce, chyba że ja jestem lewy i okładki nie widziałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 No, taki avatar lepszy:) Baw się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi