Boogie Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 teraz tak a jak bylo kiedyś nie wiem bo nie pamiętam:) wczoraj moj kuzyn wracał sobie do domeczku w mundurku i polył fajeczke i chyba jak on to powiedział mocniej waniało od nich (jechali grupą) jaką wudeczka no i cofnely im bo ich we wrocku na dworcu ŻW złapała, tosz to gorsze od policji chyba:d SB a gdzie był twój rewir?? Figo razem z wami ?? taki dream team czy tylko z witusiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Żandarmeria - ta najbardziej znienawidzona ? Ale mundur piękny bo wojsk nadwiślańskich - taki ze stójką(bez krawatowy) z podkutymi kozaczkami do kolan i rogatywka z czerwonym otokiem:), i jednostka w Warszawie na ul. Podchorążych 37 - czyli Łazienki za płotem:) Wstawił bym fotkę ale jest w wersji papierowej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 SB, chetnie bym obejrzal. Nie masz mozliwosci zrobienia scana i wrzucenia na strone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ...trzeba go troszę zachęcić... dawaj, dawaj! SB, masz priva Dziękuję za wygraną Myślałam że wygram prenumeratę Krzyżówki 100, 200, 500 i 1000 panoramicznych a tu niespodzianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 SB, chetnie bym obejrzal. Nie masz mozliwosci zrobienia scana i wrzucenia na strone? Jutro po południu jadę przez Bochnię to możesz przypląsać na obwodnicę zabiorę album:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A wiesz ze do obwodnicy mam jakies 100 metrow:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ...to bedziemy machać razem - zaraz wychodzę z domku żeby tam dotrzeć A macie jakieś fotki ze swojego dzieciństwa na nartkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ...to bedziemy machać razem - zaraz wychodzę z domku żeby tam dotrzeć No nie ma sprawy, mozesz Bochnie odwiedzic, zapraszam. Co prawda jedna Kasie juz mam w domu ale jak to mowia od przybytku glowa nie boli;) No a co z filmikiem? SB oglada, a reszta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A macie jakieś fotki ze swojego dzieciństwa na nartkach? No pewnie z 200 chyba w galeriach na Skionline:D A wiesz ze do obwodnicy mam jakies 100 metrow No to dawaj telefona będę w Wieliczce to zadzwonię SB a gdzie był twój rewir?? Figo razem z wami ?? taki dream team czy tylko z witusiem? wiesz Figo był w wojsku o całą dekadę wcześniej:) i w innej formacji i w ciekawszych, a nawet bardzo ciekawszych czasach:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Ej, poważnie Jak macie to wrzucajcie W weekend wstawię fotkę z czasów w których nienawidziłam nart bo kojarzyły mi się z instruktorami i dymaniem pod góre na piechtę z nartami na plecach albo choinecznką A ja zapraszam do Wwy - jak ktoś będzie to dać wcześniej znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A ja zapraszam do Wwy - jak ktoś będzie to dać wcześniej znać trzeba byc z nartami czy mozna bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 W Wwie mamy różne atrakcje - zapraszam wyłącznie z nartami! Jak drogowcow co roku zaskakuje zima w połowie stycznia i nie wyjadą bizonami z rana to można do ok 10:00 pojeździc na holu za autobusem W lecie też pewnie można tylko asfalt się klei do nart:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 wiesz Figo był w wojsku o całą dekadę wcześniej:) i w innej formacji i w ciekawszych, a nawet bardzo ciekawszych czasach:eek: w czasie "naszej wojny domowej" służyłem ojczyźnie i to na dodatek w Bochni,tam gdzie teraz basen stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Ej, poważnie Jak macie to wrzucajcie W weekend wstawię fotkę z czasów w których nienawidziłam nart bo kojarzyły mi się z instruktorami i dymaniem pod góre na piechtę z nartami na plecach albo choinecznką A ja zapraszam do Wwy - jak ktoś będzie to dać wcześniej znać ja tez powstawiam, akurat pojde do tescia na skaner to i te foldery poskanuje z nassfeld coś tak czuje że będą niezłe jajca:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Bugaj co Ty masz na avatarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Okładkę z gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 ... mamy podobne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 haha tak to wygląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Tu śą screeny z najpopularniejszej gry narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 To rzem dobrze główkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Jutro po południu jadę przez Bochnię to możesz przypląsać na obwodnicę zabiorę album:D No i przyplasalem, wyczekalem sie, a tu kurcze SB zapomnial albumu;) Ale przynajmniej jest powod zeby sie jeszcze raz spotkac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Homar a co to za gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Bode Miller - Alpine Skiing. Nie moge jest w RP namierzyc ostatnio - przynajmniej ostatniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 kiepawa grafika - a konkternie strasznie spłaszczyli tyłki zawodnikom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 ah kobiety kobiety:) ale liczy się także grywalnośc:) Homar może masz jakiegoś linka skąd tą gierce można ściągnąc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi