Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Chciałam się z Wami podzielić moim szczęściem i pomyślalam że nie będę zakładać nowego tematu bo po co robic burdel Od kilku lat intryguje mnie pewna osoba występujaca obok austriackich zawodników. Nazywałam go Wąsaty Onkel, taki z białymi bujnymi włosami z tak samo białymi wąsami Jak wygra któryś austriak to ten lata z nartami na wymianę i obściskuje zwyciężcę Komentatorzy nic nie mowili o nim więc tym bardziej intrygowało mnie kto to jest. no i dzisiaj po przeszukaniu austriackich stron internetowych znalazłam go! tzn wiem jak się nazywa i kim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 No to zdradź mam tajemnicę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 strzelajcie Ja szukałam codziennie od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 ja go szukał po necie nie będę po prostu nie gustuję w facetach:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 ...ale kojarzycie go, prawda?? Ciągle się przewija w tle... Koleś też nie jest w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 A to nie jest św. Mikołaj ? Tak serio to nie mam pojęcia i chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Robert Brunner, PR-owiec i Pressman austriackiej kadry facetów a ja myślałam że jakiś trener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Widocznie jest lubiany Mogli mu przypisać taki tytuł tylko formalności a tak na prawdę pełni rolę dobrego ducha w kadrze i wspiera wszystkich zawodników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Wrózko to jeszcze znajdz tego co mnie z Bończą intryguje a mianowicie Starca z brodą pewnie już Ci sie podoba wzorem tamtego ale chodzi nam tego jednego z US ski teamu co sie drze komon tedi komon hah bo nie wiemy czy on bodego również trenuje czy nie bo wydaje mi sie że przed zjazdem w Wengen zbijał z nim żółwia i zagrzewał do startu podobnie chyba że tam każdy trener tak wyglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 hehe, po głosie to jak dla mnie ten sam drze się do wszystkich USów ale głos moze mylic Jutro zacznę od rana poszukiwania i dam znac co znalazłam jakbyś wkleił jego fotę w temat to byłoby miło (moze ktos inny też będzie chciał poszperać w necie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 hehe, po głosie to jak dla mnie ten sam drze się do wszystkich USów ale głos moze mylic Jutro zacznę od rana poszukiwania i dam znac co znalazłam jakbyś wkleił jego fotę w temat to byłoby miło (moze ktos inny też będzie chciał poszperać w necie) Tak.... od 7 to bede "szperal" w ustawieniach i parametryzacji nowego systemu ERP jak sie podniose wedlug planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 yyyyyyyyyyyyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ...o tego chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Hulk Hogan ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ...prawie a dokładniej Tim LaMarche - Men's EC Coach U.S. Ski Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Brawo WRÓŻKO Milion pkt oraz dożywotnia prenumerata magazynu Filipinka wędruje do ciebie ale pod jednym warunkiem wez jeszcze ogarnij czy Bode trenuje razem z nim czy tylko na zawodach sie przyłącza bo skoro koleś sie odłączył od kadry a ten typ go trenuje to jak to jest:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Co z tym filmikiem:confused: Kto i w jakim celu go tak dlugo lustruje:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Ja już go widziałem:), a zaraz obejrzę jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 No nie badz sep i daj obejrzec innym;) No chyba ze jie warto zawracac sobie glowy, ponoc to tylko 10 sekund:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Dostałem go od Kasi na prywatny użytek i nie mogę go wstawić tu:(, jak będzie miała ochotę to sama to zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Ja już go widziałem:), a zaraz obejrzę jeszcze raz:) Sorry SB, ale kojarzy mi się to z jednym: Dzwoni żołnierz do swojej dziewczyny i mówi: W jednej ręce trzymam twoje zdjęcie, a druga myślę o tobie Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A Ty Bobic wogule byłeś w wojsku?? Niestety muszę Cię zmartwić na filmie nie ma Kasi, bo jest po drugiej stronie kamerki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 U nas nie brali generałów, bo nie mieli dla nich białych koni. Ale mój dziadek walczył..... u tych co mieli takie dziwne kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 U nas nie brali generałów, bo nie mieli dla nich białych koni. Ale mój dziadek walczył..... u tych co mieli takie dziwne kaski Oj to szkoda bo ja akurat zajmowałem się czym innym, ale moja formacja to Żandarmeria Wojskowa Jednostek Nadwiślańskich i np. taki 2 metrowy Wituś by cię przegonił po dworcu centralnym w W-wa:D bo to była jego działa:D, a służyliśmy razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Mnie jedynie na pierwszej stawce obiecali, że gdyby mnie się noga podwinęła na studiach, to będę wojskowych na nartach uczył jeździć Żandarmeria - ta najbardziej znienawidzona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi