Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Czar? Jedna kobieta, jeden wątek, i 100 post to o czymś swiadczy chyba tutejszy rekord Wróżko to dzieki tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Spokojnie, nie podrywam Chłopakow po 60-tce No wiesz, Homar... wyjątkowy Facet załozył ten temat żebym się oswoiła z równie wyjątkowymi Facetami na tym wyjatkowym forum To chyba jest o czym gadać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 tyle złych wieści i zaczynam się martwić giną młodzi ludzie:cool: mój senior wrócił w niedzielę z Val di Sole więc powinna i Zębowa Wróżka wrócić a nie daje znaku życia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Kasia odsypia tygodniową balange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Wróciła, ma się dobrze i jest super zadowolona z wyjazdu- ale cisssssza ja nic nie mówiłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Wrócilam, wrócilam Pogoda był piękna, Włosi też. Jedzenie w szpitalu było smaczne Żarcik, jestem cała i zdrowa tylko jakiś taki niedosyt czuję.... Pojeździłabym sobie jeszcze. Pana Gienia nie spotkałam ale było strasznie dużo Polakow więc przestałam w pewnym momencie rejestrować ich W weekend postaram się przysiąść nieco i wstawic jakąś galerię z wyjazdu PS. Pierwszy dzień w pracy to horror. Back to reality... Mam deprechę powyjazdową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 W Weekend :eek: dyć poniedziałek dzisiaj, nierób nam tego:eek: to wieki całe:eek: Chłopaki!!: chyba jakąś akcję protestacyjną trzeba będzie zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Bunt na pokładzie! Skandal! SB, Iza Małysz radzi połknąć Valerin Mite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ciekawe czy Wróżka zda tak relację jak mój senior:p przyjechał i mówi ale była nuuuuuuda 7 dni tylko słońce i śnieg:D nawet jednej małej chmurki,ani trochę wiatru,żadnej mgły......nuuuuuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 To prawda, było przepięknie! Drugiego dnia z samego rana oczywiście jak co roku żalowałam, że w ogóle tu przyjechałam bo nogi mnie niemiłosiernie bolały, siniaki na piszczelach a uda piekły... schylać się nie mogłam bo plecy też coś nie bardzo... Ale zadziałał Nurofen Forte i cała reszta tygodnia była udana Folgarida-Marilleva jest już dla mnie nieco nudna, no może oprócz "grzybka" czyli pizzeri na Monte Spolverino gdzie mozna było potańczyć i zjeść pyszną pizzę a potem zapić to Bombardino. W Marillevie zaczepił mnie jakis Polak i powiedział że widział jak tańczyłam w Folgaridzie... więc może Pan Gienio też mnie kojarzy W MdiC trasa 3-TRE była cudnie przygotowana - gładź, żadnej muldy i pusto. Moja ulubiona, Direttissima, tez była piękna tyle że trochę trudniej przygotowana: zlodowaciały śnieg a na ostatniej ściance (im. Michaela Schumachera) były oprócz lodu muldy to jest wlasnie w tej trasie najfajniejsze - adrenalina rozrywała mi żyłki ...tylko szkoda że tylko tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Moja ulubiona, Direttissima, tez była piękna tyle że trochę trudniej przygotowana: zlodowaciały śnieg a na ostatniej ściance (im. Michaela Schumachera :D ta sciana jest w mocna :D 78% nachylenia ? jakoś tak cudo naprawde smignąć z takiego czegoś to daaaje 1000% funu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ścianka jest cudowna a dostęp do niej jest utrudniony: najpierw wpada się w pędzie (po 2 km jazdy w dół po lodzie) w zakręt o ponad 90st za którym znajduje się wąska ścieżka szerokości ok 2,5 m na której pługowcy (którzy dojechali aż tu czystym przypadkiem) spoglądają z podziwem na ludzi którzy dalej jadą w przepaść Schumachera To nie lada wyzwanie przecisnąć się przez tą kolejkę gapiów A jak kogoś potrącisz to się wściekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A jak kogoś potrącisz to się wściekają Ale dopiero na dole jak już dolecą do siatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ścianka jest cudowna a dostęp do niej jest utrudniony: najpierw wpada się w pędzie (po 2 km jazdy w dół po lodzie) w zakręt o ponad 90st za którym znajduje się wąska ścieżka szerokości ok 2,5 m na której pługowcy (którzy dojechali aż tu czystym przypadkiem) spoglądają z podziwem na ludzi którzy dalej jadą w przepaść Schumachera To nie lada wyzwanie przecisnąć się przez tą kolejkę gapiów A jak kogoś potrącisz to się wściekają a to jest to co tygryski lubią najbardziej,mniam,mniam no oczywiście nie cały dzień ale taki deserek,ummmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 No w MdiC byłam tylko 2 dni więc Direttissimę zrobiłam tylko 4 razy ale starczyło mi... pod koniec trasy mam średnie pojęcie co się dzieje z moimi nartami... a tu trzeba jeszcze hamować! Tak na marginesie... Każdy kto był w tym kraju pewnie zauważył że Włosi są przesympatyczni Jedyny mankament to to że nie idzie się z nimi dogadać w innym języku niż włoski... Po angielsku nie mówią a jak mówią to z prześmiesznym akcentem i wyjatkową pomysłowością. Debeściakiem jednak był tekst: "I wanna kiss you with a language". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Debeściakiem jednak był tekst: "I wanna kiss you with a language". :D Tak czy inaczej chlopaki nie proznowali i widze ze ostro jechali nie przebierajac w slowach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Nie wiem czy to tylko w polsce ale co do włochów to słyszałem różne opinie na nartach z takimi zachowaniami sie nie spodkałem ale w aqua w krk już owszem, mianowicie 3 włochów było tam i podrywało moją znajomą ratowniczke tamtejszą i co najgorsze oni uznają polskie dziewczyny chyba za wyjątkowo łatwe... przynajmniej po ich gadkach dawało sie to odczuć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Słyszalam od kolegi który był na wymianie studenckiej we Włoszech że faktycznie Polki się niezbyt szanują... Ale co do tamtych Włochów z VdiS to raczej było żartem niż na poważnie i nie dało się odczuć nachalności Byli prześmieszni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 No proszę panowie Kasia można by rzec ujawniła się: A więcej zdjęć Wróżki w naszej galerii:http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 ...SB zdecydowanie za mało Ci płacę za kreowanie mojej osoby na tym forum ...cos się z kolejnością zdjęć zje..ło więc chyba lepiej ogladac od końca poczynajac od zdjęcia: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=381&c= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Fotki baardzo ciekawe najciekawsze z restauracji ! ;P a no i podziwiam tych "miszczów" na "szumacherze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 W zeszłym roku postanowilam nagrać króciutki filmik rejestrujący przypadkowe osoby na tej ściance - liczyłam na to że filmik nagrywany z dołu odda nachylenie stoku ale niestety nie oddał - na filmiku ta ścianka wygląda jak ośla. Ale filmik jest zajebisty - przypadkowe 10 sekund i przypadkowe 3 osoby które na nagraniu koncertowo wyłożyły się na stoku ...postaram się go tu jakos wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Nie byłem tam nigdy i właśnie tak sobie myślałem że chętnie bym zobaczył filmik z tej ścianki, będę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 najpierw filmik musi zaakceptować SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 niech lepiej ABW sprawdzi ten materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi