SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Na szczęście Hermannnn z byle kim się nie zadaje i ma bardzo wąskie grono znajomych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 ja bym powiedział only elyta:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Też bym tak powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Zaraz tam elyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Life is brutal !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 ehh.. ta zazdrość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Nono - typowa cecha Polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Bobic, zaproś Hermanna. Już Go przekonałam żeby Cię przyjął... Ponarzekał trochę ale ostatecznie się zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Niech się buja A serio to wysłałem do niego zaproszenie Czekam teraz grzecznie i pokornie na rozpatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Bez nerwów - przyjmie Cię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 A może Herman na forum też by się do nas przyłączył a potem byśmy się tylko na zlotach skionline.pl widywali P.S. niezły chat się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Na szczęście Hermannnn z byle kim się nie zadaje i ma bardzo wąskie grono znajomych:D Elytom sie nie czuje i czuty tak byc nie musze. Ale bele kim tez niekoniecznie Czat sie zrobil czadowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Podpowiedź: Hermann Maier to mój znajomy Szedlem tym tropem, ale (wstyd) zgubilem jedno "n" i wychodzila mi kicha. Teraz juz ok, naocznie zrozumialem "rozdygotanie" SB ;) Grywasz w pokera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Szedlem tym tropem, ale (wstyd) zgubilem jedno "n" i wychodzila mi kicha. Może to dziwnie zabrzmi ale to "n" zgubiło Cię przez Wróżkę właśnie:D Teraz juz ok, naocznie zrozumialem "rozdygotanie" SB No to tylko enigmatycznie dodam że jeszcze mało widziałeś A może Herman na forum też by się do nas przyłączył a potem byśmy się tylko na zlotach skionline.pl widywali Taaaa a potem nie ma komu przyjechać, w sumie to pogadał bym z Hermannem a potem 2 przyjedzie i ja będę przed nim oczami świecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Taaaa a potem nie ma komu przyjechać, w sumie to pogadał bym z Hermannem a potem 2 przyjedzie i ja będę przed nim oczami świecił A umiejętnościami narciarskimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 A umiejętnościami narciarskimi ? Aaaaaa to tu cię boli!!... i to było powodem że nie przyjechałeś?: niema się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Hehehe, nie grywam w pokera bo samemu się cieżko gra (nikt się nie chce rozbierać ) PS. rozumiem że dojrzałeś kto tam jest królową Niewiele osób to zauważa:) No, no... taki byk! Oczywiście że Hermann sie pisze przez 2n! SB, powiem enigmatycznie że niezła strategia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Nawet jak jada 4 w tej samej karecie i i tak liczy sie ta jedna krolowa . Bez wzgledu na rozbiorki przy pokerze Skoro tak, to kto Ci SB dorobil taktyke do tej strategii ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 No dobra, Chłopcy (i Dziewczęta) jadę na nartki Odezwę się za tydzień albo za kilka dni Ciao! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 To śniegu życzymy, wiec zabraknie twoich 2 zdan na temat weekendowego PŚ ? Metra albo nie, dwóch życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Snieg tam jest i to w sporych ilościach (od kilku miesięcy kontroluję sytuację w necie) Zawody sobie obejrzę po włosku - komentatorzy będą się pewnie drzeć, jak to Wlosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 To życzymy udanego szusowania i po powrocie czekamy na relacje i obszerną galerie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Zawody sobie obejrzę po włosku - komentatorzy będą się pewnie drzeć, jak to Wlosi. Makaroni ,Italiani,w morde pluci i kopani;) nie ma w tym nic złośliwego .....taki jest mój włoski:) smacznego Bombardino! Ciao! Aha i pilnuj mi tam seniora (mojego) Będzie w Pinzolo ale będzie miał superskiramę spotkać go można będzie wszędzie. Tylko mi chłopaka nie podrywać! We Francji miałby skipas gratis:p Ma 72 latka,ale pies na baby tak więc uważaj Ty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Hehehe, dawaj Jego fote to będę Go szukać Dzieki Chłopaki i do zo! Galeria oczywiscie będzie narciarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Niestety aktualnej foty nie mam. Został przyodziany w nową kurteczkę Brugi jakaś taka żółta czy bardziej może pomarańczowa. Nartki choć nie najnowsze Rosingole 9.6 coś biało-pomaranczowego. Kask Uvex (mój). Ale po co Ci te dane? Mówiłem nie podrywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi