SB Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Oł maj Gad! Co do foty to postaram się jakąś narciarską w kasku i goglach wstawić żeby nie zrażac blond włosami, chociaż SB pewnie wypaplał że jestem blondi Przejrzę folderki na kompie i cos wstawię jutro. W związku z nie zamieszczeniem przez Kasię autentycznego avatara podjołem akcję protestacyjną, która wyraża się w moim podpisie pod postami i nie zgadzam się na foto w kasku,gorku tudzież innej pokrywce, co najwyżej może być w uniformku Giertycha, choć taka forma będzie przyjęta z ogromnym dystansem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 choć wiem,że SB nie ma Polsatu to chyba wczoraj poprzez jakieś dziwne fale dotarł do Niego wczorajszy odcinek Kiepskich. Ferdek,Boczek,Cycu i Paździoch też protestowali,nawet mieli barykadę i babke na barykadzie. To jednak nie dawało efektu. Dopiero jak wystąpili w TV ale w damskich rajtuzkach to było TO Oby tak nie było z naszym protestem do którego się przyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Hehehe, zajebiste:) SB, nie doceniałam Cię Chłopcy, foty rozbieranej nie bedzie SB, masz priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Hehehe, zajebiste:) SB, nie doceniałam Cię Chłopcy, foty rozbieranej nie bedzie SB, masz priva:) Srutututu ! SB na pm cos dam dostal, a my co ? Ani rozbieranej ani nierozbieranej ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Foty nie dostał, prawda SB?? Fota będzie - obiecalam wiec będzie. A że jakość jest jak na znaczku pocztowym to wina forum a nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 ...jakość jest jak na znaczku pocztowym to wina forum a nie moja Forum jest jakie jest (O.K.) a pretensyje o avatary to chyba do Jacka by trza pokierowac !!!. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Robalek nie draznij Wrozki bo jeszcze nic nie wstawi, a widzisz ze towarzystwo spragnione po reklamach SB, zreszta wyszla mu nawet "autoreklama" bo on najbardziej "przebiera nogami" ;) No chyba ze gdzies indziej mozna Cie poogladac w lepszej jakosci, co Wrozko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Robalek nie draznij Wrozki No w żadnym wypadku:) No chyba ze gdzies indziej mozna Cie poogladac w lepszej jakosci, co Wrozko.... No jasne że tak, wszak Sławek napisał gdzie a Bobic wspomniał siostrzyczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 co mi tam jakieś foty rozbierane:cool: zawsze można się do Gastein lub Bad Hofgastein jakiś wyjazd zorganizować no wiecie tam gdzie jest i pisał o tym lokiec3:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 nie nie wiemy oświeć nas:P a z tymi stronami to Figo zrobiles na mnie duże wrażenie że znasz:D:P można jechać jeszcze do tego baru co Sławek sam jeździł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Robalek, jasne że można, przecież jestem dzieckiem internetu więc fora i portale społecznosciowe to moja pasja, hehehe Na "naszej-klasie" jest niby cała Polska ale to nie jest jedyny portal społecznościowy Ale niestety akurat ten "inny" portal który mam na myśli jest popularny praktycznie tylko w Wwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 ...przecież jestem dzieckiem internetu ... Wszakże, Ja też, no bo przecież nie "ojcem INTERNETU" (hamerykaansky wynalazek) choć z wieku by tak wyglądało:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Robalek nie draznij Wrozki bo jeszcze nic nie wstawi, a widzisz ze towarzystwo spragnione po reklamach SB, zreszta wyszla mu nawet "autoreklama" bo on najbardziej "przebiera nogami" ;) No chyba ze gdzies indziej mozna Cie poogladac w lepszej jakosci, co Wrozko.... W dzisiejszych czasach wszystko można. Ptasie mleczko - numer 1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Już napisałam i tak za dużo więc szukajcie jak Wam się chce a jak nie to i lepiej dla mnie Ptasie mleczko jest faktycznie debeściakiem ale tylko na naszej-klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 z tymi stronami to Figo zrobiles na mnie duże wrażenie że znasz Gu....guuu....gupi nie jestem:rolleyes: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6561 bugi tu masz oświecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 no wkoncu człowiek musi być rozwinięty w każdej dziedzinie i mieć w niej swoje zdanie:), akurat te strony które podałeś są mi znane i oceniam je bardzo dobrze znowu sie OT:D robi:) a zapomnialem witam wróżko bo jako chyba jeden z niewielu cię nie powitalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Hello to jest taki wielotematyczny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 No i Kasia wkleiła swojego avatara, lecz zdjęcia nie da się powiększyć więc musicie się zadowolić taką miniaturą, Wy misicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Wy nie znaczy Ja Znalazłem Kasie na naszej klasie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 No to wilk syty i owca cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 No to już mogę zmienić mój podpis, tylko zastanawiam się na jaki, a..... może bym sobie zrobił podpis z linka do Twojego zdjęcia... co Ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 hehe, to będzie podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 ... i buntuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 No to wilk syty i owca cała No to ja jestem wilk niesyty bo soboe na n-k nie poradzilem z odnalezieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Podpowiedź: Hermann Maier to mój znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi