SB Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 A na imię ma Kasia!! Marnowała się na jakiejś stronie nasza-klasa czy coś i udało mi się Ją namówić aby dołączyła do nas, nawet juz napisała pierwszego posta http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6493. Panowie możecie pochylić czoła Kasia oprucz tego że jest praktykującym narciarzem to jest jeszcze zagożałym kibicem konkurencji alpejskich, ponoć posaida własnoręcznie stworzoną płytotekę na DVD pucharu świata z kilku lat i jeszcze starszy materiał FHS- co Wy na to?? Uwielbia czarne trasy nie koniecznie równe jak stół:eek: Chciałbym abyście przy okazji powitania nowej Forumowiczki postarali się Kasię namówić do dodania autentycznego avatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 prawdę mówiąc mój podryw zacząłem od PM a co tak na forum no dobra witam więc teraz wróżkę oficjalnie;) aha no i prośba do wróżki o prawdziwe solowe zdjęcie w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Z rozmowy z SB wiem że Kasia lubi czarne trasy,super! I już dawno nie widziałem ,żeby SB mówił o kobiecie z takimi wypiekami na twarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Wituś chodź wciągniemy Twoją szefową na forum:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 To już mi teraz pojechałeś: SB nigdy się nie czerwieni ani wypiecza to jest akurat twoja domena Witusiu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Niebanalne zainteresowanie jak na kobiete! Bardzo proszę Kasiu o ślicznego avarta;) Pozdrawiam i witam na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Ja też Ja też wystosowałem odpowiednie pismo do głównej bohaterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Oł maj Gad! Generalnie, nie wiem co powiedzieć/napisać... Jestem w szoku! No i oczywiscie ściskam wszystkich mocno i dziekuję za przemiłe powitanie:) Pewnie wypada powiedzieć coś o sobie ale kiepska zawsze bylam w wystąpieniach publicznych... Niezbędne info o mnie jest podane w moim profilu, czyli sprzęt, hehehe. A jak macie pomocnicze pytania to dawajcie - może odpowiem Co do foty to postaram się jakąś narciarską w kasku i goglach wstawić żeby nie zrażac blond włosami, chociaż SB pewnie wypaplał że jestem blondi Przejrzę folderki na kompie i cos wstawię jutro. Widze ze tu jakaś zorganizowana grupka się utworzyła - a ja myslałam ze to znajomości czysto internetowe... Przypominam że w weekend są zawody FIS WC więc mam nadzieje ze sobie pogadamy i zrobimy austriacką analizę buziaki, Chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Widzę, że troszkę przyspałem temat Pozostaje mi tylko serdecznie powitać Wróżkę na forum Przy okazji zadam pierwsze pytanie, skąd jesteś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Cześć z Wwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Ja troszkę też. Serdecznie witam i czekamy na nowego avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 SB, masz takie hobby ze wylawiasz blondyny narciarskie z naszej-klasy ?? Oj, ciekawe zajecie, moze sie przerodzic w pasje Witaj Wrozko i pozdrowionka. Gdzie jezdzis zna nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 O, no miło Cię poznać - jak zgadywałam na n-k kim jest SB to obstawiałam że Juice Na przełomie przedszkola i podstawówki jezdziłam w PL, potem się przeniosłam do Austrii/Slowacji a teraz utkwiłam na jakiś czas w Val di Sole (M di C, Filgarida-Marilleva). SB, dodam że za rok też do VdS jade bo braciszek już next year chce jechac i zobaczyć własnie to miejsce gdzie sobie 4 lata temu zerwał więzadlo krzyżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Cześć z Wwy A gdzie leży Wwy ? Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 SB, masz takie hobby ze wylawiasz blondyny narciarskie z naszej-klasy ?? Oj, ciekawe zajecie, moze sie przerodzic w pasje Witaj Wrozko i pozdrowionka. Gdzie jezdzis zna nartach ? już proponowałem żeby Wituś zainteresował swoją szefową forum na skionline mogłoby być śmiesznie;) może jednak lepiej nie jak znam żonę SB to by to olała tylko z politowaniem by pokiwała głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 SB, masz takie hobby ze wylawiasz blondyny narciarskie z naszej-klasy ?? Oj, ciekawe zajecie, moze sie przerodzic w pasje O przepraszam to akurat Kasia mnie na nasza-klasa wyłowiła co myślę że może potwierdzić, a potem była zabawa kilka dni jak zgadywała kto ja na forum jestem a jak już zgadła to napisała do mnie: SB (nie wiem jak się robi podkreślenie) ...do trzech razy sztuka. Ładny masz staż! Jak mówiłes że sie interesujeszc narciarstwem to nie myślałam że to jest na granicy obsesji:) 1090 postów?? dodam tyko że to nie jest na granicy obsesji, tylko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Oł Co do foty to postaram się jakąś narciarską w kasku i goglach wstawić żeby nie zrażac blond włosami, chociaż SB pewnie wypaplał że jestem blondi Przejrzę folderki na kompie i cos wstawię jutro. Nie nikomu nic nie paplałem, choć zainteresowanie na PW dość duże. Kasaia jest faktycznie bilndynką i obawia się że jak wklei tu swoje zdjęcie z którego będzie wynikało że jest blondynką to nikt jej nie będzie traktował poważnie, więc panowie już w tym wasza głowa żeby do tego nie doszło. Zresztą wystarczy otworzyć profil Kasi- bez napominania, namawiania są tam wszystkie informacje o niej, czy tak postębuje klasyczna blondi ala Dodzia??: chyba nie. Pięciu nowych zarejestrowanych użytkowników przeglądnołem teraz...i co: i nie ma w ich profilach nic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skionlaska Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Drogi Panie SB, może nie każdy zdążył w pełni uzupełnić swój profil, a brak wiadomości nie wynika z jego stanu umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Drogi Panie SB, może nie każdy zdążył w pełni uzupełnić swój profil, a brak wiadomości nie wynika z jego stanu umysłu. No Sławku, ale Ci kobieta pojechała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Drogi Panie SB, może nie każdy zdążył w pełni uzupełnić swój profil, a brak wiadomości nie wynika z jego stanu umysłu. My name is SB......sławek SB:D bez pan:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skionlaska Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 A ja mam na imię Iwona. Bardzo mi miło .Dopiszę więcej do mojego profilu jak znajdę więcej czasu. muszę już lecieć a chciałam się tu trochę rozejrzeć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 To prawda, to ja zagadalam do SB Widzieliście Jego profil na n-k?? Szukałam Maiera i znalazlam go! Również witam waleczną Iwonę - w dzisiejszych czasch kobitki mają ciezko:) szczególnie na męskim forum:) SB, no proszę, zaczynamy cytować privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 chciałem zaznaczyć,że to nie jest męskie forum tylko forum narciarskie i nawet snowborderów tutaj można spotkać i są tolerowani ,żeby nie napisać akceptowani a kobiety są mile widziane a co się to nasze laski forumowe i nie tylko forumowe naczytać mogą o tym jak to szowinista Figo czy SB traktują swoje żony:p proza życia i szkoła życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 No to jak koedukacja to jakoś damy radę Ktoś z Was jezdzi na parapecie? Eeeee, tam Tragizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 jak na parapecie? na parapecie to kwiatki doniczkowe stoją a Pan Bóg to człowiekowi dał dwie nogi...... i dwie deski:D ale dał mu też wolną wolę i....... człowiek zgrzeszył i wymyślił se parapeta nie na kwiatki tylko na......skaranie boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi