Gaga Napisano 22 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2003 ktore buty narciarskie sa lepsze Salomony czt Technica? Chodzi mi tez o to ktore sa bardziej miekkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2003 Ktore buty lepsze ? Chyba postawiłeś/łaś (bo kurcze nie wiem) źle pytanie. To tak jakby zapytać który samochód jest lepszy Ford czy Renault. Każda firma ma w swej ofecie buty bardziej lub mniej miękkie. Jeździsz rekreacyjnie, sportowo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 23 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Ktore buty lepsze ? Rany boskie ! Znowu to samo . Te będą lepsze które będą lepiej pasować ! Jednego możesz być pewien - Tecnici będa droższe . Mierzyć jak najwięcej modeli róznych firm , nie kierować się obiegowymi opiniami , w końcu to sa Twoje nogi i nie ma znaczenia jakiej firmie uda się je zadowolić . Jakościowo Tecnica i Salomon sa porównywalne , oba to Mercedesy ale Tecnica ma skórzną tapicerkę , kilka poduszek i automatyczną klimę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 24 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Ktore buty lepsze ? Dobrze Ci koledzy podpowiedzieli. Ja mam np. dość szczupłe piszczele i musiałem bardzo dużo mierzyć różnych modeli żeby trzymały dobrze i pięty i łydki. Buty są najważniejsze!! Narty możesz zmienić po roku, ale buty kupuje się na lata. Przymierz 10 par!!!!!!!!!!! Zlituj się, cóż z tego, że kolor nie pasuje do nart. Dobrze trzymające buty to lepsza jakościowo jazda. A jeszcze mają być ciepłe i wygodne. Ważne też jak jeździsz bo buty zawodnicze są twardsze i z założenia będą trochę mniej wygodne od amatorskich. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanczO Napisano 25 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Ktore buty lepsze ? Ja bym w ciemno wybral technice - mialem okazje jezdzic w butach tej firmy i mysle ze nei bez powowdu noszam iano najlepszych butow instruktorskich :0 brzmi dziwnie ale cos w tym chyba jest wygodne, precyzyjne no i mnustwo regulacji.. Ale jak mowi stare porzekadlo najwazniejsze zeby byly wygodne... .::SanczO::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_plt Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Ktore buty lepsze ? To zależy od oznaczeń. Im niższe tym bardziej miękkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi