pablo_duch Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Czesc wszystkim jestem tu nowy i ogolnie nowy w temacie ZIMA I NARTY wyjezdzam 6lutego w gory do szklarki i jestem ciekaw jaka tam bedzie pogoda,czy da sie pojezdzic na nartach?a jesli nie czy ktos był w Rokytnicy,tyle fajnego słyszałem o tych rejonach do szusowania?Jesli ktos cos moze poradzic - wie moze cos o pogodzie niech da znac...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Dobre pytanie ale takie troche retoryczne. 6 lutego to moze byc lekki minus i snieg ale rownie dobrze to moze przyjsc taka odwilz ze prawie caly snieg zjedzie. Ryzyko jest zawsze (a naweyt jest ono dosc duze) ze pogoda bedzie do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Hotrok nie kracz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 no wiem ze z ta pogoda moze byc kiepsko,ale wszystko wskazuje na to ze ochłodzenie wejdzie na krotko,,,,,,sporo czytalem nawet na forum www.************ ale wiecie zawsze sa obawy wiec poruszyłem ten temat bo moze a noz ktos cos wie.... To beda pierwsze w zyciu moje narty w gorach wiec chcialbym miec pogode,jak nie w szklarce to chociaz Harrachov lub Rokytnica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 spadlo troche sniegu wiec jest nadzieja ze da sie pojezdzic...........pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi