lepki Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Naruszenie zasad forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Lepki ile jesteś z "nami"? Jesli jeszcze o tym nie wiesz to znaczy że za krótko, przypominam Ci jesteś na forum skionline, to nie anonse - nie wolno sie tu reklamować chyba że za zgodą ADMA . Myśle że zrobiłeś to tylko dlatego że o tym nie wiedziałeś wiec bedziesz już pouczony tylko nie rób tak wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 1. Wiazania Rossignol FTS DIN 4-12. Cena 100 pln Uzywane, ale w doskonalym stanie - malo uzywane. Zamontowane na nartach K2 (198 cm) - stan nart +5, do wiziecia z wiazaniami lub zdemontuje na zyczenie do transportu. Foty wiazan: http://picasaweb.google.com/brozyna.michal/Wiazania 2. Kask made in USA by JP (atest UIAA!!!) - stan jak na fotach. Cena 50 pln Foty kasku: http://picasaweb.google.com/brozyna.michal/Kask02 Towar nie posiada zadnych wad ukrytych! Kontakt: brozyna.michal@gmail.com 508823264 Krakow Nie no sorry teraz to już lekka przesada ! :eek: Nie dość że post o szkodliwym naśnieżaniu zabrzmiał jakbyś był z tych eko-zielony-de**li to jeszcze teraz robisz Anonse z tego forum. Takie rzeczy to na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 (edytowane) dobra zmieniłem co by nie było ze za ostro !!! Edytowane 9 Grudzień 2008 przez bugajson bo będzie wojna znowu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Boogie HAMUJ [PM] Jacku przybywaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 ty kr*** debilu 25 postów nastukałeś i nie wiesz ze na forum ma nie być ogłoszeń?? albo jesteś jeb*** i masz to gdzieś że ma nie być albo głupi i niedociera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja myślałem że to ja ostro napisałem i miałem wyrzuty ale bugaj pojechałeś bez trzymanki:D Koleś zrobił źle ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 do eko wtóru zanieś koledzy zieloni napewno się ucieszę - przerobicie to na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 ja na bramie w Eko-Wtórze mam znajomego ochroniarza (bardzo się lubimy) mogę pomóc:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 ja na bramie w Eko-Wtórze mam znajomego ochroniarza (bardzo się lubimy) mogę pomóc:cool: Taaa : z tego co ja wiem to masz tam zakaz wstępu dożywotni.... dożywotni tego ochroniarza co żeś go chciał zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 ambro po imieniu bo cie blokne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Zobaczymy co lepki jeszcze pokaże bo jak na razie robienie syfu na forum idzie mu całkiem nieźle : podwójne posty, anonse, eko-zamiłowania itd. Może zamiast bobic jako moderator lepki powinien mieć nick na zielono P.S. Co do Ciebie Bartoszu postaram się zapamiętać tylko proszę nie rozśmieszaj mnie z tym blokowaniem i nabijaj se posty gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 No to się lepkiemu oberwało i to dość mocno. Homar zaczął delikatnie, Ambro trochę mocniej a Bugi już się nie szczypał Tak od siebie dodam że kolega lepki juz na naszym forum umieścił trzecie ogłoszenie odnośnie sprzedarzy tylko tamte dwa pozostały bez zjebki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 Może zamiast bobic jako moderator lepki powinien mieć nick na zielono to sie tak latwo mowi. Jako, ze JC dopiero testuej to forum, nie mam wielu mozliwosci. Upomnialem goscia, jeszcze upomnienie i bedzie mial z automatu zablokowane konto. No i wyslalem raport (taki z automatu) do JC, ktory jako jedyny moze usunac posty. Taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 ty kr*** debilu 25 postów nastukałeś i nie wiesz ze na forum ma nie być ogłoszeń?? albo jesteś jeb*** i masz to gdzieś że ma nie być albo głupi i niedociera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę wyluzuj. to nie jest metoda, są inne sposoby na rozwiązywanie takich problemów, a nie od razu "wiącha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 sory JC to może na forum powstanie nowy dział giełda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 sory JC to może na forum powstanie nowy dział giełda?? Wspominałem o aukcjach - a nóż widelec się przyjmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepki Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 ty kr*** debilu 25 postów nastukałeś i nie wiesz ze na forum ma nie być ogłoszeń?? albo jesteś jeb*** i masz to gdzieś że ma nie być albo głupi i niedociera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panie Bugajson. Zważ Pan na bajer zanim Cię ktoś do wora zkitla albo przynajmniej uświadom Waść sobie, że określenie "debil" w ugruntowanej linii orzeczniczej sądów polskich jest uważane za zniesławiające i może sporo kosztować. Ja się nie obrażam i przed sąd ciągać nie będę - żaden honor Pańską facjatę z bliższej odległości podziwiać, ale może trafisz Pan kiedyś na personę o podobnym do siebie zacięciu i po takim "dictum debilum" na forum będziesz miał Koleś res iudicata za parę tysiaków! michał brożyna vel lepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 (edytowane) ooo Pan Zielony sie pojawił tyś w poznaniu nie był ostatnio przypadkiem ?? masz teraz opcje sprzedam na forum możesz sobie wstawić ciekawe ogłoszenie także z zakresu doractwa prawnego zbrataj sie z bartkiem bedziecie wbijać posty razem bugajson bywa wybuchowy zastanow sie może jeszcze chcesz zmienic tego posta powyżej ? Edytowane 9 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 lepki co ty człowieku piszesz:D prosze Cie bo przeczytałem to i mi sie zachcialo śmiać jak cie uraziło to sory:D chcialem mocniej ale sie chamowalem- dzisiaj mam bardzo fajny humor bo jade na narty jutro takze dzis mnie nic z równowagi nie wyprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 ty kr*** debilu 25 postów nastukałeś i nie wiesz ze na forum ma nie być ogłoszeń?? albo jesteś jeb*** i masz to gdzieś że ma nie być albo głupi i niedociera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zatkało mnie... Czas zacząć naciskać nieużywany dotąd czerwony guzik. Ciekawe jest gdzie się wtedy podziali "moderatorzy". Wszak między wpisami minęło 6 minut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 eh to ja no wiem ze to było ostre ale wynikało z paru innych niuansow ktore teraz są zapomniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi