herbu Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Czy ktoś się orientuje, czy można gdzieś kupić sam pasek do gogli, ewentualnie ma taki do sprzedania? Bardzo potrzebuje paska, bo google mam super, a niestety pasek uległ zniszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Poszukałem trochę w internecie i chyba ciężko będzie znaleźć sam pasek. Proponuje kupić jakieś jak najtańsze gogle z takim samym systemem zapięcia i będzie ok Najlepiej na słynnym portalu aukcyjnym jakąś taniochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 a może ktoś ma uszkodzone takie gogle:confused: mało prawdopodobne? być może ale czy nie możliwe? dawaj typ albo nawet fotkę na jakiś czas do galerii może ktoś z forumowiczów Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Napisz do przedstawicieli np. Uvexa, Brendy, czy innego ustrojstwa. Do Carrery raczej nie pisz, bo i tak ci dystrybutor nie ściągnie Bo Włosi zawsze mańana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbu Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Gogle mam takie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0a5628a57dd506c6.html Szybki całkiem fajne (i co dla mnie najważniejsze - przeźroczyste), ale niestety pasek do wymiany. Nie chcę się rozstawiać z tymi goglami, wiem, że może sam nowy pasek jest wart więcej niż całe gogle, ale może akurat uda mi się znaleźć. I nie musi to być Scott, zadowole się każdym innym pasującym. Do przedstawicieli już pisałem, ale na razie bez odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 zdjęcie mnie rozbroiło:rolleyes: ja też się przywiązuję do wielu rzeczy,ale żeby aż tak:confused: moim zdaniem lepiej by było tanie ale nowe gogle kupić no ale w pewnych momentach wydatek nawet paru groszy staje sie problemem i nie gniewaj się za moją sugestię,piszę co myślę a nie co jest najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Jakby co spokojnie znajdziesz takie same i przełożył sobie tą przezroczystą szybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 weź grubą gume do majtek po boku napisz nick z forum i guma jak znalazł;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi