SB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Od jakiegoś czasu oglądając PS Damen zauważyłem że nie ma przekazu w TV z wnętrza górnej bramki startowej;) kiedy to panie ustawiają się do startu. Nie twierdzę że jest to najważniejszy element całego przekazu telewizyjnego, ale napewno jest jedeym z ważniejszych podnoszącym atrakcyjność relacji;) Co Wy na to? Zacytuję jeszcze myśli Adasia Miałczyńskiego z filmu "Dzień świra": Dupka w gruszkę tak ...żona, najgorsza jest dupka w jabułko......":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 hehe no SB dobrze mowisz, ale pomyśl taki zadek ani pearson czy jak to sie pisze:D ta to ma dupke w.... arbuza , no brakuje takiego przekazu jak sie "wypinaja" do startu:D wtedy przydały by się okulary z teledysku Verki Serduchki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 no i jeszcze ta nowa moda na plazmy i LCD "coś" tak zgrabnego w tych wielkich formatach może niekorzystnie wyglądać bo na moim 14" telewizorku jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 na takim 50 calowym to ten zadzior wyglądał by jak maluch:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Juz raz poruszalismy takowy temat. Rozne padly komentarze. Ktoras musiala przeczytac i teraz to juz dupa blada, przyjdzie sie nam skoncentrowac na sportowej stronie damskich konkurencji. Swoja droga to panowie sie dalej wypinaja, pewnie dla swoich fanek, a moze po prostu nie maja kopleksow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Bugajson a co ty jakis nie ten teges odrazu Ci Anja przyszła na myśl pomyśl o Julce M. albo Fridzie H. tudzież Katrin H. zaraz foty wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 to wiadomo ze fajne:P po prostu taka terapia szokowstrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Bugajson a co ty jakis nie ten teges odrazu Ci Anja przyszła na myśl pomyśl o Julce M. albo Fridzie H. tudzież Katrin H. zaraz foty wkleje Homar, gusta sa rozniaste. Jeden lubi chude, drugi puszyste a trzeci facetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Swoja droga to panowie sie dalej wypinaja, pewnie dla swoich fanek, a moze po prostu nie maja kopleksow;) Panie też się wypinają, tylko tego z tą kamerą z namiota wyjeb..ły:( . A Bugajson odrazu taka extrema Anja Person - to już nie w gruszkę toż to skrzynia taka że hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 no wszystko poza nią jest w miare ok ania jest poza konkurencją jeżeli chodzi o rozmiar (_(_) Homar kaj te foty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Bugie wg mnie jest zupełnie innaczej zdażają sie ładne okazy tzn z buzki w wiekszosci jest okej a z nóżek jest za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Homar kaj te foty:D Pewnie 'gume' zaklada i rozstawia statyw i dopiero je bedzie robil:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 gume na instrument?:D nie no teraz szuka tych plytek z tym fotami:D kolekcjonował od małego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Homar kaj te foty:D A co już nie wytrzymujesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 ciśnienie mi skacze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 No ja też Homar czekam na fotki:) Jaki powstał ciekawy post o pupach alpejek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 No ja też Homar czekam na fotki:) Jaki powstał ciekawy post o pupach alpejek:D Zapomniałeś dodać że na fotki alpejek, co by nam tu swoich nie powklejał:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 A ja tam pier...e fotki alpejek.Moja żonka właśnie obrażona,że nawet na wyjeżdzie musze na forum wypieła mi tą częśc ciała i mam na livie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Zapomniałeś dodać że na fotki alpejek, co by nam tu swoich nie powklejał:eek: hahaha:) Już widze wypiętą pupę Homara :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Hucu jak masz na Live to korzystaj:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Homar, jakbys do kompletu z Julka mial jeszcze utrwalona Nine Loeseth no to juz by byl miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 A moim zdaniem powód jest dość prozaiczny - po prostu z tyłu nie ma nazwy sponsora ... A z przodu wszystko widać - gdzie jesteśmy, loga sponsorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Macie: http://www.skiracing.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4189&Itemid=57 http://www.skiracing.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4456&Itemid=57 http://outside.away.com/travel_photo_gallery/outside/julia-mancuso/index.html?thisSpeed=9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Macie: http://www.skiracing.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4189&Itemid=57 http://www.skiracing.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4456&Itemid=57 http://outside.away.com/travel_photo_gallery/outside/julia-mancuso/index.html?thisSpeed=9000 Mniam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 To macie też coś ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi