Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 a i od państwa więcej dostaną niż prawdopodobnie by zarobili:) na warszawskie ferie będzie OK:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 warszafka się w taki plebs nie zapuszcza:) chyba że to naturalizowana warszafka z zagłębia albo cos:D:D oni tylko do zakopca po krupówkach pobiegać z pająkiem ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Z tym Phenixem to sobie uważaj... , znam kogoś kto w tym jezdzi :D a wogole to nie uważam tego ża szmelc dla warszafki bo nie jest masówą jak spyder, mało znany w polsce i stosunkowo drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 warszafka się w taki plebs nie zapuszcza:) chyba że to naturalizowana warszafka z zagłębia albo cos:D:D oni tylko do zakopca po krupówkach pobiegać z pająkiem ewentualnie z phenixem:d widzę chłopcze że masz jakis straszny uraz do Warszawy...skrzywdził Cie tam ktoś)))...myslę że w pajakach zaczyna chodzić prowincja...moi znajomi kupują Tensona,Colmara...może też oklepane ale mniej...ja jestem mniej orginalny i wolę Killy... P.S...Phenix to bardzo dobra i uznana firma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 warszafka się w taki plebs nie zapuszcza:) chyba że to naturalizowana warszafka z zagłębia albo cos oni tylko do zakopca po krupówkach pobiegać z pająkiem ewentualnie z phenixem Bugajson ja to z Warszawy nie jestem, po Krupówkach nie chodzę, a jednak na nartach w Phenixie akurat śmigam, co Ci żal dupe ściska że nie masz, student jesteś zaczniesz pracować to będziesz miał- a po co Ci przecież na nartach nie jeździsz z tego co wiem to w tym sezonie byłeś raz, przynajmiej o jednym wypadzie pisałeś, a jak byś był więcej razy to co nie napisał byś o tym?:.... nie Ty:D . Może pojedz gdzieś - rozładujesz emocje, opiszesz jakie były warunki i przynajmniej raz będzie pożytek z tego co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 hehe no tak do phenixa przesadzilem:) sory co do warszawki to no nie lubie ich chociaz jestem z sosnowca:) co do nart no to akurat nie prawda że byłem raz no ale nie jestem urażony że tak myślicie co do kolejnych wypadów narazie mam pauze bo przynajmniej do 11 lutego mam sesje:OO także do 11 pauzuje z jazdą Słąwku co do zakupu phenixa -dupy mi nie ściska bo nie ma o co:) bo jak bym chciał to bym miał,a że nie chce to nie mam moja mama ma i to wystarczy, mam inne wydatki niż kurtka na narty, kurtke mam nie potargana jeszcze takze daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 hehe no tak do phenixa przesadzilem sory co do warszawki to no nie lubie ich chociaz jestem z sosnowca co do nart no to akurat nie prawda że byłem raz no ale nie jestem urażony że tak myślicie co do kolejnych wypadów narazie mam pauze bo przynajmniej do 11 lutego mam sesje:OO także do 11 pauzuje z jazdą Słąwku co do zakupu phenixa -dupy mi nie ściska bo nie ma o co bo jak bym chciał to bym miał,a że nie chce to nie mam moja mama ma i to wystarczy, mam inne wydatki niż kurtka na narty, kurtke mam nie potargana jeszcze takze daje rade No widzisz i musiałbym ty złośliwie napisać co twoja mama robi w tym Phenixie - chodzi po Krupówkach:D, poprostu ja mam bo wlazłem do sklepu ubrałem go na siebie i to było to!!, a Pająków ileś modeli nakładałem i do dupy nie leży na mnie. I dlatego jest ileś firm i jednemu pasuje to a 2 tamto, koniec krpoka. Figo ma na przykład taką firmę na D jak będzie chciał to napisze jak stał się szczęśliwym posiadaczem:D W Warszawie w wojsku byłem w Żandarmerii:D , Warszawa faja jest, fajne dziewczyny.... no może nie wszystkie..... no dobra wzasadzie tylko jedna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 hehe no tak do phenixa przesadzilem:) sory co do warszawki to no nie lubie ich chociaz jestem z sosnowca co do nart no to akurat nie prawda że byłem raz no ale nie jestem urażony że tak myślicie co do kolejnych wypadów narazie mam pauze bo przynajmniej do 11 lutego mam sesje:OO także do 11 pauzuje z jazdą Słąwku co do zakupu phenixa -dupy mi nie ściska bo nie ma o co:) bo jak bym chciał to bym miał,a że nie chce to nie mam moja mama ma i to wystarczy, mam inne wydatki niż kurtka na narty, kurtke mam nie potargana jeszcze takze daje rade Prawda w oczka kole Weź czasem trochę wyhamuj i staraj się coś bardzie konkretnego pisać i zostaw to kto w czym jeździ bo liczą się umiejętności a nie ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 sławku twoja żona?? a co do D to descente:P nie po krupówkach nie chodzi bo do zakopanego moja mama nie jeździ:) a co do tego że załozyłeś i to było to to poczułem się tak jak by to moja mama mowiła - także coś w tym musi być że te kurtki ludzie kupują: ah ambro niestety prawda mnie w oczka nie kole pisać bardziej konkretnego?? patrz sam lepiej co piszesz a poźniej ludziom uwage zwracaj:)) ok spadam do ksiązek bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_1 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Witam, Co do stoków w Wiśle to ja polecam ośrodek Stożek http://stozek.********* . Ale to tak na góra 2 dni bo potem to niedobrze się robi z nudów. Ale mimo wszystko byłem bardzo miło zaskoczony (docelowo pojechałem do Szczyrku pod koniec grudnia-ale kolejki do wyciągów zmusiły mnie do poszukiwań innych miejsc) W Stożku jeżdżą krzesełka dwuosobowe, kolejek nie było, a karnet bardzo tani - chyba 50 zł za cały dzień.Wjeżdzałem na górę i zjeżdżałem prosto do bramek - i tak pusto było w godzinach ok 8-11 i 13-16.W godz 11-13 stało się ok 10 minut.Niestety stok jest krótki ale za to stromy.Można się dobrze bawić i nawet zmęczyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Można się dobrze bawić i nawet zmęczyc mnie nie bawi płacenie za parking w zupie błotno-śniegowej zresztą nawet za wybrukowany i odśnieżony też mnie nie bawi za to zmęczyć to się już można zanim z tej zupy błotno-śniegowej dojdziesz pod krzesło na Stożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 filmik z tego sezonu [YOUTUBE]zgDcqZeDU3s[/YOUTUBE] niestety z początku roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi