SB Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Wczoraj na potrzeby jednogo z naszych kolegów forumowych z Figo zrobiliśmy rekonesans na wiślańskich stokach. Soszów: jazda po rozjebanej brejce, do wyciągu buła ludzi na 10-15 minut stania i potem jazda ciu...m orczykiem też na stojąco:mad: na otarcie łez śmierdzący oscypek z mazur grilowany:eek: Nowa Osada polecamy ludzi nie na, obsługi wyciągów też nie ma, toy toy czynne bezpłatne, armaty poubierane w pokrowce i zakonserwowane na lato. Wisła Cienków: chodzi ale nie podjechaliśmy pod sam stok bo szlaban był zamknięty, podjeliśmy prubę ataku pozatrasowego ale przeszkodził nam narciarz który akuray w tym miejscu postanowił wypiąć się z nart, a potem to już doleciał gość z parkingu ale nawet nie kur...ł Reasumując: co jest zastanawiające w wszystkuch ośrodkach w Wiśle na stokach porozstawiane armaty, a nigdzie podczas ostatniego ochłodzenia nie została nawet podjęta próba naśnieżania- o co chodzi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 w dalszej części eskapady nawiedziliśmy Biały Krzyż i przeszliśmy pełnym szfungiem przez check point czy pobór opłat na parking obojętnie jak to nazwać na nasz przejazd pani z check pointu w drodze powrotnej dawała na znaki ,że ją głowa boli czy coś takiego no takie kółka po czole rysowała to chyba,że głowa boli no nie? potem Julian ,ale podjechaliśmy prosto pod dolną stację orczyka tam przekraczaliśmy Rio Grande taki kanion tfu, tfu tfu kanał ściekowy smród w gębie mam do dzisiaj NIECH żYJE Szczyrk:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 nie no panowie wy pobijacie wszystkich:D wasze teksty doprowadzą mnie kiedyś do przepukliny Rio Grande rox:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 nie no panowie wy pobijacie wszystkich:D wasze teksty doprowadzą mnie kiedyś do przepukliny Rio Grande rox:D Nie wszyscy rozumieją nasz slang np. nasze żony nierozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 rozumieją,rozumieją i to dobrze rozumieja:cool: tylko niekoniecznie go akceptują ale i tak nie mają innego wyboru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 No właśnie po powrocie z tej beskodzkiej eskapady moja żona nie zabardzo zakceptowała wygląd zewnętrzny samochodu:eek: , tym bardzie że go dziń wcześniej własnymi ręcami umyła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 SB a ty pewno kazałes jej myć w pianie i w bikini?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 SB a ty pewno kazałes jej myć w pianie i w bikini?:D Nic nie kazałem, żony własny wybór, bo jeśli o mnie chodzi to auto może być błotem oblepione, byle światła i szyby czyste były - to wystarczy, no i oczywiście sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 SB a ty pewno kazałes jej myć w pianie i w bikini?:D nieeee,no nie! wyłania się obraz ,że my to jacyś barbarzyńcy to nie tak pisałem już kiedyś,że takie efekty jak u nas przynosi praca u podstaw zapewniam Was wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 a tam od razu barbarzyńcy jak kobieta piękną jest to takie mycie w bikini to idealna sprawa:D auto umyje i oko nacieszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 w dalszej części eskapady nawiedziliśmy Biały Krzyż i przeszliśmy pełnym szfungiem przez check point czy pobór opłat na parking obojętnie jak to nazwać na nasz przejazd pani z check pointu w drodze powrotnej dawała na znaki ,że ją głowa boli czy coś takiego no takie kółka po czole rysowała to chyba,że głowa boli no nie? potem Julian ,ale podjechaliśmy prosto pod dolną stację orczyka tam przekraczaliśmy Rio Grande taki kanion tfu, tfu tfu kanał ściekowy smród w gębie mam do dzisiaj NIECH żYJE Szczyrk:mad: Może ta Pani była na szkoleniu u tego sępa z zakopca który został w mojej pamięci z wcześniejszej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 hmmm ja właśnie z szefem swoim gadałem... wczoraj był na golgocie... od 8-rano... i mówi ze pojeździć sie da... "Nowa Osada polecamy ludzi nie na, obsługi wyciągów też nie ma, toy toy czynne bezpłatne, armaty poubierane w pokrowce i zakonserwowane na lato." czyli pozamykane i nie działa tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 tak nie działa. bo i poco by było naśnieżać łagodnie nachylony stok w środku zimy i ferii zimowych,gdzie setki dzieciaków i uczących się jazdy na nartach mogłoby nacieszyć się do woli i w miarę bezpiecznie a tak będzie się można do państwa o pomoc,dofinansowanie lub umorzenie podatku zwrócić ,bo przecież zima była bezśnieżna:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 a i od państwa więcej dostaną niż prawdopodobnie by zarobili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 państwo gada tylko z zielonymi bo oni robią dużo huku... to może i my narciarze zróbmy troche to włascicielom stoków może odpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Homar no z pustego nikt nie naleje nawet donaldus tuskus:) taka smutna prawda chcą a sie nie da bo nie ma takiej opcji:) no ale dobra koniec z polityką a co do wyciągów jak by zainwestowali przez pare sezonów dobrą kase - tak jak np w białce to by zarabiali a u nas jest mentalność taka gówno dać a złoto za 2 dni w kieszeni trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 NO taka prawda: Słyszeliscie napewno porównanie Holendra z Polakiem np Było sobie dwóch holenderskich rolników i jeden miał 20 krów a drugi 2 no i ten co miał 2 idzie do koscioła kładzie sie krzyżem i modli sie boże spraw mi 19 krów żebym miał o jedną wiecej jak on ! W polsce podobnie z tym że ten co ma dwie idzie i sie modli boże spraw aby padło mu 19 krów i żeby miał mniej odemnie - POLSKIE MYŚLENIE... Polska mentalność jest taka, nikt nie myśli żeby mieć wiecej tylko żeby inni nie mieli wiecej od niego... czasem ktoś starszy odemnie mowi że moje pokolenie to zmieni ale ja jestem w 90 % pewien że nie, a donaldus tuskus jest i tak najlepszy ze wszystkich kaczków narodowych P.S koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 jeszcze słowo o drobiu i ucieknę z tego foruma:p nie jadam drobiu bo mi się piórami odbija:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 a ja sie tak zastanawiam... hmm te wszystkie wychwalania tego wyciągu... brzmią mi... bardzo reklamowo... tak jakby kilka kont zrobił sobie właściciel/rodzina i klientów chciał ściągnąć... ot takie moje przemyślenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 które wychwalania?? człowieku zastanow sie co mowisz:D figo sb macie jakiś wyciąg?? chyba że homar wybudował za kieszonkowe:D i sie nie chwali :-% (tzw morda <łokur***> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 miałem takie pieniążki z renty od babci i trzy gondole na lodowcu pod rzeszowem postawiłem a reklamy robi sobie sam nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 ja żadnego wyciągu nie mam i nie miałem jedyny wyciąg jaki mi grozi to....... tfu,tfu,tfu zresztą dzisiejsza służba zdrowia może już nawet takimi wyciągami niedysponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 e to zapraszam do wojewódzkiego specjalistycznego szpitala nr 5 w sosnowcu:D tam każdy wyciąg mają ostatnio sie bawiłem takim co się do piszczeli przymocowuje:D fajna zabawka ale nie chciał bym być tym komu to mocują błee;D szpitale omijamy z daleka:) chyba że w celach towarzyskich wracajc do tematu azmadan masz 103 posty a gadasz jak byś 1 raz tutaj był nie rozumiem cie kolego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 nie oskarżam... ale z boku tak to wygląda... nie chodzi o 1 watek... tylko posty na różnych innych... :-P może sie przewrażliwiony zrobiłem... po pobycie na forum ślubnym na gazecie... gdzie pełno firm usilnie próbuje sie wszystkim wcisnąć... na chama... hmm... jedyne tutaj mi sie nie zgadza właśnie to... że ci co zachwalają mają dużo postów :-P ps. w sobotę jak tylko na kamerce Golgotowej nie będzie przetarć ;-P jestem na Julianach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 zwróc uwage ze to ci co mają po 1 poscie najczęsciej są "szpiegami" i nie oczerniaj:) ci co maja dużo postow...aha to w takim wypadku JC bobic SB to chodzące reklamy?? ogarnij sie,polecam przyda sie a napewno nie zaszkodzi, nie zachwala tylko mowi parwde jak cos jest ok to jest ok to sławek albo figo itd powie że jest zajebiste ale poczytaj tez te posty gdzie jest mega gnojenie a że akurat jeździsz w syfie i go lubisz to twoj problem-musisz sie oświecić i pojechać gdzies indziej i sprobować. ja jak to Figo powiedział Rio Grande nie mam zamiaru przekraczać, bo osobiscie w szczyrku zima nie ma co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi