Gość bobic Napisano 10 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2008 Szczerze ? Sorry, ale mamy teraz high season, wiec nie mam czasu na wysylki naklejek. Ale jak sie kiedys spotkamy, to osobiscie przekaze ci kilka, bys mial na pamiatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 A czy w sklepach PM nie mają może w ofercie darmowych naklejeczek? Także bym nie pogardził takimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 Szczerze ? Sorry, ale mamy teraz high season, wiec nie mam czasu na wysylki naklejek. Ale jak sie kiedys spotkamy, to osobiscie przekaze ci kilka, bys mial na pamiatke. Trzymam za słowo niemniej jak by się tam w wolnej chwili komuś chciało, to niech podeśle cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Obejrzałem dzisiaj, wziąłem do ręki nowe gigantki 8X, Mutix. Niestety w Inter Sporcie nie mieli 9X, ani Mutix L i S; wrażenia pozytywne. Mierzyłem też buty Radical 120 z patentem Sensor3 - bardzo porządnie wykonane i w warunkach sklepowych nawet wytrzymałem dłuższą chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Obejrzałem dzisiaj, wziąłem do ręki nowe gigantki 8X, Mutix. Niestety w Inter Sporcie nie mieli 9X, ani Mutix L i S; wrażenia pozytywne. Mierzyłem też buty Radical 120 z patentem Sensor3 - bardzo porządnie wykonane i w warunkach sklepowych nawet wytrzymałem dłuższą chwilę. To wiele mówi o komforcie tych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Rzeczywiście - za wiele to, to nie mówi. Raczej chodziło mi o zasygnalizowanie, że jakaś część nowej kolekcji jest w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 W jednym ze sklepów PM w 3miejscie widziałem 8 i 9s oraz 8 i 9X ale tylko WorldCup-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi