1973marcin Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 juz znalazłem http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230227784957&ssPageName=MERC_VIC_RCRX_Pr3_PcY_BIN_IT&refitem=230224526355&itemcount=3&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m183&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%26itu%3DUCI%252BSI%26otn%3D3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Jesli chodzi o stylistyke, to tego roczny dużo bardziej mi sie podoba wiecej białego ogólnie jasnego jest na nim to może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 slalomki są szersze pod butem było 63 i 64 a teraz będzie 66 to ciekawe ile będą miały gigantki bo dotychczas miały 66 i 67:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Zaskocze was gigantka 124/80/112 slalomka 124/70/112. I obie jezdza świetnie .. totalny oversize, no i narta troche bardziej uniwersalna, ale przy swojej sztywności nadal bardzo szybka a i skręca jak ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Zaskocze was gigantka 124/80/112 slalomka 124/70/112. I obie jezdza świetnie .. totalny oversize, no i narta troche bardziej uniwersalna, ale przy swojej sztywności nadal bardzo szybka a i skręca jak ma.. Kurcze, jak to sie jezdzi na takiej gigantce ktora ma 80 pod butem?Z przody ponad 120.Jakies pletwy.Jak to sie sprawdza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Kurcze, jak to sie jezdzi na takiej gigantce ktora ma 80 pod butem?Z przody ponad 120.Jakies pletwy.Jak to sie sprawdza?? Nie jeździłem, ale rozmawiałem z człowiekiem, który ujeżdżał gigantkę z nowej kolekcji - był euforycznie zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Kurcze, jak to sie jezdzi na takiej gigantce ktora ma 80 pod butem?Z przody ponad 120.Jakies pletwy.Jak to sie sprawdza?? Sa jakies dane odnosnie odpowiednich promieni skretu przy odpowiednich dlugosciach ?? Byc moze jezdzi sie swietnie, ale wymiary faktycznie jakby wskazywaly w strone uniwersalnosci i elastycznosci niz specjalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Uniwersalna to może ona i bedzie ale szybkość z krawędzi na krawędz :eek: przy takiej szerokosci pod butem bedzie to chyba chwilke trwało ? A co do uniwersalnosci to ja to postrzegam w ten sposób po co mieć gigantke która bedzie do wszystkiego skoro mam 2 pary nart? Gigantka do długiego skręta a slalomka do krótkiego i to jest dla mnie uniwersalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 http://cgi.ebay.it/SCI-ROSSIGNOL-9X-WC-TI-OVERSIZE-170CM-ATT-NUOVO-2009_W0QQitemZ220205261587QQihZ012QQcategoryZ36267QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem Kawał dechy. Faktycznie przejscie z krawedzi na krawedz, to troche potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Suuuper - do krótkiego skrętu właśnie mi przyszły Hot Fajery. A w przyszłym roku kupię tą gigantkę - rejs i delikatny off-road Pomysł - pierwsza klasa !! Na to czekałem !! Teraz czekam, aż łopata dojdzie do 130 I po co nam freerajdy,all-mountainy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 A co do Dynastarów : http://cgi.ebay.it/Sci-Dynastar-RC-Speed-Course-attacchi-NOVITA-2009_W0QQitemZ230231314787QQihZ013QQcategoryZ36267QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Zmieniona konstrukcja ?Czy tylko kolorki inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Mysiek, bo nie nadazam - kpisz czy o droge pytasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Mysiek, bo nie nadazam - kpisz czy o droge pytasz ?? Czemuż miałbym kpić ? Patrząc na wymiar tego rosoła z linka : 124-80-112 to ja mam mniej w moim wysprzedażnym właśnie Salomonie XW10: 124-74-100ileś A Salomonik po miękkim pięęęęęknie płynie. Także w przyszłym sezonie już wiem na co trzeba polować. A teraz pytanie: jak robią takie gigantki, to jakie freerajdy zrobią? 170-140-130 ? Teraz żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Nie no naprawdę pojechali z tym, lecz jak tłumaczył to dyrektor handlowy rossi na Europę wschodnią, zależało im na stworzeniu czegoś bardziej uniwersalnego (jednak to dość spory segment rynku). W każdym razie, odnośnie samych właściwości jezdnych jeździło na Kasprowym się naprawdę świetnie, szkoda że śnieg poza trasą bym zlodzony i wywiany więc off-roadowych właściwości nie było jak sprawdzić, ale polecam. Freerideowa narta nie zmieniła się barzo, znaczy wprowadzili ciekawy system o nazwie Dual Camber któa zmienia profil narty (dźwignia która podnosi dzioby nart by narty były bardziej manewrowne) - ogólnie nei jest tak żle bo taliowanie 140/108/120 ;P w najwyższym modelu nie na nasze polskie góry ;P.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Mógłby mnie ktoś oświecić, jakie znaczenie ma słowo "rossignol" - w słowniku jest słowik, ale też wytrych, co bardziej mi pasuje; wstyd się przyznać, ale tyle lat jeżdżę na tych nartach i nie wiem na czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Mógłby mnie ktoś oświecić, jakie znaczenie ma słowo "rossignol" - w słowniku jest słowik, ale też wytrych, co bardziej mi pasuje; wstyd się przyznać, ale tyle lat jeżdżę na tych nartach i nie wiem na czym kiedyś miały takiego niby kogucika na czubku namlowanego wiec chyba słowik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Rossignol- kogut, słowik, rosół. Takie tłumaczenia chodzą po głowach beskidzkich rajderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Wiadomo coś, kiedy w sklepach firmowych pojawią się nowe kolekcje, a może już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Sklepy są powoli zatowarowywane Rossim. Myślę, że w ciągu 2 tygodni towar będzie dostępny. Dynastar za ok. 3-4 tygodnie w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ps Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) Polecam adres: http://xxxxxxxxxxxxxxxx/miva/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=rossignolskis2009 Co ważne, narty z grupy Radical Oversize mają budowę sandwich, czyli taką jak w nartach komórkowych. W sklepie niemieckim ski-bilek http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/index.php?menu=ski&content=rennski jest już część sprzętu na sezon 2008/2009, jednak nie ma rosołów. Edytowane 10 Wrzesień 2008 przez bobic Cudze chwalicie, swego nie znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 W sklepie niemieckim ski-bilek http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/index.php?menu=ski&content=rennski jest już część sprzętu na sezon 2008/2009, jednak nie ma rosołów. Ogólnie facet ma mało rossiego w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 ale za to reszty duzio i tanio- w miare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 To jakieś jaja ze sprzętem - do tej pory w sklepach nie ma nowej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 A w sklepach rosoła też nie ? :eek: W tych PM Sport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 To jakieś jaja ze sprzętem - do tej pory w sklepach nie ma nowej kolekcji. no nie ma a w intersporcie w magnolia park we wro np fischery z tamtego sezona (Wc sc) z wiązaniem za 1900zł po prostu taniocha:) o widze ze mysiek sklep Ci wykropkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi