JC Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jakoś tak się złożyło, że w ostatnich dniach robiłem kilka zakupów w Media Markt. Dzisiaj przy kasie już nie wytrzymałem i nadałem wszystkim (kulturalnie ) A o co poszło? A no o to, że trzeci raz z kolei zrobiłem zakupy i przy kasie okazało się, że cena zakupionego produktu jest wyższa niż na półce! No #$%#$%@#$%@# jak można! Oczywiście wyszło na moje i myślicie, że ktoś powiedział przepraszam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Nieważne, idziesz, bierzesz metkę i MASZ ZAPŁACIĆ tyle ile na metce, a nie tyle ile Ci wystuka kasa. Ot taki przywilej kupującego ! A jak nie, to prosisz dyrektora i przedstawiasz się i opisujesz to potem na Skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 wg kodeksy cywilnego cena na opakowaniu jest ofertą więc jak masz na opk 1zł a kaza zapłacic 2 to musza po 1zł a co kupowałes?? tam przecież nart itd nie dają:P pewno plazma 50 cali zeby lepiej zawody ogladac jak nie da rady pojechać :D w media jest drogo moim zdaniem skromnym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Kaufland za każdy przeterminowany towar daje rekompensatę w wysokości 5 zeta.A u nas w Brodnicy dwóch zawodników z Piotrkowa Tryb. wpadło do Kauflanda. Spędzili pół dnia w sklepie. Załadowali dwa kosze przeterminowanych towarów. Wyszło, że Kaufland miał im do zapłacenia 3700 PLNów. Sprawa zakończyła się w Policji, w snepidzie i w gazetach bo Kaufland się wymiguje. Na razie sprawa jest rozwojowa. Sensacja była na całe 30 tysięczne miasto i powiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Kiedyś byliśmy na imprezce co BGŻ organizował dla swoich klijentów i dosiadł się do nas pan któremu markety bardzo zalazły za skórę i opowiadał nam że on do marketów to żadko chodzi a jak idzie to kosztuje go to 2 zł(kaucja za koszyk) nałoży cały wózek mrożonek i pozostawia wózek z całą zawartością w najcieplejszej części matketu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Kiedyś byliśmy na imprezce co BGŻ organizował dla swoich klijentów i dosiadł się do nas pan któremu markety bardzo zalazły za skórę i opowiadał nam że on do marketów to żadko chodzi a jak idzie to kosztuje go to 2 zł(kaucja za koszyk) nałoży cały wózek mrożonek i pozostawia wózek z całą zawartością w najcieplejszej części matketu:D Jak go kamery namierzą to go w gablocie "tych klientów nie obsługujemy" powiesza, oj powieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Jak go kamery namierzą to go w gablocie "tych klientów nie obsługujemy" powiesza, oj powieszą. szkoda że te czasy nie wrócą...było by przynajmiej śmiesznie,bo smutno juz jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 kurde lece zaraz do kauflanda przeszparam i moze zarobie kase:D:D we wrocławiu dużo kauflandów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi