Zdzich Napisano 17 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2003 Witam! Skoro już przywitałem się w nowym sezonie na forum to od razu mam pytanie do doświadczonych podróżników: Mam za sobą dwa wyjazdy do Austrii, lecz w tym roku przyjdzie zmierzyć mi się chyba z samodzielną organizacją takiego wypadu. Słyszałem że w niektórych regionach można trafić na oferty all inclusive. Czy to prawda? Co zawiera się w takiej ofercie i gdzie można je znaleźć? Macie jakieś godne polecenia? Oczywiście nie chodzi mo tylko o Austrię,ale także Włochy, bo Francja to raczej nie wchodzi w grę z powodów finansowych. A może się mylę? Pozdrawiam Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guildenstern Napisano 24 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Planowanie wyjazdów w Alpy czesc najlatwiej zalatwia sie wszystko w austrii. maja tam najlepsza informacje turystyczna, wiec znalezienie lokum jest bajecznie proste. zarcie mozesz wykupic w hotelu albo chodzic do knajpek - finansowo jest to egal. karnet kupujesz przy wyciagach, wiec tez zadne mecyje. plus jest taki ze za nic nie placisz z gory. dla mnie na przyklad jest to wazne, bo moje dziecko preferuje chorowac wtedy jak mamy jechac na urlop. oprocz tego sa oferty pakietowe (jak ktos woli: all inclusive). ich cecha charakterystyczna jest to, ze kosztuja w pakiecie tyle samo co wszystko kupowane z osobna. pozdr marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Planowanie wyjazdów w Alpy co do pakietów... w Salzburgerlandzie w tym sezonie będzie coś takiego, że jak pojedziesz w określonym terminie to dostaniesz... narty + wiązania i jeszcze Ci zamontują! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi