MB Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Tak się jeździło relacja jutro bo już dziś nie dam rady ale było przecudownie EKG bardzo prawidłowe Jesteś zdrowa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Tak się jeździło relacja jutro bo już dziś nie dam rady ale było przecudownie tak jak pisze absolute spitze czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 (edytowane) Dolomity 1 z najlepszych przykładów rozwiązań zagospodarowania ośrodków narciarskich Pozwólcie, że dołączę do tego wątku też to: Dolomiti Superski - jeden z najlepszych przykładów rozwiązań zagospodarowania ośrodków narciarskich - GPS & Wideo przez Google Earth - przeloty nad całodziennymi zjazdami & Monitoring Pozdrowienia, Ryszard Kowalczuk --------------------- http://writer.zoho.com/public/kowalczuk/Mozliwe-Inwestycje-Narciarskie---Karkonosze---Niedamirow1 Edytowane 20 Kwiecień 2009 przez kowalczuk korekta tytulu - polskie czcionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 witam, wróciłem dzisiaj z Kronplatzu i chciałbym sprawdzić swój karnet Dolomiti Superski . Na stronce http://www.dolomitisuperski.com/de-DE/check-ski-performance--dolomiti-superski-74DE.html podają , że usługa ta jest chwilowo nieczynna. Czy znacie może jekąś inną stronkę z możliwością monitoringu skipassu Dolomiti SS ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 witam, wróciłem dzisiaj z Kronplatzu i chciałbym sprawdzić swój karnet Dolomiti Superski . Na stronce http://www.dolomitisuperski.com/de-DE/check-ski-performance--dolomiti-superski-74DE.html podają , że usługa ta jest chwilowo nieczynna. Czy znacie może jekąś inną stronkę z możliwością monitoringu skipassu Dolomiti SS ? Z góry dziękuję Innej strony, o ile mi wiadomo, na 99.9% nie ma. Ta niestety nie dziala i mam podejrzenie, ze nie dziala od paru dni. Martwi mnie to bo mam nr skipassa od znajomych, chcialem ich monitorowac, patrzec czy sie nie obijaja ...i cieszyc sie razem z nimi ...a tu lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 The ski performance check is available again after service had been interrupted due to interpretation discordances of data protection law. We apologize fo the inconvenience and wish our dear guests a lot of fun on Dolomiti Superski's slopes no nareszcie bo zawsze gdy chciałem sprawdzić to nie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi