kony Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Kilka dni temu wróciliśmy z Val Gardeny i kolega znalazł w internecie ciekawy bajer: http://utilizzo.dolomitisuperski.com/jsp/applet_/findTransit.jsp?ccode=en-US Na tej stronie wpisuje się numer swojego skipass'u i mamy dostęp do całej historii korzystania z wyciągów z całym kompletem danych statystycznych o różnicy wysokości, przebytych odległościach itp. Do tego wykresy, mapki z animacją poruszania się po wyciągach... po prostu bajer Moim zdaniem dane o przebytych odległościach po trasach są nieścisłe ale chyba trudno się dziwić bo ciężko czasami to określiś tylko na podstawie wiedzy o korzystaniu z wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 No faktycznie zajebiste, fajnie by było jak byś zapodł jeszcze numerka twojego Skipasa a my szanowni jurorzy ocenimy czy masz ważny wyjazd czy nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 hehe kurde:d niezły bajer naprawde:) moj tatko zrobil w tydz 180km na nartach:P jak na niego naprawde dobry wynik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 hehe kurde:d niezły bajer naprawde:) moj tatko zrobil w tydz 180km na nartach:P jak na niego naprawde dobry wynik:D To może zapomniał je z boxa wyjąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 To może zapomniał je z boxa wyjąć :D albo mydłem posmarował:eek: szary jeleń czy tak jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 no kurde ey podam wam skipas:) 243-95014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 albo cos z moim angielskim bad jest:DD dodam że teraz byly tam obleśne warunki relacja będzie jak dorwe ojca bo jak narazie we wrocku siedze i sie ucze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Bugajson z Twoim angielskim chyba ok,choc na podstawie zawrtych danych trudno o rzetelna weryfikacje. Ale dlaczego DWA POSTY w tak błahej sprawie w ciągu minuty walisz to nie rozumiem. Z racji,ze troche ogłady mam wyraże to subtelniej niz Ty w podobnej sytuacji do jednego z forumowiczów. OPCJA EDYCJA JEST CI ZNANA WIĘC DLACZEGO DO KU..Y NĘDZY Z NIEJ NIE KORZYSTASZ SKORO INNYCH OPIERDALASZ ZA NIEKORZYSTANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 No faktycznie zajebiste, fajnie by było jak byś zapodł jeszcze numerka twojego Skipasa a my szanowni jurorzy ocenimy czy masz ważny wyjazd czy nie:D SB, a Ty co? Przecież w Schladming jest to samo!!! można sobie sprawdzić jak sie jeździło! A może spędzałeś czas w ... kawiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 SB, a Ty co? Przecież w Schladming jest to samo!!! można sobie sprawdzić jak sie jeździło! A może spędzałeś czas w ... kawiarni Oddałem skipasy w nieświadomości bo po 3 ojro dawali buuuuuu.... wyjazd nie ważny buuuuu trza jechać znowu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 hucu wiem źle mi sie klikneło sorz SB ale ty normalnie jestes 3 ojro no fakt to pare piwek do domu przywiozłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 hucu wiem źle mi sie klikneło sorz SB ale ty normalnie jestes 3 ojro no fakt to pare piwek do domu przywiozłeś Widzisz jednak musisz pojechać do Austrii na narty to przy okazji nauczysz się oszczędności od Austryjaków, bo u bałaganiaży Włochów to Ci nie grozi a 3*4=12 i po domu będzie się poniewierało i w końcu to wywalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 nie 3 x 4 tylko 3 x 5 bo mój też się liczy:p a to już jest 15 i to się robi gruba kasa a swoją drogą to tępy człowiek oj tępy w Marilewie teraz ślęczeliśmy nad mapką i z kalkulatorem w ręku ile to dziennie można wyśmigać kilosów z tych obliczeń na piechotę wyszło,że ok. 50 to lekko ciekawe czy na stronie SKI.IT jest taaaaakie cudo chętnie bym to zweryfikował bo skipasy mi zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 No faktycznie zajebiste, fajnie by było jak byś zapodł jeszcze numerka twojego Skipasa a my szanowni jurorzy ocenimy czy masz ważny wyjazd czy nie:D Mogę zapodać ale jak będę w domu bo do pracy go nie zabieram (chociaż chyba powinienem go mieć zawsze przy sercu ) Wydaje mi się jednak że długość tras jest zaniżona. Z tego raportu wynika, że przez 6 dni wyjeździłem poniżej 300km a jeżeli La Longia ma naprawdę 10,5 km tak jak piszą to w jeden dzień na bank zrobiliśmy ze znajomymi ok 120 km, więc niemożliwe aby w 6 dni zanotować tak słaby wynik. (300 to myśmy mogli piw wypić a km to raczej więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Panowie to jest permanentna inwigilacja. Jeszcze kilkanaście lat i fikcja z filmu Raport Mniejszości stanie się faktem. To, że Świat ogólnie staje się nam coraz bliższy i mniejszy to dobrze. Ale jeszcze trochę to za przeproszeniem pójdziesz srać do kibla a służby specjalne będą o tym wiedziały od razu. Do tego właśnie zmierza nasza cywilizacja. Masz komórkę to dzisiaj bez problemu byle łoś może cię namierzyć gdzie się znajdujesz. Czy na prawdę to jest wolność? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 kurde to te 180km mojego starego to kapa:0 no ale patrząc na tą pogode co mieli to i tak jestem dumny:) pierwszy raz od ok 7 lat mieli śnieg przez 5 dni:D a i dyscyk sie trafil:) a na wyjazd jak to zawsze patelnia słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Panowie to jest permanentna inwigilacja. Jeszcze kilkanaście lat i fikcja z filmu Raport Mniejszości stanie się faktem. To, że Świat ogólnie staje się nam coraz bliższy i mniejszy to dobrze. Ale jeszcze trochę to za przeproszeniem pójdziesz srać do kibla a służby specjalne będą o tym wiedziały od razu. Do tego właśnie zmierza nasza cywilizacja. Masz komórkę to dzisiaj bez problemu byle łoś może cię namierzyć gdzie się znajdujesz. Czy na prawdę to jest wolność? Pozdrawiam Jezeli namierzaja cię w Alpach to mimo wszystko jest to wolność.Natomiast gdy dzwonisz do kumpla,który wytrych pasuje do drzwi do banku to jest czyste sku.......two:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 No faktycznie zajebiste, fajnie by było jak byś zapodł jeszcze numerka twojego Skipasa a my szanowni jurorzy ocenimy czy masz ważny wyjazd czy nie:D Mówisz i masz : 110/75316 Czekam na noty sędziowskie, tylko nie bądźcie zbyt surowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Mówisz i masz : 110/75316 Czekam na noty sędziowskie, tylko nie bądźcie zbyt surowi Uuuuu kolego: w środę wieczorkiem była mocna zakrapiana impreza??: dlaczego w czwartek dopiero po 10 zameldowałeś się na stoku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Sławek nie baw sie w PiSiorów:P nie wypominaj tak bardzo:D ski buss albo auto mu sie zepsulo:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Uuuuu kolego: w środę wieczorkiem była mocna zakrapiana impreza??: dlaczego w czwartek dopiero po 10 zameldowałeś się na stoku?? Mam alibi na tą okoliczność. Była nieudana próba transferu do Alta Badia, szczegóły tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=36608&postcount=6 Mocno zakrapiane imprezy nie są dla mnie argumentem żeby zbyt późno meldować się na stoku. Może łeb urywać ale narty rzecz święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Mocno zakrapiane imprezy nie są dla mnie argumentem żeby zbyt późno meldować się na stoku. Może łeb urywać ale narty rzecz święta I tego się trzymaj, bo do roboty chorym iśc nie wolno, a na narty i owszem, a nawet trzeba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 A tak na poważnie to nie opowiadajcie żoną o tej opcji, bo jak pojedziemy na męski wyjazd to zaraz w pierwszy dzien zadzwoni i poprosi o numer skipasu:eek: Zacytuję Jerzego sztura z filmu Sexmisja: PERMANENTNA INWIGILACJA!!!!:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 i sie okaże pojawił sie na stoku o...13:D szkoda że jeszcze nie ma że o 12.00 zjechał do baru wypił 4 piwka i pojechał dalej:D to by było coś;D coś w sensie tej permanentnej ingiwilacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Kilka dni temu wróciliśmy z Val Gardeny i kolega znalazł w internecie ciekawy bajer: http://utilizzo.dolomitisuperski.com/jsp/applet_/findTransit.jsp?ccode=en-US Na tej stronie wpisuje się numer swojego skipass'u i mamy dostęp do całej historii korzystania z wyciągów z całym kompletem danych statystycznych o różnicy wysokości, przebytych odległościach itp. Do tego wykresy, mapki z animacją poruszania się po wyciągach... po prostu bajer Moim zdaniem dane o przebytych odległościach po trasach są nieścisłe ale chyba trudno się dziwić bo ciężko czasami to określiś tylko na podstawie wiedzy o korzystaniu z wyciągów. A jak tam ze śniegiem w tych rejonach bo miałem tam jechać ale ekipa która była tam od 11.01 musiała jeździć 80km od swojego hotelu żeby śniegu szukać bo taka kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi