JC Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Polecam lekturę: http://www.skionline.pl/ispo/?ids=&id_relacji=&id_newsa=1426 Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Hmmmm ... a myślałem, że interesują Was nowości sprzętowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 jak każdy chłop jestem wzrokowcem. musiałbym bym widzieć dany przedmiot a nie tylko czytać o nim i pewnie dlatego pobieżnie przeczytałem tamten tekst musi trzeba mi sie na ispo wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 jak każdy chłop jestem wzrokowcem. musiałbym bym widzieć dany przedmiot a nie tylko czytać o nim i pewnie dlatego pobieżnie przeczytałem tamten tekst musi trzeba mi sie na ispo wybrać Już przygotowujemy szczegółowe opisy, no i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jemu przygotuj paczkę bo on chce organolepyucznie, poogląda i odeśle w nie naruszonym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 myślałem Jacek napisze: mam wolne miejsce w samochodzie do Monachium:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 myślałem Jacek napisze: mam wolne miejsce w samochodzie do Monachium:D Leżące w TULE, ino nie wiem czy z Tobą się domknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 masz rację Figo...jesteśmy wzrokowcami...może dlatego grafika nart ma takie znaczenie nie tylko dla kobiet?...oczywiście to przykład:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Tutaj dla wzrokowcow: http://www.ispo-winter.com/link/de/19114169 nowiki zawsze interesuja meska przynajmniej czesc spoleczenstwa, bo zdecydowanie jestesmy patologicznymi pochlaniaczami 'gadzetow' wszelkiej masci. Tylko czasami niestety pojawia sie dylemat - nowe cos czy wyjazd na weekend w gory. Portfel niestety nie jest bez dna, a nowe patenty kosztuja. Z tych wszystkich wynalazkow najbardziej interesuje mnie pomysl Salomona z Custom Shell Technology. Bo nic tak nie wnerwia jak niedopasowane obuwie, a wiem, ze Salomon potrafi zrobic wygodne. Wiec ten pomysl moze byc jeszcze ciekawszy. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Figo można przyczepke dopiąc do tego wozidła JC i w przyczepce to we 2 powinno dać rade:P weźmiemy miedzy siebie z 10L wody takiej lepszej:P i starczy tam i spowrotem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Figo można przyczepke dopiąc do tego wozidła JC i w przyczepce to we 2 powinno dać rade:P weźmiemy miedzy siebie z 10L wody takiej lepszej:P i starczy tam i spowrotem:P Po co brać ze sobą jak tam tańsza. Kolega ostatnio mi przywiózł mojego ulubionego Ballantines)a po 10 EU za 0,7 l to wychodzi 15 zeta taniej niż w Polsze. W Livigno to chyba wszyscy wiecie litrowy Janek 8,5 EU. Więc jak tu na wyjeździe nie kosztować? Oczywiście w ograniczonych ilościach bo na pierwszym miejscu wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 tylko je jack to taki wiesz taki niski pułap trunków:) więc jest tanio wszystkie lepsze sa w troszeczke niższych cenach niz u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi