Bończa Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Pierwszy trening zjazdu w Chamonix za nami: 1. Cuche 2. Dalcin 3. Walchhofer Bode Miller miał jakąś przygodę na trasie - jego czas jest o ok. 22 sekundy gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Pewnie znowu po bandach jezdzil, albo pewnie jeszcze na jednej narcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Może chciał lepiej poznać trase i ja miejscami pomacać.Co sadząc po czasie chyba mu sie udało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Osborne pięknie zakończył Wygląda to raczej na wyścig serwis manów. Dziwny wyścig - slalomiści w czołówce (Kostelic, Shoenfelder) przed takimi wygami zjazdu, jak Walchhofer, Maier, Miller??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Nawet bym powiedział że bardzo dziwny:) Wydawało mi sie że nawet sam Kostelic i Shoenfelder byli zaskoczenui przebiegiem tych zawodów. Fajnie się cieszyli jak zobaczyli swoje wyniki:) Szkoda Maiera i Millera no ale taki jest sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Powolutku, niby od niechcenia a Bode jest na I miejscu w generalnej. Dzisiaj kombinacja dla niego. Didier Cuche fajnie na slalomkach wygladal. Jakbym nie wiedzial ze to on to bym pomyslal ze jakis amator slalom jedzie i tak go troche kaleczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Ja tam jestem pod wrażeniem żabojadów !! Lizeroux z tak odległym numerem dojechał na 5 a Grange na 6? bodajże A jesli chodzi o Millera to zmieniłem zdanie kompletnie na jego temat bo na początku sezonu uznałem go za szaleńca a tu widze ze Kulka jest w jego zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Powolutku, niby od niechcenia a Bode jest na I miejscu w generalnej. Dzisiaj kombinacja dla niego. Didier Cuche fajnie na slalomkach wygladal. Jakbym nie wiedzial ze to on to bym pomyslal ze jakis amator slalom jedzie i tak go troche kaleczy:D A moim zdaniem jechał jak po szynach, a widzałem cały konkurs na ORF1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 A nie wku...li was ci je..ni tenisiści przypadkiem w niedzielę? No tak długo nap...ać. cały zjazd poszedł sie gwizdać. No ale tenis oczywiście to sport elitarny w mordę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 No właśnie - i szkoda że ktoś nie pomyslał i nie przeniósł narciarstwa na eurosport2. Do dupy z takimi relacjami. To już nie pierwszy raz Wracając do samych zawodów - zaskoczył mnie wyjatkowo słaby wynik Maiera - czy On miał coś nie tak ze smarowaniem nart?? Bo nie popełnił właściwie żadnego zauważalnego błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 To nikt nie gra w tenisa? Mecz był świetny - szczególnie dwa pierwsze sety, a narciarstwo także pewnie gdzieś można było śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Może i fajny ale na tym forum nie znajdziesz takiego co by wolał tenisa zamiast PS w slalomie Co do samych zawodów i przejazdu Cuche to też się zdziwiłem ale nie uważam żeby pojechał słabo. To nie jego kategoria ale i tak pokazał klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Co do samych zawodów i przejazdu Cuche to też się zdziwiłem ale nie uważam żeby pojechał słabo. To nie jego kategoria ale i tak pokazał klasę. Piszac o Cuche'u nie mialem na mysli jego slabej jazdy ale sposobu w jaki sie poruszal na slalomowych nartach. Widac bylo ze sie troche na nich meczy a jeszcze na dodatek ta ilosc tyczek. Widac to bylo, zwlaszcza jezeli porownamy jego przejazd z lepiej technicznie jezdzacymi slalom zawodnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 No tu masz racje ale byli tacy co jechali bardzo siłowo i niezgrabnie i gleba była więc i tak respekt dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi