Victor Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 Sorry ze w tym wątku ,ale jakos tak pięknie naszemu MMA-karatece post przypisany 😂😉 K2 zdobyte !! Naszym Himalaistom musi „gul”chodzić 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2021 Jeżeli się uda to przeniose post do osobnego wątku. Prezydent Sosnowca wrzucił post na swoim profilu na fejsie, że sondują budowę całorocznej hali narciarskiej!! Stok już jest, od wielu lat, obok powstaje centrum sportowe z nowym stadionem, halą i lodowiskiem. Trzymam kciuki. A narazie zostawiam tutaj, bo podejrzewam, że wiele osób będzie się śmiało. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 10 godzin temu, mysiauek napisał: Sosnowca bardzo dobra lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexon Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 11 minut temu, Jeeb napisał: 10 godzin temu, mysiauek napisał: Sosnowca bardzo dobra lokalizacja ja wiem? większość ma tu jednak paszporty unijne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Władasz kartę płatniczą do rękawiczki. Płacisz zbliżeniowo ręką. Mówisz: "No, było warto się szczepić." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 Ciekawy pomysł👏👏👏 https://youtu.be/L8zagE7SmiQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 W dniu 18.01.2021 o 08:21, mexon napisał: ja wiem? większość ma tu jednak paszporty unijne Ja mam paszport Polsatu. Dla mnie będzie gratis fast track. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 Napiszę tutaj, bo u mnie ta wiadomość wywołuje radosny uśmiech. Właśnie zostałem zaszczepiony drugą dawką Comirnaty. Czekam na aktualizację czipa. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 3 minuty temu, fredek321 napisał: Napiszę tutaj, bo u mnie ta wiadomość wywołuje radosny uśmiech. Właśnie zostałem zaszczepiony drugą dawką Comirnaty. Czekam na aktualizację czipa. ..............czip to Pikuś .😁 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 6 minut temu, fredek321 napisał: Czekam na aktualizację czipa. Czekać tylko, aż ktoś zhackuje bramki narciarskie tak żeby po przyłożeniu ręki wpuszczały na wyciąg. Mogą być same korzyści dla narciarzy jak widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 Cos dla tęskniących za podróżami.. 😉 OCTC1224[1].MP4 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 Jako że jestem miłośniczką puzzli to pokaże Wam co dzisiaj ułożyłam. te 3 części tworzą jedną całość, ale ładniejsze zdjęcie jutro postaram się zrobić. Fajne humorystyczne, od razu uśmiech na twarzy, ależ by się chciało na wyciągu posiedzieć ⛷️ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2021 To tu jeszcze zdjęcie jak 3 części leżą obok siebie "połączone" a jak ktoś chętny więcej szczegółów to są w filmiku: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 9 minut temu, tankowiec napisał: A ty Kondrat, od 10 lat robisz jako naciągacz w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kbe Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 18 minut temu, Bumer napisał: A ty Kondrat, od 10 lat robisz jako naciągacz w banku. Wyluzuj. Taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 Kto ma większego? https://dzienniklodzki.pl/walentynki-w-lodzi-urzad-miasta-lodzi-zadowolony-z-afery-penisowej-a-radni-dyskutuja-kto-ma-wiekszego-walentynki-w-lodzkim-zoo/ar/c15-15435797 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi