surfing Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2019 W końcu to forum narciarskie, uśmiałem się do łez, mimo że to jeden z najtrudniejszych zjazdów w Tatrach - Zachód Grońskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2019 tak, bardzo fajny film, zazdroszczę kolegom takiego podejścia, już go wrzucałem wiosną, ale warto powtarzać 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2019 To ja wrzucę propozycję treningu przedsezonowego dla skiturowców. (nie wiem czy było na forum, ale chyba nie) 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 (edytowane) Nie wiem, czy było już... Edytowane 3 Listopad 2019 przez marboru 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 (edytowane) I pytanie wcale nie takie abstrakcyjne. Rok temu wyglądałem jak 1/4 tego gościa (wieloodłamowe złamanie obojczyka) i czekając dwa dni na operację, męczyłem żonę i kumpla pytaniami: czy na pewno z rowerem wszystko ok. Żona nawet go (rower nie kumpla:-) idealnie wyczyściła i wysyłała mi fotki do szpitala:-D Edytowane 3 Listopad 2019 przez cyniczny 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 😁 To jest chyba taki szok pourazowy. Dwa lata połamałem się na rowerze, na górze Żar (łokieć w 2 miejscach, obojczyk, skręcenie kręgosłupa w odcinku szyjnym) a jak się już ewakuowałem samodzielnie do parkingu, to po drodze sprawdzałem, jak bardzo ucierpiał rower 😵 Po powrocie ze szpitala, jedną ręką wyobracałem go naokoło, żeby sprawdzić, czy aby jakiejś wgniotki w ramie nie ma 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Idealne buty narciarskie... ...myślę, że jednak dla mężczyzn 😄 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 5 godzin temu, pawelb91 napisał: Na razie prognozy na grudzień bardzo złe, okolice świąteczne to będzie horror na tych nielicznych stokach które dotrwają. Trzeba będzie bardzo ograniczyć jazdę w tym czasie lub w ogóle z niej zrezygnować. Okolice Bożego Narodzenia na stokach w Polsce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 No cóż, demotywatory - demotywatorami, a życie - życiem 🤣 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Kumpel, biedak, ewidentnie męczy się właśnie w Indiach. Współczuję... 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 @mifilim - kurczę, tam też nie ma śniegu? 😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Ot wspomnienie 😉🌨️❄️ Oby popadało dzisiaj mocniej 👍 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 W Radomiu dzisiaj naprawdę mocno wieje... 🤪 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 1 godzinę temu, marboru napisał: W Radomiu dzisiaj naprawdę mocno wieje... Mam nadzieje że nie zakłóciło to pracy radomskiego lotniska... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 W dniu 1.02.2008 o 01:01, leszekjag napisał: Wielki oczy Taką miałem minę jak zobaczyłem ...... To tak dla rozluźnienia . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 Syn z ojcem rozwiązują krzyżówkę. Syn czyta, - szpara w ciele kobiety na literę "p" ? Ojciec na to, - poziomo czy pionowo? Syn, -poziomo. Ojciec, -a to będzie "pysk"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 Z obecną sytuacja, z przymróżeniem oka IMG_9558.mov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 (edytowane) Edytowane 27 Marzec 2020 przez Annaa 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 28 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2020 Oni też mieli w pewnym sensie kwarantannę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Uwaga są nowe wytyczne w sprawie bezpiecznej odległości 2 metry i ani trochę więcej "dwa metry to dwa metry! ---- No ale panie władzo, chodzi o odległość minimalną..... Nie mądruj się ! Ma być dwa metry! " I jeszcze ,,Albo pan powie co zamówił albo mandat 500zł" 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Tu to nie ma się z czego śmiać Żenada.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi