marcinn Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Taki gość ostatnio ze mną wjeżdżał krzesłem Ochrona od słoneczka w postaci slipek to je to 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Ale żeś Marcin sprytnie to zdjęcie pyknął! Gość faktycznie ma dość luźną bieliznę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Pływaliście kiedyś na trasie? I bynajmniej nie chodzi tu o szerokie dechy, które płyną w miękkim śniegu https://www.facebook.com/DSVAlpin/videos/1449283708438348/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 A Mitek mówił, że w narciarstwie stylów nie ma. A tu proszę był kraul i grzbietowy Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Wesołych Świąt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 @artix specjalnie dla ciebie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 (edytowane) Juz cały świat wie jak lubię te otwór Edytowane 17 Lipiec 2017 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Statek badawczy kolejny miesiąc pływa po oceanie. Załoga po cichu zaczyna popijać z tęsknoty za lądem. Kapitan postanowił przerwać te bezeceństwa i zebrał całą załogę na pokładzie: - W związku z zaobserwowanymi przypadkami pijaństwa na pokładzie, zobowiązuje wszystkich do wyrzucenia całych zapasów wódki do morza! Na pokładzie zaległa grobowa cisza. I nagle gdzieś, z tylnych rzędów, rozlega się radosny głos: - Kapitan ma rację! To hańba! Bez dwóch zdań należy cały zapas alkoholu wyrzucić za burtę! Załoga zszokowana. Po chwili odzywa się bosman: - Hej, wy tam z tylnych rzędów! Czy ktoś udzielił głosu nurkom? ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notatki młodej damy płynącej statkiem przez ocean: Poniedziałek: Przedstawiono mi kapitana statku. Wtorek: Kapitan jest bardzo miły. Środa: Kapitan zaprosił mnie na spacer po pokładzie. Czwartek: Kapitan zaprosił mnie na kolację do swojej kajuty. Piątek: Kapitan zagroził, że zatopi statek jeżeli mu się nie oddam. Sobota: Uff! Uratowałam sześciuset pasażerów! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sytuacja autentyczna. - Which name of this yacht? - RZESZOWIAK! - What? - RZESZOWIAK!! - Would you reperat once again, slowly? - RZE-SZO-WIAK... - Uhm... write it down, please... [skrob skrob "Rzeszowiak", słychać jak spada kamień z serca harbourmasterowi, teraz będzie już z górki] - And owner? - RZESZOWSKI O ZET ŻET!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Dwie blondynki przy kawie: Jak to się pisze i czyta? Iran czy Irak? Pozdrawiam z Teheranu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 :-)Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Taki mi się dialog przypomniał. Zaznaczam jest to autentyczna rozmowa z moim szwagrem przy pomocy SMS. Jest piątek rano, wiedząc że wieczorem ma przyjechać szwagier z Wielkopolski zapytałem go SMSem delikatnie: Ile? odpowiedź: 1 Ja na to: Rozumiem, ze litrową. Odpowiedź: Nie ku*wa małpkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 Taką niespodziankę zadecydowała mi żonka na urodziny 😊⛷️🏔. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 Miało być "zafundowała". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 65' - dobry rocznik najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Uwielbiam Gościa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Spadnie niedługo śnieg i dopiero będzie 😮 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Uwielbiam Szwajcarię... 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Dnia 19.11.2018 o 16:37, marionen napisał: Uwielbiam Szwajcarię… świetna relacja z Zermatt, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 "Pumbusiowi zaczęły marznąć uszka" Więcej: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24338523,artur-szpilka-dziekuje-gopr-owcom-za-ewakuacje-jego-psa-pumbusiowi.html#s=BoxOpCzol9 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi