Piotr_67 Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Biorąc pod uwagę zaistniałe nowe fakty, JC będzie musiał dodać do zakładki "stacje narciarskie" nowy kraj. Przy takich górach muszą tam być warunki dla narciarstwa. San Escobar - "Nowa odsłona narciarstwa" Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Jaki piękny lodowiec tam jest! Muszę się koniecznie wybrać w ramach narodowego programu "Narty +", który zapewne został wdrożony w San Escobar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Kiedy skuter ucieknie od operatora... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Błąd linku p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Było to albo nie trochę do śmiechu i zadumy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 1 godzinę temu, asiek napisał: Błąd linku p> Może teraz https://www.facebook.com/tmfreeride/videos/499164160226218/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Stary, dobry Filutek: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Dzisiaj dzień bez samochodu, telefonu, kolejek i tłumów narciarzy tylko ja, biegówki i moja suka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Może teraz https://www.facebook.com/tmfreeride/videos/499164160226218/ To jeszcze inny filmik był [emoji6] coś pewnie pomieszałam [emoji4]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Nie bardzo wiedziałam gdzie wstawić, ale pomimo muzyczki nie jest mi ani trochę do śmiechu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 29 minut temu, idealist napisał: pomimo muzyczki nie jest mi ani trochę do śmiechu... Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Bo świadczy o kompletnym braku podstawowych umiejętności, przewidywania i nieprzestrzeganiu zasad bezpieczeństwa. Takie osoby są zagrożeniem nie tylko dla siebie, ale też dla innych narciarzy. Dlatego mnie to w ogóle nie śmieszy, a wręcz przeraża, że w ciągu tych kilku tygodni nowego roku jeden ON zdołał wychwycić aż tyle przypadków, a mogło być ich więcej. Ponadto, w niedawnym reportażu pracownik GOPR poinformował o bardzo dużej ilości wypadków na polskich stokach spowodowanych najechaniami czy też zderzeniami. Dla mnie to przykry obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 2 minuty temu, idealist napisał: Bo świadczy o kompletnym braku podstawowych umiejętności, przewidywania i nieprzestrzeganiu zasad bezpieczeństwa. To Cię dziwi? Przecież to wiedza powszechna. Jaki jest odsetek dobrych i mądrych hydraulików, elektryków, pielęgniarek, lekarzy ..... i wreszcie narciarzy? Jak na Solisku w Korbielowie Pani prowadząca bar (158cm, 44kg) zabrała siłą narty nawalonemu w cegłę ABS-owi, a następnie żona i córka sprowadzały (90min) rzeczonego na dół to było to tragiczne, ale równocześnie śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Nie powiedziałam, że mnie to dziwi, tylko że w ogóle nie śmieszy, a mam wrażenie że po części taka była intencja tego montażu, tła muzycznego... I masz rację, to może jest trochę śmieszne jak facet jest już "spieszony", ale może też być tragiczne gdybyś znalazł się na stoku w trajektorii bezwładnego lotu takiego nawalonego narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 (edytowane) dubel Edytowane 5 Luty 2017 przez idealist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 1 minutę temu, idealist napisał: może też być tragiczne gdybyś znalazł się na stoku w trajektorii bezwładnego lotu takiego nawalonego narciarza. 100% zgody. Działanie tej drobnej kobiety spowodowało, że inni nabrali odwagi i wieczorami widywało się, jak to piszesz, spieszonych narciarzy. Skuteczne oczywiście na jeden sezon. Natomiast autentycznie śmieszne było, gdy GOPR spieszył właściciela jednej z budek na Buczynce. Do tamtego czasu nie wiedziałem, że można tak śpiewnie i malowniczo bluźnić przez kilkadziesiąt minut nie powtarzając jednocześnie wiązanek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Nie wiem czy do śmiechu ale strona Gopr-u zaatakowana chyba bardziej dla żartu niż celowo. http://beskidy.gopr.pl/niesiemy-pomoc-w-gorach-juz-65-lat-3/ Jak by naprawili to zrobiłem zrzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Kibelek dla fanatyka skoków narciarskich 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Jak sobie wyobrazi że zjeżdża, będzie miał leciutki stolec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 51 minut temu, Bumer napisał: Jak sobie wyobrazi że zjeżdża, będzie miał leciutki stolec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Jak sobie wyobrazi że zjeżdża, będzie miał leciutki stolec! Taaaa leciutki? Ja to nie wiem czasu bym zdążył usiąść [emoji3] [emoji15] [emoji2] [emoji12] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Pytania turystów do Punktu Informacji Turystycznej Tatrzańskiego Parku Narodowego. Przed przeczytaniem proszę usiąść (można się przewrócić). Ekolog martwiący się o niedźwiedzia dla mnie number one! http://turystyka.wp.pl/czy-niedzwiedz-zdazy-omyc-pysk-w-strumieniu-najlepsze-teksty-turystow-w-tatrach-6093532800681089a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 10 godzin temu, marionen napisał: Pytania turystów do Punktu Informacji Turystycznej Tatrzańskiego Parku Narodowego. Przed przeczytaniem proszę usiąść (można się przewrócić). Ekolog martwiący się o niedźwiedzia dla mnie number one! http://turystyka.wp.pl/czy-niedzwiedz-zdazy-omyc-pysk-w-strumieniu-najlepsze-teksty-turystow-w-tatrach-6093532800681089a No tak chyba, ale pytanie o konieczność posiadania własnych łańcuchów na Rysy to prawie równorzędna jenynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Niezły Czubek nie dosyć, że na waleta, to jeszcze niechcący mu salto wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Jak wyginęły Dinozaury 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi