lokiec3 Napisano 22 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 No można się uśmiać Zwłaszcza, że porównywane do topowych w Alpach: http://narty.wp.pl/galerie/ranking-najlepszych-na-swiecie-osrodkow-narciarskich-polski-kurort-na-wysokim-miejscu,328,5,1,826d8f487fb9654e662a75820e7c419d.html Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 No też się uśmiałem. Porównanie szymoszkowej do alp :eek: Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Zastanawiam się czy zamieszczanie takich "informacji" wynika z głupoty i braku pojęcia, czy z bezczelnosci "portalu"?Przecież tak samo "prawdziwe" informacje mogą dotyczyć gospodarki, nauki czy polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dayton Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Sztuka fotografii :biggrin: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Škoda będzie produkować ratraki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 To narciarstwo wykańcza ludzi... [video=youtube;CjSf95b1fRA] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anian1 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amonyfete Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Baca żali się juhasowi: - Telewizja kłamie i manipuluje nawet w prognozie pogody! Jak w Warszawie spadło 15 centymetrów śniegu, to alarmowali, że katastrofa pogodowa. A jak mi całą chałupę zasypało, to mówili że są świetne warunki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammik90 Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 (edytowane) To tak apropo wczorajszego konkursu eurowizji ;-). Edytowane 11 Czerwiec 2016 przez adammik90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Śniegu brak, więc może... :wink: [video=youtube;QjqCC_YNi14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 No to teraz z drugiej strony barykady [video=youtube;pmhC3WTc7Us] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek78 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Ministerstwo Prawdy zawsze na propsie! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habisz Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 [video=youtube;MYuZnr6lKAc] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 [video=youtube;f7Q5LaAUUoI] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Taki fussbal mi się podoba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Parkowałem pod blokiem Wujota kilka dni i taką karteczke zastałem. Dziękuję za wyrozumiałość i brak nowych rys na karoserii 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Cześć Miły liścik trącący jednak ogólnie znaną paranoją zawłaszczania przestrzeni wspólnej i absolutnym niezrozumieniem tego czym są zasady współżycia społecznego. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Mitek, dokładnie. Kiedyś pod blokiem mój sąsiad też sobie rościł takie prawa. Miał ulubione miejsce na chodniku, gdzie z okna swojej sypialni widział swoje auto. Wyjaśniliśmy sobie to bezpośrednio, że nie ma czegoś takiego jak "moje miejsce" na publicznym chodniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Takie idiotyczne "wypadki" na nartach mnie po prostu śmieszą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Gdy brakuje śniegu...A tutaj budka telefoniczna bez telefonu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manea70 Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Bardzo klimatyczna ta budka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Może ogrzewalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Lisek chytrusek http://giphy.com/gifs/snow-gG7WwC5ZBFNDy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Nie wiedziałem gdzie dać, więc wklejam tu Ot kreatywność... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi