johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Słowacja to dziwny kraj... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Słowacja to dziwny kraj... Wygląda, że to chłopczyk! Aż strach pomyśleć co mogłoby być w przypadku dziewczynki, bo dziewczynki są bardziej zdolne w takich materiach.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Czyżby miał zamiar ćwiczyć jazdę do tyłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Słowacja to dziwny kraj... Czeski błąd ? a podobno się nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Słowacja to dziwny kraj... Eeee tam zaraz dziwny. Chłopak ma za krótkie narty. A że jeździ na tyłach to se obrócił. Teraz ma lepiej. Trzeba mu było tylko powiedzieć, żeby podkręcił tyły, znaczy się przody:biggrin::wink: bo jak siądzie na tyłach to się mogą wypiąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Eeee tam zaraz dziwny. Chłopak ma za krótkie narty. A że jeździ na tyłach to se obrócił. Teraz ma lepiej. Trzeba mu było tylko powiedzieć, żeby podkręcił tyły, znaczy się przody:biggrin::wink: bo jak siądzie na tyłach to się mogą wypiąć. Pozdrawiam One-Tipy :wink: Na fejsie zdjecie robi furore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Słowacja to dziwny kraj... Oby się nie okazało, że właśnie jesteśmy świadkami powstania nowej "mniejszości", która wkrótce zacznie się domagać dla siebie przywilejów w rodzaju wejścia na wyciąg poza kolejnością, zniżkowych skipassów oraz zarezerwowanych miejsc na parkingu tuż pod wyciągiem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Oby się nie okazało, że właśnie jesteśmy świadkami powstania nowej "mniejszości", która wkrótce zacznie się domagać dla siebie przywilejów w rodzaju wejścia na wyciąg poza kolejnością, zniżkowych skipassów oraz zarezerwowanych miejsc na parkingu tuż pod wyciągiem. Uwaga,bo zdaje się, że Anna Grodzka lubi być tyłem do kierunku jazdy... :stupid: A jak zostanie prezydentem? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 To trzeba talent mieć do narciarstwa żeby tak narty umieć zapiąć.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 myślę że to potrzeba szybszego skręcania w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 (edytowane) hiszpańska odśnieżarka Jest takie powiedzenie: "Polak potrafi" : A Hiszpan czy raczej Hiszpanka... Narzędzie w sam raz. I pomyśleć,że chciałem odśnieżarkę kiedyś kupować.:laughing: A ze cztery takie hiszpańskie odśnieżarki mam w domu.:tongue: I żeby było jasne. Nie takie w czerni bezzębne. Tylko takie cztero zębne.:applause: Edytowane 6 Luty 2015 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 (edytowane) Polskie odśnieżanie [video=youtube;vEk9NMp0kdk] Edytowane 6 Luty 2015 przez leitner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Nie zapomnijcie o walentynkach :biggrin: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 I żeby niebyło tak :eek: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 (edytowane) Trochę te walentynkowe klimaty skłoniły do pewnej refleksji... Nie wiem czy to jest do śmiechu, czy płaczu... Karnawał w RIO: 2 miliony osób dziennie, 68 milionów prezerwatyw i 2 miliardy dolarów dochodu.. A to wszystko w 4 dni... Dokonałem pewnych obliczeń i wyszło mi, że 8 mln osób na 68 mln prezerwatyw, czyli 8,5 prezerwatywy na dzień na osobę. Biorąc pod uwagę fakt, że z reguły 2 osoby uprawiając seks używają jednej prezerwatywy, to ewidentnie wychodzi na to, że przeciętny uczestnik karnawału zużywa 17 prezerwatyw dziennie... To chyba tamtejszy klimat tak działa Ewentualnie robią sobie z nich baloniki :stupid: Edytowane 18 Luty 2015 przez ROCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Wróciłem ci ja do siebie ze spotkania, włączam skionline i co? Niby jak zwykle, ale patrze w górę a tu REKLAMA!!!!!!No cóż taka stricte narciarska:biggrin::wink: No otwarte w kroku, żeby się śmigiem lepiej jeździło:wink:Mam pytanie do "dyrekcji": A jak na nasze forum zaglądają dzieci?Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Raczej ktoś na twoim komputerze szukła tego typu towarów stąd też reklama googla poszła za tobą . Stach pomyśleć jak by to było coś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Raczej ktoś na twoim komputerze szukła tego typu towarów stąd też reklama googla poszła za tobą . Stach pomyśleć jak by to było coś innego Dokładnie tak! Jak przeglądałem narty,to się pojawiały narty,jak aparaty,to aparaty... a jak żona coś przeglądała, to już wiedziałem co... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Raczej ktoś na twoim komputerze szukła tego typu towarów stąd też reklama googla poszła za tobą . Stach pomyśleć jak by to było coś innego Śmiem wątpić, gdyż komputer jest użytkowany przez kobietę. Zapomniała wylogować więc skorzystałem:smile: Chociaż?????? Nigdy nie mów nigdy. Na moim nie ma reklam bo używam "blokera":smile:więc teraz piszę z mojego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 U mnie same samochodziki 4x4 wyskakują. Piotrze jednak ciasteczka Cię uświadomiły.:laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 U mnie same samochodziki 4x4 wyskakują. Piotrze jednak ciasteczka Cię uświadomiły.:laughing: Muszę się kobity zapytać co ona na tym kompie przegląda jak kierownictwo się szkoli????:biggrin::biggrin::wink: Czyli jednak "trochę" do śmiechu:smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Wróciłem ci ja do siebie ze spotkania, włączam skionline i co? [ATTACH=CONFIG]20746[/ATTACH] Niby jak zwykle, ale patrze w górę a tu REKLAMA!!!!!! No cóż taka stricte narciarska:biggrin::wink: No otwarte w kroku, żeby się śmigiem lepiej jeździło:wink: uroczyście oświadczam, ze to nie moja sprawka, (pomimo mojego postu na zrzucie) :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 .......ze to nie moja sprawka....... Specjalnie wlazłem na SO na tamtym kompie i teraz za każdym razem jest: Trentino, Sudtirol i tak na zmianę. A tamta reklama to "Nokaut" - pl oczywiście:wink: Pozdrawiam PS: Michał się po prostu "nawinąłeś" :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Wróciłem ci ja do siebie ze spotkania, włączam skionline i co? [ATTACH=CONFIG]20746[/ATTACH] Niby jak zwykle, ale patrze w górę a tu REKLAMA!!!!!! No cóż taka stricte narciarska:biggrin::wink: No otwarte w kroku, żeby się śmigiem lepiej jeździło:wink: Mam pytanie do "dyrekcji": A jak na nasze forum zaglądają dzieci? Pozdrawiam Dzięki za linka :biggrin:będzie fajny prezent na Dzień Kobiet:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi