p.e.t.e Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Jakie nazwisko powinien nosić samolubny narciarz? ................. Sobieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Superivan89 Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Mały chłopczyk przyszedł na seans spirytystyczny i poprosił, aby medium wezwało mu ducha jego ukochanego dziadka. Duch się objawił: - Witaj, wnuczku! - Witaj, kochany dziadku! A skąd ty do mnie mówisz? - Z "tamtego świata", wnuczku! - Nieźle! A co ty tam robisz, skoro ty jeszcze nie umarłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Poradnik dobrej żony z 1955 roku Muszę stwierdzić,że do dupy ten poradnik jest. Ani słowa o rzeczy najważniejszej.:stupid: Nie ma ani słowa o podaniu zimnego złocistego napoju o smaku chmielowym.:crazy: Te stare poradniki jednak "trącą myszką". Choć ten próbował się unowocześnić zmywarką do naczyń.:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Muszę stwierdzić,że do dupy ten poradnik jest. Ani słowa o rzeczy najważniejszej.:stupid: Nie ma ani słowa o podaniu zimnego złocistego napoju o smaku chmielowym.:crazy: Te stare poradniki jednak "trącą myszką". Choć ten próbował się unowocześnić zmywarką do naczyń.:tongue: Coś ściemniasz;) Jak można coś przeczytać czego nie da się napisać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Jakie nazwisko powinien nosić samolubny narciarz? ................. Sobieski a ja myślałem , że MH. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Opiszę zdarzenie które wystapiło w realu w latach 80 ub. wieku, czyli jeszcze w komunie. Był sobie pan, nazwijmy go S.,- kierownik robót. Był dość rozrywkowy a i od kieliszka i okazji nie stronił. Kiedyś, oczywiście któryś kolejny już raz, trochę, nazwijmy to narozrabiał. Dyrektor na naradzie zwrócił mu uwagę. - Panie S. coś mi się wydaje że się rozstaniemy! Na to pan S. - A co panie dyrektorze, awansują pana czy to gorsze? Edytowane 24 Marzec 2014 przez Bumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Jeszcze jedna opowieść z budowy z lat 80, prawdziwa. Zima, piżdzi, na budowie niewiele się dzieje. Panowie kierownicy, mistrzowie zasiedli przy stole i gościli się dość intensywnie. Pewnego czasu jeden z kierowników, pan K, mocno już zawiany, wyszedł za pakamerę bo mu się zachciało kupę. Za nim wyszedł "Rothmans"- niepracujący brygadzista. Pan K ściągnął spodnie, kucnął i oddał stolec. Było zimno, szybko załatwił sprawę i wciągnął spodnie. Odchodząc zerknął na miejsce oddawania kału, a tam go nie było!!! Był trochę już zawiany, sprawdził więc czy w spodniach wydalina nie została. Nie została. Był pewien że musiał zostawić ślad, bo czuł że wydalił słuszną ilość, a tu śladów brak. Jak się póżniej okazało, rozrywkowy Rothmans podstawił panu K łopatę od śniegu kiedy on kucnął. Delikatnie zabrał wydalinę bez pozostawienia śladów na śniegu. Tak to pan K przywdział miano tego "co mu ukradli kupę", a Rothmans tego, "co kupę ukradł". Dziś na budowach to tylko nuda, nuda, nuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Pozostając w klimacie zimowym, pomimo wiosny za oknem. Rozmowa męża z żoną: - Piwo się skończyło! Skoczysz do sklepu? - Ale na zewnątrz jest lód, jeszcze się wywrócę! - To kup w puszce, żeby się nie stłukło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Z przymrużeniem o Dziewczynach, Paniach, Narciarkach na stoku :wink: hahaha Moje "Różowe Porteczki" z poniższych zachowań najczęściej robią, mówią: "I have to pee" :biggrin: Mam nadzieję, że tu nie zajrzy :angel: [video=youtube;aeSbgy_MAfg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Może już było,ale ciągle na czasie :biggrin: Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Nina : To ta w środku,tak? :mellow: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Uschnąłem :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: [video=youtube;BKorP55Aqvg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Jak dla mnie REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 I od razu inny klasyk w tej samej konwencji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Piter100, nie wszystko co w Europie jest takie cacy. Masz tu przykład http://www.slideshare.net/www.naguissa.com/swedish-versus-british-nightclubs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Fuuuuj....Bumer, nie wklejaj takich rzeczy bez wcześniejszego ostrzeżenia :laughing: spodziewałem się spadku jakości ukazywanego materiału ale....to już przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Żeby weekend był udany trzeba czasem żonie pomóc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 ....się kobiecie nazbierało roboty bo w nocy spała :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Piter100, nie wszystko co w Europie jest takie cacy. Masz tu przykład http://www.slideshare.net/www.naguissa.com/swedish-versus-british-nightclubs Oglądajcie tylko pierwszą część :D Druga jest obleśna! (może tylko momentami trochę śmieszna) :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Aklim ma rację :laughing: ten film nadaje się wyłącznie tutaj :tongue: [video=youtube_share;2gbRC0tUrb4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Pewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętym Piotrem. Ten mówi: - Niestety, przyjacielu - Popełniłeś w życiu straszny grzech i nie zostaniesz wpuszczony do nieba, zanim za niego nie odpokutujesz. Oszukiwałeś mianowicie na podatku dochodowym od osób fizycznych. Twoja kara będzie polegała na tym, że wrócisz na Ziemię i spędzisz pięć lat z obrzydliwą, zaniedbaną babą, ze wszystkimi małżeńskimi obowiązkami włącznie. Jeśli ci się uda, wejdziesz do nieba. Człowiek uznał, że pięć lat to niewiele wobec perspektywy wieczności w niebie, wrócił na Ziemię i żył z kaszalotem, którego mu święty Piotr przeznaczył. Któregoś dnia, idąc z nią po ulicy, zobaczył swego przyjaciela, idącego z naprzeciwka w towarzystwie tak odrażającego babsztyla, że w porównaniu z nią kobieta naszego bohatera była niczym erotyczny sen nastolatka. - Czołem, stary! Jak to się stało, że urzędujesz z takim paździerzem?! - Hm, no wiesz, zmarło mi się niedawno i Święty Piotr powiedział mi, że popełniłem straszliwy grzech, oszukując na podatku dochodowym od osób fizycznych, przez co narżnąłem rząd na grubą kasę, i że muszę odpokutować, przeżywając pięć lat na Ziemi z tym czymś, co koło mnie widzisz... Panowie uścisnęli sobie dłonie w pełnym zrozumieniu i obiecali wspomagać się nawzajem w biedzie. Kiedy już mieli się rozejść, zauważyli wspólnego znajomego, idącego ulicą w towarzystwie kobiety pięknej jak marzenie, o boskiej figurze, seksownej jak wszyscy diabli. - Hej, stary! Rany boskie, skąd żeś ty, stary kawaler, dorwał taką lufę? - Hmmm, szczerze mówiąc nie wiem. Pewnego razu obudziłem się, a ona po prostu leżała koło mnie. Od paru lat mam wszystko, o czym mogę marzyć: piękną kobietę, cudownie prowadzony dom i obłędny, naprawdę bajeczny seks. Nie wiem tylko, dlaczego zawsze, kiedy skończymy się kochać, ona odwraca się do ściany i mruczy: "Jebany podatek dochodowy od osób fizycznych!!!". A jak u Ciebie wygląda sprawa rozliczeń podatkowych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marladevil80 Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Brunetka, ruda i blondynka założyły się o to, która przepłynie do wyspy, która jest 20 km od nich. Pierwsza była brunetka - przepłynęła 5 km i utonęła. Druga była ruda - przepłynęła 10 km i utonęła. I wreszcie blondynka - przepłynęła 19.5 km i uznała, że się zmęczyła i wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Lindsey Vonn wkręca ludzi - "ukryta kamera" :laughing: [video=youtube;_WyFv4x2Qpg] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi