woocash Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 [video=youtube;utSiPBuy_r8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Tak w związku z wątkiem "Pilsko sprzedane": "Pracownia na rzecz wszystkich istot" działa dla naszego dobra. Pozdrawiam. Dawno tak dobrego kawału nie słyszałem. :wink: :tongue: :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Stary, Ty wiesz że Eskimosi mają ponad sto słów na określenie śniegu? - Eee, ja to mam nawet więcej jak rano śpiesząc się do pracy samochód odśnieżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Brak słów... jedyne co mi się nasuwa po obejrzeniu to: http://s1g.wgrane.pl/video/2011/05/18/63641.gif?st=g_0VTlvkayXmAScb4VTGJw&e=1354826019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Mysiek,mnie zastanawia coś ty szukał na tym you tube... t.j. jakie hasło wpisałeś... :eek: Kamasutra na nartach? :tongue: Początek to light... później mózg wysiada... :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Niezły żarcik... [video=youtube;Fw48FdM_Ji8]http://www.youtube.com/watch?v=Fw48FdM_Ji8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 (edytowane) ...a tu druga czesc. Brazylijczycy postanowili chyba zawstydzic Japonczykow :smile: [video=youtube;g-GdQexxxcc] Edytowane 10 Grudzień 2012 przez woocash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 Prawdziwe narty free... Jak ktoś ma wątpliwości przede wszystkim do długości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Ślizgi by mogli dać do serwisu. Bo takie trochę już zajechane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Ale to przecież snowboardy - każdy pod jednej desce trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Właściwa data przydatności: :tongue:A te brzydkie to czemu w reklamie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Uciszyć skutecznie nieznośnego Rumuna:biggrin: [video=youtube;VdeHsvCJ6-U] czyli fajne? bronisz młodych POLAKÓW przed zalewem brudasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Tusk o fotoradarach, wypowiedź z 2007...no cóż powiedzieć...:tongue: [video=youtube;QpyatBFA_HU] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Tusk o fotoradarach, wypowiedź z 2007...no cóż powiedzieć...:tongue: [video=youtube;QpyatBFA_HU] Jak to szło : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Surfing po Rosyjsku: [video=youtube;c0flKZKwjUU] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 (edytowane) Surfing po Rosyjsku: I jeszcze coś. Jeśli mnie oczy nie mylą to jest nagrane w Kopenhadze https://maps.google.pl/maps?q=kopenhaga&ll=55.687704,12.563274&spn=0.00349,0.009238&client=opera&oe=utf-8&channel=suggest&hnear=Kopenhaga,+Dania&gl=pl&t=h&z=17&layer=c&cbll=55.687642,12.563198&panoid=04N4o3kNwtEo3JGxFus2oQ&cbp=12,138.48,,0,-6.38 Edytowane 31 Styczeń 2013 przez John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Wracając ostatnio z Poznania tankowałem na stacji na której dosłownie było wszystko :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Tusk o fotoradarach, wypowiedź z 2007...no cóż powiedzieć...:tongue: [video=youtube;QpyatBFA_HU] Jak wielokrotnie pisałem, szkoda na nich liter! A temu krętaczowi to wystarczyło i na tysiące radarów i na słone przepłacenie budowy dróg. Wystarczyło, bo płacił naszymi pieniędzmi. Może kolegom, dlatego nie patrzył na koszty? Nie wiem czy to śmieszne? Czy śmiać się z naszej głupoty że jeszcze go tolerujemy, czy wyć z rozpaczy że jesteśmy tak bezwolni i głupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 ale miało być do śmiechu:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1 Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 do smiechu to nie jest ponieważ naprawdę na każdym kroku sciągana jest z nas część pieniędzy które zarobilismy. A warunki życia nie poprawiają sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninjaa Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 do smiechu to nie jest ponieważ naprawdę na każdym kroku sciągana jest z nas część pieniędzy które zarobilismy. A warunki życia nie poprawiają sie i nic nie zapowiada, żeby miały się poprawić w najbliższej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Donek pyta Angelę Merkel; - Angela, a ile średnio u was zarabia taki zwykły Niemiec? - Jakieś 3000 ojro, -odpowiada Angela. Donek na to dalej; -A ile wydaje na mieszkanie, prąd, wodę i inne takie tam? - 1500, odpowiada Angela. - A co Niemiec robi z pozostałym 1500 euro? - pyta Donek - Nie wiem, a co mie to obchodzi, odpowiada Angela. Ale zainteresowana tematem pyta Donka; -Donek, a ile średnio zarabia Polak? - 1500 złotych- odpowiada -A ile wydaje na mieszkanie, wodę , prad i inne takie tam?- pyta dalej Angela. -1500 zł, - odpowiada Donek -To za co żyje?- pyta zdziwiona Angela, - A hooy mnie to obchodzi! - odpowiada Donek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 (edytowane) Goprowiec zatrzymał blondynkę jadącą na nartach w wełnianej czapce i się pyta: - Dlaczego pani nie ma kasku ? - Bo ja proszę pana zrobiłam wczoraj eksperyment: z 3 piętra zrzuciłam czapkę i kask. Kask pękł a czapka nie. ----------------------------------------------- Jadą ludzie za granice na wczasy autokarem. Jeszcze w Polsce słychać krzyki: - Panie kierowco, panie kierowco sikuu, jeszcze piwkoo, a to to a to tamto.. No i zatrzymali się na stacji benzynowej, kierowca już zdenerwowany bo to już 5 postój odkąd wyjechali. Wychodzą w końcu z tej stacji, pełne siaty, butelki alkoholu wystają z kieszeni . Ładują się do autokaru: - Dziękujemy Panie kierowco! Na to kierowca mówi, że trzeba sprawdzić czy kogoś nie brakuje, niech każdy sprawdzi czy ma sąsiada sąsiadke, żonę, męża. Ale cisza, nikt się nie odezwał więc jadą. Przechali przez granice, przejechali 400 km i nagle do kierowcy podchodzi podpity facet: - Panie kierowco.. bo nie ma mojej żony.. Kierowca oczywiście wkurzony, mówi: -Panie! no przecież pytałem czy kogoś nie brakuje! Na to facet: - Wie Pan, mnie jej nie brakuje.. ja tylko mówię, że jej nie ma. ======================================\ To był zimny grudniowy poranek. Wacek z chęcią by poszedł już do domu. Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś cztery dni temu, o czym przypominało mu doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki.. - Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą. Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę. - Ozdobna jakaś. - pomyślał Wacek, gdy rybka odezwała się ludzkim głosem: -Wacku. Wacku! Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia. Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach. Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu się ten węch wyostrzył odkąd ogłuchł 10 lat temu. 88888888888888888888888888888888888888888888888888888 -Kiedy jest już czas, aby umyć lodówkę? -Kiedy coś zamyka nam drzwi od wewnątrz. =========================================== Kumpel do kumpla informatyka: -Stary z ciebie taki programista, że pewnie o seksie piszesz w C++ -Też mi sztuka - input, output i zapętlić =========================================== Uwielbiam te darmowe gadżety, które po pobycie w hotelu można zabrać do domu. Wiecie... mydełka, ręczniki, plazma 42 cale... =========================================== Koniak zabija komórki nerwowe. Przeżywają tylko spokojne. Edytowane 9 Luty 2013 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Trochę się Amerykanom pokręciło... :tongue: :stupid: http://deser.pl/deser/1,111858,13354865,Amerykanie_protestuja_przeciw_imigrantom__Nagle_pojawia.html#Cuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi