MB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Tylko z dźwiękiem:) wzCaowoZg_A Pojscałem sie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/watts-net-%281-2%29_vid118273/video.shtml Baby to dopiero brutale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/watts-net-%281-2%29_vid118273/video.shtml Baby to dopiero brutale. a na facetow mowia:D nie no z takimi nie chciał bym sie spotkać na boisku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Zima na swiecie: 20°C Grecy zakladają swetry (jesli je tylko mogą znalezc). 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiscie, jesli je mają). 10°C Amerykanie zaczynają się; trząsc z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogorki. 5°C Mozna zobaczyc swoj oddech. Wloskie samochody odmawiają posluszenstwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora. 0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje. - 5°C Francuskie samochody odmawiają posluszenstwa -15°C Kot upiera się, ze będzie spał z tobą w łóżku. Norwedzy zakladają swetry. -17°C W Nowym Jorku własciciele domow włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjezdzają na dacze. -20°C Amerykanskie samochody nie zapalają. -25C Niemieckie samochody nie zapalają. Wygineli Jamajczycy. -30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot spi w twojej piżamie. -35°C Zbyt zimno, żeby mysleć. Nie zapalają japońskie samochody. -40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzic z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posluszeństwa. -42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy. -45°C Wygineli Grecy. Władze rzeczywiscie zaczynają robic cos dla bezdomnych. -50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykaja lufcik podczas kąpieli. -60°C Białe niedzwiedzie ruszyły na południe kanady i dotarly do Florydy -70°C Zamarzło pieklo. -73°C Finskie służby specjalne ewakuuja swiętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki. -80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki. -114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wkur...ni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 -120°C Prawnicy wkładają ręce do swoich kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Cześć -42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy. . Możecie się śmiać lub nie ale na przełomie 70/80 spędziłem w Moskwie troche czasu i widziałem to nie raz. Najniższa temperatura jaką wtedy zanotowano wynosiła dokładnie -42. A więc wszystko się zgadza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 PKL ma nową stronę internetową a na niej nowa galeria i nowe widoki zdjęcia są lustrzanym odbiciem nawet fajnie to wygląda http://www.pkl.pl/zima/zimowa-oferta/kasprowy-wierch/kolej-linowakasprowy-wierch/galeria.html?tx_chgallery_pi1%5Bdir%5D=2&tx_chgallery_pi1%5Bsingle%5D=1&tx_chgallery_pi1%5Bpointer%5D=4&cHash=f76dffaee0#c443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Jak uciekali przed wojskiem:)[ATTACH]876[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Nie podoba wam sie w Rosji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 [YOUTUBE]_FrF725CaxI[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Relaks po nartach: http://www.youtube.com/watch?v=MTGLhim0XqA Edytowane 16 Listopad 2009 przez woocash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Rarytasik no ja wymiekam http://www.milanos.pl/film.php?cat=1&id=10922 polecam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Skoro tak to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 nie no ja nadal leje z KOZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 W szpitalu po operacji leży facet na łóżku, a obok siedzi jego żona, uśmiecha się i głaszcze go po głowie. W pewnej chwili on otwiera oczy, patrzy na nią z niedowierzaniem i mówi: - Jak się żenilem, to ty byłas koło mnie... - Tak kochanie. - Jak złamałem nogę, to ty byłaś ze mną... - Oczywiście najdroższy! - Jak rozbiłem samochód, ty siedziałaś koło mnie... - Tak kochanie! - Dzisiaj miałem operację i ty również jesteś u mego boku... - Och!!! - Tak moj kochany. - Wiesz co? Ty mi k..wa pecha przynosisz! Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję? - proponuje mąż. Żona: - Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć. Żona jak co dzień zaczęła narzekać mężowi: - Zobacz kochanie jakie mam mały biust... co robić... - Bierz codziennie kawałek papieru toaletowego i pocieraj między piersiami... - Myślisz, że to pomoże i urosną? - W przypadku dupy pomogło... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 http://www.milanos.pl/film.php?cat=42&id=10481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 Promocja Schabu Bez Kości :) [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 tez to dzisiaj widziałem masakra jakaś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 Ale ta promocja schabu nie jest dla mnie śmieszna. Śmieszne jest zachowanie ludzi w czasach powszechnej dostępności towarów. Tylko niektórzy są zmuszeni do takich zachowań. Dlatego,że inaczej mogą nie przetrwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 to sie widuje-mnie to nie dzwiwi kiedys robiłem w tesco-6 rano otwarcie i w promocji kurczak z grilla za 4zł-maraton to malo powiedziane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 to sie widuje-mnie to nie dzwiwi kiedys robiłem w tesco-6 rano otwarcie i w promocji kurczak z grilla za 4zł-maraton to malo powiedziane;) A oglądałeś kiedyś w telewizji program "Trzecie życie kurczaka"?? Właśnie było o Tesco i kurczakach z grilla..:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 A oglądałeś kiedyś w telewizji program "Trzecie życie kurczaka"?? Właśnie było o Tesco i kurczakach z grilla..:eek: do trzech raz sztuka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 http://www.hss.pl/pokaz/filmiki/2967 coś o kurczakach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Koza bije rekordy popularności;),no nie potrafię jak ten facet na filmie,ale i tak jest śmiesznie:D:D:D Szacun dla Pablo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Dlaczego studenci w Warszawie podkopali się pod sejm? - Bo też chcą mieć Piwnicę pod Baranami... ............. Zapis fragmentu autentycznej rozmowy telefonicznej klienta z Informacja Zarządu Transportu Miejskiego w Warszawie w przeddzień Dnia Wszystkich Świętych: - Słucham? Informacja ZTM. - Dzień dobry! Przepraszam, gdzie w Warszawie mogę kupić bilety godzinne? - Jakie bilety?!?! - Godzinne, ważne przez godzinę... - Nie mamy takich biletów! - Jak to?! - No nie ma takich biletów! - Ale.. no.. przecież.. na wszystkich Waszych ofertach, w autobusach, w gazetach... - Gdzie?! Pierwszy raz słyszę! Nie ma takich biletów. - Aha!... - tu przyszło natchnienie - A może mi Pani powiedzieć gdzie mogę kupić bilety sześćdziesięciominutowe? - Tak! Sześćdziesięciominutowe może pan kupić na Senatorskiej, w niektórych kioskach i na pocztach. - Aaaa! To wspaniale! Przepraszam panią, ale jaka jest różnica - No sześćdziesięciominutowy ważny jest przez 60 minut od skasowania, a jednogodzinny to nie wiem, bo u nas takich nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi