Raceman Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 A tu zagadka nie wszyscy to zrozumieją myśle że wiekszość mieszkańców południowej Polski tak:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Scom po galotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Taki dowcip . Przyszła nastolatka do spowiedzi i wyznała księdzu , że uprawiała seks analny .-Ooo. BĘDZIE PIEKŁO !- zawołał oburzony ksiądz .-Już piecze - żekło z przekonaniem naiwne dziewcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Kandydat na trenera reprezentacji naszej:D http://www.youtube.com/watch?v=47aGv26l7bs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Jaś wchodzi do sypialni rodziców i widzi ,jak uprawiają seks. Przerażony ucieka.Żona mówi do męża-Idź.porozmawiaj z Jasiem i wytłumacz mu,żeby dziecko nie miało traumy,że to taka zabawa dorosłych. Mąż wychodzi z sypialni,ale nie może odnaleźć chłopca w domu.W końcu słyszy jakieś hałasy w łazience.Zagląda tam i widzi jak Jasio posuwa babcię -Co to znaczy?-wrzeszczy rodzic -Teraz już wiesz ,tato.co się czuje ,jak ktoś bzyka twoją mamusię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 No to jak takie kawały to : Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi: - no i ostatni grzech .... uprawiałam seks analny .... Ksiądz na to wzburzon: - Noooo! To będzie piekło !!! A dziewczynka spąsowiona: -Już piecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 No to jak takie kawały to : :D:D:rolleyes: Mysiauek!, Żółwiku Ty nasz, zobacz post #568:D Ale nie przejmuj się nie jesteś pierwszy, prawda Jacek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 :D:D:rolleyes: Mysiauek!, Żółwiku Ty nasz, zobacz post #568:D Ale nie przejmuj się nie jesteś pierwszy, prawda Jacek? O Upsss... To w zamian : Aleksandrowi Kwaśniewskiemu podobno nie szkodzi tylko owsianka. Oto przepis na owsiankę: Bierzemy 3 garście owsa, następnie wrzucamy je do gąsiora i zalewamy litrem spirytusu. Po dwóch tygodniach owsianka jest gotowa do spożycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Mysiauek!, Żółwiku Ty nasz, zobacz post #568 Ale nie przejmuj się nie jesteś pierwszy, prawda Jacek? __________________ Grunt to dobry humor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Godziny szczytu, ogromny scisk w tramwaju. Nagle wśród stłoczonych ludzi Kowalski woła: - Czy jest tu lekarz?! - Jestem! - krzyczy jeden z pasazerów i przeciska sie przez tłum. Gdy lekarz dochodzi do Kowalskiego, ten pyta: - Choroba gardła na 6 liter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Tu coś do braci motocyklistów:D http://teledyski.onet.pl/10173,5354003,teledyski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Na dobranoc: http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5kDxg&hl=pl :Dale fajno sztuka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 sprzęgło do konca i gaz:D no tacy kierowcy są najlepsi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Miazga Nie zasne, jeszcze z mam torsje smiechowe :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 autostop Na poboczu zakopianki, gdzieś między Zakopanem a Nowym Targiem stoi baca i wyciągniętą ręką zatrzymuje samochody jadące w Kierunku Krakowa. Po chwili zatrzymuje się kierowca. Baca grzecznie zapytuje:Panocku podwieziecie do Krakowa? Kierowca odpowiada ,tak chętnie. Baca głosem nie cierpiącym sprzeciwu: to łonanizuj sie pan w tym momencie albo wos zdzielem kłonicom bez łeb Kierowca się wzbrania ale baca pokazuje kłonice w w swojej ręce i ponawia groźbę.Ulega więc i robi skrycie co baca nakazał. Po chwili mówi,...już. To łonanizuj sie pon jesce roz,...no abo kłonicom w łeb. ....i tak jeszcze raz Po trzecim razie baca wrzeszczy na całe gardło:Maryśka,Maryśka chodźze teroz Cie pon kierowca bezpiecnie do Krakowa zawiezom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 o spadlem z krzesła Figo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 (edytowane) Doktor mówi do pacjenta: - No no, jest pan zdrowy jak byk! Wszystkie wyniki w porządku! Z seksem też pan chyba nie ma problemów? - Cóż, tak ze trzy razy w tygodniu to sobie dogodzę. - Trzy razy w tygodniu? Z pana kondycją to i trzy razy dziennie można by było. - Niby tak, ale pan doktor wie, jaki jest los proboszcza na wiejskiej parafii... Żona z mężem w restauracji. Żona zamawia: - Stek, pieczone ziemniaczki i lampkę wina... - A warzywo? - pyta kelner. - On? To samo co ja. Edytowane 10 Październik 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 (edytowane) darek moja się popłakała ze śmiechu Edytowane 10 Październik 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 darek moja się posikała:p Zaraz na mnie;),a może to Twój efekt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adekdziadek Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 witam, nie tylko ja czekam na śnieg ,pozdrawiam adek.http://www.skionline.pl/forum/images/icons/icon14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 wypracowanie z j.polskiego Nie ma jak pomoc userów na forum:) http://www.insomnia.pl/j._Polski_-_wypracowanie-t623159.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Bardzo odważny skok do basenu. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GCwLLJjAdfc&feature=player_embedded[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetik Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 z tym basenem to niestety FAKE. widzialem w telewizorni jak sie chlopaki przyznali. tak czy inaczej rewelacja. no i kto jednak sprobuje? moze w nartach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Śmieszne ale i tragiczne co można "wygooglać" http://ols.blox.pl/2009/10/Drogie-Google-mam-12-lat-i.html a i jeszcze dorzucę mistrzów w piciu wódki... trochę to mało prawdopodobne ale kto wie??? nie próbawałem więc ciężko mi się odnieść do tej techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Śmieszne ale i tragiczne co można "wygooglać" http://ols.blox.pl/2009/10/Drogie-Google-mam-12-lat-i.html a i jeszcze dorzucę mistrzów w piciu wódki... trochę to mało prawdopodobne ale kto wie??? nie próbawałem więc ciężko mi się odnieść do tej techniki Obie informacje są super. Ale "Ivany" dają nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi