hucu Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 Aż boje się pomyśleć jaka była by cena,gdyby jeszcze kijki były w komplecie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 (edytowane) Hm "biały kruk" każde lepsze muzeum weźmie:):) Edytowane 18 Lipiec 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 Mysiek ,jak Ty takie rodzynki znajdujesz ? Szukam ciekawych nartek na kolejny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 A dzwonil ktos do tego goscia? Moze warto, moze dodaje jeszcze cos od siebie ? w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 A dzwonil ktos do tego goscia? Moze warto, moze dodaje jeszcze cos od siebie ? w tej cenie. Do kompletu pasują mi tu nieprane dziurawe skarpety narciarskie oraz zużyta prezerwatywa 12 letnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Panowie,nie pier..lmy,tylko bierzmy się za licytację.Niestety tylko jeden z nas może zostać posiadaczem tego wysoce profesjonalnego kompletu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Panowie,nie pier..lmy,tylko bierzmy się za licytację.Niestety tylko jeden z nas może zostać posiadaczem tego wysoce profesjonalnego kompletu:D Jestem na straconej pozycji. Bo ja już nabyłem na nadchodzący sezon nartki. Co prawda nie tej klasy :eek: ale kasa wydana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 A może ten sprzedawca zapomniał dodać przecinka po 8. Wtedy by pasowało 8,50 złoty za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 29 sekunda:eek: :D:D lekkie zdziwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 29 sekunda:eek: :D:D lekkie zdziwko głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęębokie gardło nie zazdroszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 estonia http://sport.onet.pl/0,1248711,2013459,wiadomosc.html jest powód do dumy :D a miał być spacerek aż do fazy grupowej :D a wyszło jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Prawie jak skicross http://www.joemonster.org/art/12032/Alternatywny_sposob_jazdy_na_kolejce_gorskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 http://demotywatory.pl/824/CZAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 Musiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 Może nie jest to stricte do śmiechu, ale zasługuje by obejrzeć sobie jako ciekawostkę. Koleś pojechał po bandzie na maxa!! Z resztą zobaczcie sami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) Ten pierwszy to bardziej dla Warszawiakow: Postanowiłem sobie, że w ciągu 2 miesięcy zaliczę wszystkie laski w Warszawie... Podjąłem już nawet pierwsze kroki: wczoraj byłem w Bródnowskim, dzisiaj w Bielańskim... A ten drugi i kolejny dla Wasyztkich: Siedzi Maryśka na kamieniu, w jednej ręce ma wątrobę w drugiej śledzionę, oczy jej wiszą jak na sznurku, barkiem wyciera krew z ucha i mówi : łuhuhuhuhu ale mi się kichło.. Mężczyzna zatrzymał się na noc w hotelu. Po godzinie przybiega zbulwersowany do recepcji i krzyczy: - To skandal! Niech szlag Was trafi! - Co się stało? - pyta kierownik hotelu, zwabiony krzykiem. - Co się stało?! I Pan się mnie pytasz, co mi się stało w Pańskim hotelu?! Kiedy wszedłem do swojego pokoju, zaszedł mnie od tyłu jakiś ciemny typ z pistoletem w ręce! Przystawił mi pistolet do głowy i powiedział: - Zrób mi loda, bo inaczej Twój mózg znajdzie się na wszystkich ścianach tego pokoju! - O Boże! - kierownik hotelu złapał się za głowę. To jest niemożliwe! To się nie mogło zdarzyć w naszym hotelu! I co? I co Pan zrobił? Mężczyzna poczerwieniał cały od złości i krzyczy: - I jeszcze się pan mnie pytasz, co zrobiłem. A ku**a, jakiś wystrzał Pan słyszałeś może? Edytowane 11 Sierpień 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 Może nie jest to stricte do śmiechu, ale zasługuje by obejrzeć sobie jako ciekawostkę. Koleś pojechał po bandzie na maxa!! Z resztą zobaczcie sami: Za TVN24: Jest to niemiecka reklama jakiejś firmy Microsoft i nie jest to nawet foto-montaż, tylko materiał w całości został stworzony w komputerze. ...ale efektowne jest:), choć numer z kotem bardziej efektowny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 Za TVN24: Jest to niemiecka reklama jakiejś firmy Microsoft i nie jest to nawet foto-montaż, tylko materiał w całości został stworzony w komputerze. Przyjemniejsze niż Vw,sirocco;):eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 Puszczalska Zobaczcie co wygrzebałem w sieci:rolleyes:, ciekawe kto to?? Oglądać koniecznie z głosem: KcSRsczHZ_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Zobaczcie co wygrzebałem w sieci:rolleyes:, ciekawe kto to?? Oglądać koniecznie z głosem: KcSRsczHZ_w Teraz to ja z SB nie jadę do Wróżki na kawę. Bo jak tak Wróżce za "puszczalską" :eek: zamach wyjdzie silniejszy to jeszcze i mnie się może dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Hmm... uwaga na kałużę... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qeuB6yJhrHM[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Lepiej nie pić za kierownicą... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kBYhrNPrK40[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Dobre rady LEKCJA PIERWSZA > > Mąż idzie pod prysznic, spod którego chwilę wcześniej wyszła żona. > > Nagle dzwoni dzwonek od drzwi. Po kilku sekundach sprzeczki o to, > kto powinien otworzyć, żona poddaje się, ciaśniej zawija ręcznik i > biegnie po schodach na dół. Kiedy otwiera drzwi, widzi, że to > sąsiad z naprzeciwka. Zanim zdążyła cokolwiek powiedzieć, sąsiad > składa jej propozycje: da jej 1000zł, jeśli odwinie ręcznik i rzuci > go na podłogę. Żona po chwilowym namyśle zgadza się, pozbywa się > ręcznika i staje przed sąsiadem kompletnie naga. Sąsiad po kilku > sekundach daje jej pieniądze i odchodzi bez słowa. Zdziwiona, ale > uradowana zarobkiem, owija się ręcznikiem, wraca do łazienki, żeby > dokończyć suszenie włosów. Mąż pyta: > > -- Kto to był? > > -- Sąsiad. > > -- A oddał może w końcu mojego tysiaka? > > Morał: Jeśli będziesz dzielił się ze swoimi akcjonariuszami ważnymi informacjami na temat kredytów, wierzytelności i ryzyka, możesz zapobiec zbędnym wydatkom. > > LEKCJA DRUGA. > > Jedzie ksiądz samochodem, nagle zauważył na poboczu zakonnicę. > Zatrzymał i zaproponował, że ją podwiezie. Zakonnica zgodziła się. > Kiedy wsiadła, założyła nogę na nogę, co spowodowało odchylenie się poły sukni, pod którą ksiądz zobaczył wspaniałą nóżkę. Niestety, > ponieważ co chwila zerkał, prawie doprowadził do wypadku. Kiedy > odzyskał panowanie nad samochodem, postanowił spróbować szczęścia > > -- położył dłoń na kolanie zakonnicy Ta spojrzała na niego i zapytała: > > -- Ojcze, czy pamiętasz psalm 42? > > Ksiądz zawstydził się, ale zabrał rękę i przeprosił. Jednak mimo > wszystko ciągle zerkał. Po chwili, pod pretekstem zmiany biegu, > znów jego dłoń spoczęła na jej kolanie. Zakonnica znów zapytała: > > -- Ojcze, czy pamiętasz psalm 42? > > Ksiądz ponownie przeprosił -- "przepraszam siostro, ciało jest > słabe" i zabrał rękę. Kiedy dojechali na miejsce, ksiądz > szybko pobiegł do swojego pokoju, otworzył Biblię i odszukał psalm > 42. Po chwili znalazł i jego wzrok padł na słowa: "Jak łania > pragnie wody ze strumieni, tak dusza moja pragnie Ciebie, Boże!" > > Morał: Bądź dobrze poinformowany w dziedzinach dotyczących swojej pracy, bo inaczej możesz przegapić niezła okazję. > > LEKCJA TRZECIA. > > Przeważnie pracownicy najniższego szczebla grają w piłkę nożną. > Menedżerzy średniego szczebla wolą tenis, samo szefostwo zaś gra > tylko w golfa . > > Morał: W miarę jak wspinasz się po korporacyjnej drabinie, twoje kulki się zmiejszają. Pamiętaj o tym! > > LEKCJA CZWARTA. > > Sprzedawca, zaopatrzeniowiec i ich szef znaleźli starą lampę > oliwna. Jak zwykle przy takim znalezisku, okazało się, że jest w > niej dźin, który obiecał spełnić im po jednym życzeniu. > > Pierwszy wyrwał sie sprzedawca: > > -- Chciałbym być na Wyspach Bahama, pływać ścigaczami, bez trosk, > bez problemów o nic. > > Puf -- znikł. > > Następny był zaopatrzeniowiec: > > -- Chcę być na Hawajach, leżeć na leżaku, być masowanym przez moją > osobistą masażystkę, z nieskończonym zapasem pinacolady pod ręką. > > Puf -- znikł. > > Przyszła kolej na życzenie szefa. > > -- A ja chcę, żeby ta dwójka była w biurze za pół godziny. > > Morał: Zawsze czekaj, zanim szef nie powie swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2009 http://www.autokrata.pl/ogien/6864/auto_a_uzywki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,6973461,Prezydent_slucha_Mozarta_na_dwoch_krzeslach.html - a może "polityka równowagi"- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi