1973marcin Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 fajna mina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Usłyszałem wczoraj od Córki 6 lat, to co usłyszałem piszę tu słowo w słowo. Tata opowiedzieć ci kawał? ...no opowiedz! więc opowiada: Poszła babka z dziadkiem na zakupy do sklepu i babka kupiła marchewkę, a dziadek bułki. I jak wracali z sklepu szli przez most, i most się zwalił:eek:. I wpadli do wody... I babka dziadka złapała za pyrtka i krzyczy mam marchewkę, a dziadek złapał babkę za cycka i krzyczy mam bułki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Marcin to TY? W Twoim drugim wcieleniu:p. Okropnie Cię musieli w szkole wkurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 (edytowane) Motoryzacja z humorem Na forum coraz więcej tematów motoryzacyjnych, tak więc znalazłem coś dla fanów rajdów samochodowych:D [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Dla ciekawych dodam, że całkowite parkwanie w stodole można zobaczyć na kolejnym... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XydYwOFMEkA&feature=related[/YOUTUBE] ...apropo parowania:D... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez obal Poprawka adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Witam Na forum coraz więcej tematów motoryzacyjnych, tak więc znalazłem coś dla fanów rajdów samochodowych:D [YOUTUBE] [/YOUTUBE] A zwróciliście uwage na gości, którzy przed białym maluchem jednoznacznie dają znaki zeby dawał rure - oczywiste dlaczego gość wracał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2009 [YOUTUBE]ZA1NoOOoaNw[/YOUTUBE] Benny Lava rządzi kit z muzyką poczytajcie jakie tam słowa mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Ostro:) Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle ona zaczyna mówić o nowym drinku. Imwięcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawiachłopaka, aby zamówił sobie takiego drinka. Chłopak się zgadza. Barmanpodaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę,kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: -Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie wypijasz kieliszekBaileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem zlimonki.Brzmi niezbyt apetycznie, ale on pragnie pokazać, że jest prawdziwym mężczyzną:Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką...Wpierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki,w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej-słono-zwarzono-gorzkismak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dzieczynie przykrości, przełyka z trudem.Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny.- Jak sie ten cholerny drink nazywa ?- "Zemsta za loda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Oto jak się szkoli naszą młodzież: http://poczta.onet.pl/zalacznik.html?a=v&k=0&f=0&ui=275925259&s=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Johnny, ale nie otwiera się, wymaga zalogowania pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Johnny, ale nie otwiera się, wymaga zalogowania pzdr misal No nie ma sięco dziwićjak dał linka ze swojej poczty - Trochę Do Śmiechu buahahahahah:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Chciałem sobie uprościć sprawę... :DJuż się poprawiam(jakość kiepska,ale widać o co chodzi): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Niezłe :D A wczoraj stałam ze znajomymi w McDonaldzie i słyszymy z przodu, jak koleś mówi do laski za ladą: "Dzisiaj święto Konstytucji, nie macie jakichś specjalnych ofert typu McPiłsudski z podwójnym serem??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2009 włacz dzwiek http://video.interia.pl/obejrzyj,film,108344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2009 http://www.youtube.com/watch?v=by_wIcIG6cs ide albo nie ide... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 Coś ostatnio pusto na forum,więc parę kawałów,które dostałem na maila. Spotykają się dwie szkolne przyjaciółki. - Wiesz? Mój mąż jest impotentem. - To nie wiedziałaś tego przed ślubem? - Mówił że ma jakąś nieruchomość, ale myślałam że to willa. Skarży się makler: - Ten kryzys jest gorszy niż rozwód. Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę. Jedzie zajączek z niedźwiedziem na jeden bilet i przychodzi kanar. To niedźwiedź schował zajączka do kieszeni w marynarce i pokazuje bilet. Kanar pyta: - A co pan tam trzyma w kieszeni marynarki? Niedźwiedź uderza się w pierś (tu taki zamaszysty gest), wyciąga spłaszczonego zajączka i mówi: - Zdjęcie kolegi. Czym różni się polityk od muchy? Niczym. Jedno i drugie można zabić gazetą. Na granicy rosyjsko-chińskiej doszło do incydentu. Chińczycy ostrzelali traktor spokojnie orzący po stronie rosyjskiej pole kukurydzy. Traktor odpowiedział ogniem z broni rakietowej i odleciał w nieznanym kierunku. Wiadomości w skrócie: pogoda - upał; polityka - gnój; kultura - nuda; sport - wstyd.... Faceci rozmawiają przy herbatce w klubie seniora. Jeden nagle pyta: - Mietek, a czy w tym tygodniu nie przypada wasza pięćdziesiąta rocznica ślubu? - Owszem. - I co planujesz? - No... pamiętam, jak na dwudziestą piątą rocznicę zawiozłem żonę do Francji... - Serio? A co zrobisz w tę pięćdziesiątą? - Hm... No może bym po nią pojechał...? - Halo... - Sklep obuwniczy, słucham? - Przepraszam, pomyliłem numer... - Nic nie szkodzi. Niech pan przyjdzie, wymienimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 Johnny mnie zmobilizował to i ja coś dodam:Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 Wpada facet do lekarza: -Panie doktorze,10 minut temu pogryzły mnie psy! Doktor pyta: -A były szczepione? -Tak ....dupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,108897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Johnny mnie zmobilizował to i ja coś dodam: Bez komentarza Misalatomic śmiejesz się, a u mnie w miasteczku w dawnym Pałacu Goetza, nowi właściciele Państwo Urbanowie budują ekskluzywny hotel z piwnym SPA. Więc coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Misalatomic śmiejesz się, a u mnie w miasteczku w dawnym Pałacu Goetza, nowi właściciele Państwo Urbanowie budują ekskluzywny hotel z piwnym SPA. Więc coś w tym musi być Fotkę zrobiłem w holu sanatarium Marconi w Busku Zdroju. Jest więc coś w tym na pewno . Jako prosty człowiek słyszałem do tej pory tylko o kąpielach w szampanie, ale świat idzie do przodu pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Jak by mnie wrzucili do takiej wanny,to zapewne szybo zrobiłoby się płytko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2009 Misalatomic śmiejesz się, a u mnie w miasteczku w dawnym Pałacu Goetza, nowi właściciele Państwo Urbanowie budują ekskluzywny hotel z piwnym SPA. Więc coś w tym musi być Moda na piwne kąpiele przywędrowała do Polski od naszych południowych sądziadów, Czechów. To fantastyczny sposób na relaks, odstresowanie po ciężkim dniu i złagodzenie napięcia, odblokawanie porów skórnych, pobudzenie krążenia krwi i obniżenie ciśnienia. A wszystko za sprawą cennych skłądników, wydobywanych z chmielu, jęczmienia i słodu. Drożdże piwne, które są kolejnym składnikiem piwa kąpielowego pomagają przy trądziku, nieczystościach skóry, infekcjach grzybicznych skóry, zapobiegają przetłuszczaniu skóry.Zawarte w nich witaminy: B1, B2, B5, B6, B12, Kwas foliowy, Niacyna, Biotyna pozytywnie wpływają na funkcjonowanie wielu organów naszego organizmu i przebieg procesów biochemicznych. Uodparniają go i wzmacniają. Piwo działa odmładzająco na cerę i doskonale wpływa na skórę, włosy i paznokcie. Przeważnie w trakcie kąpieli wypija się niewielką ilość piwa, żeby działanie skutkowało od wewnątrz i na zewnątrz:)Ja wolę działanie od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Dzieci lubią duże zabawki... http://wiadomosci.onet.pl/1975586,69,trzylatka_kupila_na_aukcji_internetowej_koparke,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Rozmawiałem z kumplem,na wstępie mówię,że ja nie zrozumiałem co on do mnie mówi i vice versa... Oto przebieg dyskusji: Kol. - Cześć,co robisz? Ja. - Siedzę na skionline. Kol. - laski online?Żona Ci pozwala? Ja. - tak,bez problemu. Kol. - Nie ma żadnych "obiekcji"?To Wy fajnie się dogadujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2009 Wychodzi baca przed chałupę. Spogląda na stadko owieczek pasących w ogrodzeniu. Uśmiecha się. - Jak sułtan, normalnie jak sułtan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi