Misal Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Prowadzi blondynka samochód poza terenem zabudowanym, jedzie 110 a tu kontrola drogowa. Podchodzi do niej policjant, blondynka prawidłowo siedzi w samochodzie, ręce na kierownicy. - Dzień dobry pani, przekroczyła pani dozwoloną prędkość o 20 km/h, poproszę dokumenty do kontroli. - Nie mam, - Jak to pani nie ma ? - Nie mam, bo to jest kradzione auto, - Dlaczego pani prowadzi kradziony sawochód ? - Bo w bagażniku mam trupa, - Jak to ma pani trupa w bagażniku ? - Zabiliśmy z mężem jednego gościa, mam go wywieźć do lasu, nie będę przecież brudziła własnego auta. Policjant wyciąga giwerę, wymierza w blondynkę, przez radio wzywa antyterrorystów. Przyjeżdża ekipa, otacza samochód, dowódca podchodzi do auta, wyciąga blondynkę zza fajery. - Gdzie ma pani dokumenty ? - W torebce na przednim siedzeniu, Policjant sprawdza, wszystko się zgadza. - To pani samochód ? - Tak. - Co ma pani w bagażniku ? - Nic. Otwierają bagażnik, a tam czyściutko, porządek, trójkąt i gaśnica na miejscu. Policjant patrzy wymownie na tego pierwszego co ich wezwał. Blondynka wtedy: - I co, może kolega panu jeszcze naopowiadał, że prędkość przekroczyłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2009 http://www.joemonster.org/filmy/3304/Balet_na_lodzie jak nie twoje to nawet śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2009 A znacie ten wierszyk? MOMY JUZAŚ WYLICZANKA, U WAS TRAMWAJ – TUKEJ BANKA, KALESONY TO SPODNIOKI, NA SKARPETY GODOSZ ZOKI. MAŁE STRUPKI TO BOLOKI, TAM BUŁCZANKA – TU ŻYMLOKI. MOMY NOWO WYLICZANKA, TU KROSZONKA TAM PISANKA, TANIE WINA TO JABOLE, CHOPY Z POLSKI TO GOROLE. TAM TOREBKA TUKEJ TYTKA, U WAS CZAPKA – U NOS MYCKA. GUZ NA CZOLE TO JEST BUŁA, MIĘKKA PIŁKA – U NOS FUŁA. BUTY Z DREWNA TO HOLCOKI, U WAS ŁYSI TU GLACOKI. WESTA TO JEST KAMIZELKA, WASZA PANNA – NASZO FRELKA. KOCHAM CIĘ TO ZNACZY PSZAJA, ZMYŚLNY BERET TO JEST KAJA. SKRZYNKA Z WĘGLEM TO KOKASTLA, TAM OKRASA – TU OMASTA. U WAS RANDKA – TU ZOLYTY, WASZE KROMKI,NASZE SZNITY. U NOS SIYNIE, WASZE KLATKI, TAM SPODENKI,TUKEJ BATKI. TU GARDINY, TAM FIRANY, NASZ NABITY – WASZ PIJANY. KARMINADLA – PATRZ MIELONY, A GÓRNICY TO BERKMONY MOMY TRZECIO WYLICZANKA, TUKEJ KRAŁZKA,TAM FALBANKA. PODZIAŁ PRACY-FELEZUNEK, U WAS KREDENS TU SZYBUNEK. PRALKA RĘCZNA TO JEST ROMPLA, ZAMIAST WUJKA MOMY ONKLA. TAM WIDELCE,TU WIDOŁKI, W MIEJSCE KRZESEŁ MOMY STOŁKI. U NOS SZAŁOT TAM SAŁATKA, NASZA CHADRA TO JEST SZMATKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 http://www.joemonster.org/filmy/1339/Gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatuś na to: -Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzić, więc go pyta dlaczego? Synek na to: Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz.Musiałbym być zdrowo kopnięty żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka... Bankier inwestycyjny dzwoni do kolegi: -Cześć stary, co słychać? Jak sypiasz? -Normalnie, jak niemowlę. -Jak to? Ostatniej nocy się popłakałem i dwa razy zrobiłem w majtki. Chciałem podjąć pieniądze w bankomacie.Wyświetlił się komunikat: niewystarczające środki. Ciekaw jestem, czy chodziło o mnie, czy o bank? Mężczyzna przychodzi do menedżera banku i mówi: -Chciałbym założyć małą firmę.Jak to zrobić? -To proste-odpowiada menedżer. -Niech pan kupi dużą firmę i poczeka... > 1) Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z ust przeszło do żoładka > 2) Ludzki włos wytrzymuje obciażenie 3 kg > 3) Długosć męskiego penisa jest równa długosci kciuka razy 3 > 4) Udo jest tak twarde jak cement > 5) Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny > 6) Na każdej stopie mamy ok. tysiaca miliardów bakterii > 7) Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny > 8) Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy > 9) Kobiety już dawno przeczytały ten mail > 10) Mężczyźni w dalszym ciagu ogladają swój kciuk... Niewielkie miasteczko w Alabamie. Na środku ulicy leży martwy Murzyn. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Szeryf patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi: - Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Stary rekin uczy synka jedzenia: -Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową, okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci. Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść. -Tato! A nie można od razu? -Skoro wolisz z gównem..... Wszystkie kobiety marzą o przystojnych, czułych kochankach. Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają juz kochanków. Kto to jest psychiatra? Jest to człowiek, który zadaje ci dziesiątki pytań za pieniądze...pytań, które żona zadaje ci za darmo. Małżeństwo jest jak fatamorgana na pustyni - widzisz pałace, palmy, wielbłądy.Potem znikają kolejno pałace i palmy, a na końcu zostajesz sam na sam z ...wielbłądem. Przychodzi facet do monopolowego: - Ma pani czystą ? - Gówno cię to obchodzi, zboczeńcu! Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, strasznie mi z pi..y jedzie. - Proszę pokazać....... O Boże! To pani tego nie myje??? - No co pan? Brzydzę się... Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki: - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie to babcia mogła się i chu*em zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!! ...w dobie kryzysu Mamy sierpień, miasteczko na Lazurowym Wybrzeżu, sezon w pełni, ale leje, więc pustki . Wszyscy pozadłużani. Na szczęście do jednego hoteliku przyjeżdża bogaty Rosjanin. Prosi o pokój. Rzuca na stół $100 i idzie go obejrzeć. Hotelarz chwyta banknot 100$ i natychmiast leci uregulować należność u dostawcy mięsa, któremu zalega. Ten łapie banknot 100$ i leci zapłacić nim hodowcy świń, któremu zalega za towar. Ten łapie te 100$ i leci zapłacić dostawcy paszy. Ten z ulgą bierze pieniądze i z tryumfem wręcza je prostytutce, z której usług korzystał (kryzys!) na kredyt. Ta łapie pieniądz 100$ i leci spłacić dług w hoteliku, z którego pokoju też korzystała na kredyt... ... i w tym momencie Nowy Ruski schodzi z góry, oświadcza, że pokój mu się nie podoba , więc bierze swoje 100$ i wyjeżdża. Zarobku nie ma. Ale całe miasteczko jest oddłużone i z optymizmem patrzy w przyszłość... > Przychodzi facet do banku i podchodzi do kasjerki: > - [cenzura], chciałbym wpłacić pieniądze ty stara szmato. > - Jak pan śmie? - pyta oburzona kobieta. > - Nie słyszałaś dziwko, chce do waszego je**nego banku wpłacić je**ne > pieniądze. > - Pan jest wulgarny. > - Kuźwa, zdziro, chcę wpłacić do tego kurewskiego banku kasę. > Obrażona kobieta wzywa dyrektora i tłumaczy mu sprawę. Dyrektor > postanawia spokojnie wszystko wyjaśnić. > - O co panu chodzi? > - Przyszedłem do waszego zjebanego banku wpłącić je**ne pieniądze a ta > dziwka nie chce ich przyjąć. > Niewzruszony dyrektor pyta dalej: > - A ile chciał pan wpłacić? > - 20 mln euro. > Na to Dyrektor oburzony: > - I ta tania [cenzura] sprawia panu problemy?! Kwaśniewski pokazał, jak należy rządzić. Jaruzelski pokazał,jak nie należy rządzić. Wałęsa pokazał, że każdy idiota może rządzić.. Kaczyński pokazał, że nie każdy... Dwóch Arabów miało w USA sprawy do załatwienia. Udało im się je załatwić za jednym zamachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 polska biało czerwoni może nie wszystkim do śmiechu [YOUTUBE]EHkLfgUI970[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Mi jest do smiechu bo to smieszne i to badzo... ale prawda jest taka że w kraju gdzie piłka kopana jest uważana za sport narodowy po takim czymś telewizory powinne lecieć z okien jeden za drugim :eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Mi jest do smiechu bo to smieszne i to badzo... ale prawda jest taka że w kraju gdzie piłka kopana jest uważana za sport narodowy po takim czymś telewizory powinne lecieć z okien jeden za drugim :eek::eek: to co pokazali to jest żal.pl i najlepszy dowcip w tym temacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2009 Balanga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2009 może nie wszystkim do śmiechu [YOUTUBE]EHkLfgUI970[/YOUTUBE] Mi jest do smiechu bo to smieszne i to badzo... ale prawda jest taka że w kraju gdzie piłka kopana jest uważana za sport narodowy po takim czymś telewizory powinne lecieć z okien jeden za drugim :eek::eek: to co pokazali to jest żal.pl i najlepszy dowcip w tym temacie:D Spokojnie to wszystko to zorganizowana akcja,mająca na celu pokazać burakom z ulsteru jak bardzo ich lekceważymy i uświadomić im, że polska szlachta nie bedzie na jakimś kartoflisku pokazywała swoich atutów przed plebsem z przedmieśc Belfastu. Ale w środe jak w Kielcach pojawią się książeta z San Marino to bedzie zupełnie co innego.Klasa i szyk rywala zobowiązuje:D Ps. Nie chce ktoś kupić biletu(akurat o 2030 bede zmywał naczynia,a szkoda żeby się zmarnował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2009 hucu jak doplacisz do biletu i mnie przenocujesz to go biore:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2009 Ps. Nie chce ktoś kupić biletu(akurat o 2030 bede zmywał naczynia,a szkoda żeby się zmarnował) Dooobre :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2009 Miszcz. [YOUTUBE]jdp3D484Sj4[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 [YOUTUBE]jdp3D484Sj4[/YOUTUBE] hehehe POZAMIATANIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 zawody zawody 64 PUCHAR PKL najlepsze jest to :D "UWAGA : W grupach I-VI nie mogą startować czynni zawodnicy (okres karencji dwa lata). W grupach VII-IX: - nagroda główna, bilet za najlepszy czas, - zwycięzcy wyłonieni z przelicznika wiekowego – otrzymują puchary" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 . Ale w środe jak w Kielcach pojawią się książeta z San Marino to bedzie zupełnie co innego.Klasa i szyk rywala zobowiązuje:D Ps. Nie chce ktoś kupić biletu(akurat o 2030 bede zmywał naczynia,a szkoda żeby się zmarnował) no i było tylko po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Bramka nr 9 w nawiązaniu do wątku piłkarskiego : co by nie mówić 9 gol Smolarka ładny był pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Pozmywałem wczesniej i udało sie zdazyć na mecz:D.Fakt,że rywal malo atrakcyjny ale było warto.Szczerze mowiąc to wszystkich bramek nie pamietam(pierwszej nie widziałem,bo chcialem obejrzeć oprawe przygotowana przez ultrasów,ktora nistety zepsuł Boguski strzelając gola w 10 sekundzie:)) Ale ogólnie bylo ok.Bardzo fajna atmosfera(nie wiem jak to wyszło w telly),ale na żywo było niezle.Co prawda post nie specjalnie pasuje do tematu watku[Do smiechu],ale jakiś taki jestem wesoły(Polmos-sponsor tytularny imprezy) to pisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 W tv stadion, kibice, gra ofensywna, koncentracja i radość z gry wyglądały bosko. Macie fajnie w scyzorykowni, mając ten obiekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 (edytowane) może niektórzy z Was już to czytali ale ja dopiero dziś tą perełke znalazłem , warto przeczytać mnie jeszcze brzuch boli co prawda to "konkurencyjne" forum ale co tam : http://www.skiforum.pl/showthread.php?t=13942 Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez nexcom literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Mowisz o tym jak to Gajowy sobie samooceny wystawial ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Rozwaliło mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Mowisz o tym jak to Gajowy sobie samooceny wystawial ?? samouwielbienie bym powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 5 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Stare dobre małżeństwo spędza powtórny miodowy miesiąc, na uczczenie 40-tej rocznicy ślubu. Lecą do Australii. Nagle rozlega się głos pilota: - Drodzy pasażerowie, silniki odmówiły posłuszeństwa. Możemy lądować awaryjnie na wyspie przed nami, ale prawdopodobieństwo że ktoś nas odnajdzie jest równe zeru. Dziękujemy za wyrozumiałość. Mąż drapie się w głowę i mówi do żony: - Kochanie, opłaciłaś rachunki za mieszkanie? - Tak najmilszy, uregulowałam tuz przed wyjazdem. - A za telefony ? - Też zapłaciłam najdroższy. Mąż myśli, myśli, myśli... - A ZUSy nasze popłaciłaś ? - O Boże, kochanie na śmierć zapomniałam! Och, ale dowalą nam karę! On całuje ją tak jak nie całował od lat 30tu, śmieje się, wrzeszczy jak wariat: - Przeżyjemy! Znajdą nas! Te sk....syny znajdą nas, nawet na końcu świata! ______________ Nowy Jork, Central Park. Małą dziewczynkę atakuje pitbull. Podbiega młody mężczyzna i unieszkodliwia psa. Obserwujący całe zajście policjant podchodzi i mówi: - Jest pan bohaterem. W jutrzejszych gazetach napiszą: Nowojorczyk uratował życie dziecku! - Ale ja nie jestem z Nowego Jorku... - Nie szkodzi, będzie: Bohaterski Amerykanin uratował dziecko! - Ale ja nie jestem z Ameryki... - To skąd pan jest?! - Z Palestyny. Nazajutrz w gazetach napisano: Islamski terrorysta zamordował amerykańskiego psa. ________________ Dwóch Anglików w średnim wieku gra w golfa. W pewnej chwili obok pola golfowego przechodzi kondukt żałobny. Jeden z grających odkłada kij i zdejmuje czapkę. - Cóż to - dziwi się drugi - przerywa pan grę? - Proszę mi wybaczyć, ale, bądź co bądź, byliśmy 25 lat małżeństwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi