Gość bobic Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM&feature=related[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Ja odpadłem jak to zobaczyłem http://pl.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g ...gul gul gul Kompletnie k.... odpadlem. Nie wiem za bardzo czy sie smiac czy plakac :mad: Lokiec - klasyka disco polo to przy tym co najmniej Pavarotti;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Bobic tam wystepuje mlody Romano Giertycho w Klipie:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Bobic tam wystepuje mlody Romano Giertycho w Klipie:D:D: oni wszyscy tam wyglądają jakby ich granatem od pługa odpier... :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 A ja myślałem że to chłopaki ze stolycy na lekcji języka rosyjskiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 na początku też tak myślałem...ale po wsłuchaniu się stwierdzam że to chłopaki ze śląska na lekcji chińskiego:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 łoo pax teraz to sie zacznie mogles tego nie pisac:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Pax, powiedz mi, gdzie jest Twoja siedziba czlowieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 łoo pax teraz to sie zacznie mogles tego nie pisac:D:D Pax, powiedz mi, gdzie jest Twoja siedziba czlowieku? Na Pradze?? Jak to dobrze być neutralnym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Jasio u lekarza mówi; proszę mnie szybko zarazić syfem, najlepiej z jakichś zainfekowanych narzędzi. Zaskoczony lekarz pyta o powód. Jasio odpowiada; gdy ja będę miał syfa, to dostanie go też gosposia. Od gosposi dostanie go tatuś. Gdy będzie go miał tatuś, to przecież mamusia też. A gdy mamusia, to syfa dostanie nasz pan od matematyki. A na tym skurwysynie mi najbardziej zależy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 na początku też tak myślałem...ale po wsłuchaniu się stwierdzam że to chłopaki ze śląska na lekcji chińskiego:D:D:D Miazgaaaaaaaaaaa............:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Jak to dobrze być neutralnym:rolleyes: To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Pax, powiedz mi, gdzie jest Twoja siedziba czlowieku? Bemowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Na Pradze?? a znasz piękną Prage;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 łoo pax teraz to sie zacznie mogles tego nie pisac:D:D gó...no mnie obchodzi co ktos pomyśli sobie Bugi....nie będę z nikim walczył...zażartowałem sobie na takim samym poziomie jak kolega że śląska:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Na Pradze?? a znasz piękną Prage;) Byłem w wojsku w Warszawie na Podchorążych 37, wiesz gdzie to?, i woziłem generalicję, zdarzało się mi w nocy ich odwozić do domu na Pragę albo przez Pragę w każdym razie :eek:... no i jeszcze oni nie zawsze trzeźwi a czasami uzbrojeni:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Byłem w wojsku w Warszawie na Podchorążych 37, wiesz gdzie to?, i woziłem generalicję, zdarzało się mi w nocy ich odwozić do domu na Pragę albo przez Pragę w każdym razie :eek:... no i jeszcze oni nie zawsze trzeźwi a czasami uzbrojeni:eek: najbardziej niebezpieczną dzielnicą jest aktualnie Mokotów...ale Praga ma klimat powiedziałbym "śląski":D...na temat tzw "oficerów WP" nie chcę się wypowiadać bo znów mogę wejść na odcisk jakiejś grupie wpływów:p....ale mam jak najbardziej negatywną...najdelikatniej można powiedzieć P.S...myślę że też jestem neutralny,ale jak zwykle jakiś "nudziarz" pojechał po bandzie bo było nudno na forum....sądzę że temat można zamknąć...zagotowało się jak zwykle z wiadomych odwiecznych wojenek stolicznych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 ....ale mam jak najbardziej negatywną...najdelikatniej można powiedzieć Czyżby ktoś Ci łomot spuścił na Szmulkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Pax relaxxx ja tez zartowalem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Troche angielskiego crunchowego humoru http://www.dailymail.co.uk/news/article-1078027/The-best-credit-crunch-jokes-laughing-way-bank.html Teledysk na koncu jest calkiem niezly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caracas Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1078027/The-best-credit-crunch-jokes-laughing-way-bank.html Teledysk na koncu jest calkiem niezly:) Nie otwieram. Słyszałam a raczej czytałam że fałszywa YOU TUBa rozsiewa zarazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Nie otwieram. Słyszałam a raczej czytałam że fałszywa YOU TUBa rozsiewa zarazki. Tak, zarazki wenezuelskiej goraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caracas Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Tak, zarazki wenezuelskiej goraczki Dobrze że nie Filipińskiej grypy http://www.tvn24.pl/12691,1569095,0,1,podrobki-youtube-zarazaja-wirusami,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 najbardziej niebezpieczną dzielnicą jest aktualnie Mokotów...ale Praga ma klimat powiedziałbym "śląski":D...na temat tzw "oficerów WP" nie chcę się wypowiadać bo znów mogę wejść na odcisk jakiejś grupie wpływów:p....ale mam jak najbardziej negatywną...najdelikatniej można powiedzieć Je tam, latem zdarzało mi się pomieszkiwać na Kłopotowskiego i wracałem od znajomych z imprez spod Różyca piechoteczką, zygzaczkami spokojnie jak gdyby nigdy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 18 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 Juice mnie poprosił, to zacytuję siebie z innego wątku na tym forum: Zaczołem Przypomina mi się świetne hasło z basha: Za czołem to jest musk Bez urazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi