lokiec3 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Nie ma to jak kontrola prędkości: 5Nf7Y5150BI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Dobrze położony asfalt na remontowanej drodze oznacza, że niedługo będą wymieniać rury kanalizacyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 za onet "Euro 2012: zrealizujemy tylko 60 proc. inwestycji (PAP, pr/07.03.2008, godz. 21:31) Na Euro 2012 infrastruktura drogowa będzie gotowa w 60-70 proc., a kolejowa w 70 proc. Budowa stadionów zakończy się modernizacją już istniejących - uważa wiceszef sejmowej Komisji Infrastruktury, Janusz Piechociński (PSL)." http://biznes.onet.pl/0,1706800,wiadomosci.html i to by było na tyle że zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Najnowszy model przepływowego podgrzewacza wody: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/16856/bojler_wlasnej_produkcji/ Pięęęękne salto: http://www.smog.pl/wideo/16893/reporter_na_stoku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=oAs1UlsGT8Y&feature=related najglupsze rekordy ginesa chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=oAs1UlsGT8Y&feature=related najglupsze rekordy ginesa chyba:D Ostatni jest dobry - pewnie Hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=oAs1UlsGT8Y&feature=related najglupsze rekordy ginesa chyba:D A ten co rzuca na odległość (początek 1:19sek) to hanys gorolem rzuca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 A ten co rzuca na odległość (początek 1:19sek) to hanys gorolem rzuca:D hanys gorolem- a ciekawe kto by mu ręce rozhuśtał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Stop Wariatom Drogowym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 [YOUTUBE]P9BMuAc9xyY[/YOUTUBE] musicie to obejzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Nie działa ale jest sciezka:) Michał Piróg miał wyraźnie na niego ochote:D Koleś jest z Wwy i ma 25 lat!!! ...ale nie wiem czy miałabym szanse.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Roland rządzi:D no skąd to sie wytrzasło to nie wiem w sensie no wiadomo ze wawa:D bez obrazy bo nic do wawy nie mam (L) ale no to trzeba miec mega parcie żeby wiedzieć ze sie jest lewym a dać takie "show":d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 To oglądnij sobie ten filmik poniżej i inne podobne z tej serii To są mistrze dopiero :eek: Ktoś chyba ich nieźle okłamuje [YOUTUBE]oMx4Cd1PbQY[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 huh to oni przebili rolanda no nie ma bata:d 1 pokaz rocha [YOUTUBE]mkj56S70hD4[/YOUTUBE] 2,jego francuski freestyle:D [YOUTUBE]7ZiyuhWQxt0[/YOUTUBE] ale Roch z Opola przebija wszystkich:D, chce po francusku rapować a coś mu nie idzie a ten freestyle to juz wogole mistrzostwo świata coś w tym musi być że scena HH w PL groźiła mu śmiercią jak dalej będzie robił to co nazywa śpiewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 No ja się nie dziwie bo był moment że kolo zyskał niezłą popularność szczególnie na YouTubie i odbierał publikę prawdziwym raperom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 nie wiem dla mnie ten koles jest chory psychicznie:D [YOUTUBE]0x6pKHQBlUc[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Dla mnie hitem było swego czasu to [YOUTUBE]PfUO8zEYgBg[/YOUTUBE] A rozmowe z centralą Aral słyszeliscie ?? na youtubie nie ma tego ale mam gdzies na dysku to może wynajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Facet idze do wioski, ale sie zgubił. W pewnym momencie zauważa starszego człowieka. - Przepraszam, jak dojść do wioski? - Idź prosto tą drogą. Gdy po prawej zauważysz pole konopi, przejdź przez nie. Dalej będzie mówiąca rzeka... Kto stworzył kobiety? - Trzech facetów: stolarz, hydraulik i architekt, ale i tak spieprzyli robotę. Stolarz: bo zrobił nogi, które ciągle się rozkładają na boki, hydraulik: bo cieknie co miesiąc, a architekt... bo zbudował szambo koło placu zabaw! Starszy pan stwierdził ze jego żona słabo słyszy i postanowił pójść skonsultować się z lekarzem, co może na to poradzić. Lekarz stwierdził: - Aby móc coś poradzić muszę wiedzieć jak bardzo jest to zaawansowane. Niech pan to zbada w następujący sposób, najpierw zada pytanie z odległości 10 metrów, jak nie usłyszy to z 8 itd. i wtedy mi pan powie przy jakiej odległości pana usłyszała. Tak więc wieczorem żona robi w kuchni kolacje, a facet w pokoju czyta gazetę i stwierdza: - W sumie tutaj jestem akurat 10 metrów od niej, zobaczymy, czy mnie usłyszy. - Kochanie! - woła - Co jest dziś na kolacje? Bez odpowiedzi. Zmniejszył dystans do 8 metrów, wciąż żadnej odpowiedzi. Zmniejsza do 6, 4, 2, aż w końcu podchodzi staje tuz obok niej i pyta: - Kochanie, co dziś na kolacje? - Kurczak, *****, kurczak, głuchy fiucie! Jasiu jest pierwszy dzien w szkole i pani uzupełnia dane w dzienniku. - Jasiu, co robi twoja mamusia? Jas (daunowatym glosem) odpowiada: - Pracuje w agencji towarzyskiej. - Hmm, no coz, a twoj tatus? - Jest alfonsem. - Tak, to przykre....... ale na pewno masz rodzenstwo. Co robi np. siostra? - Pracuje w agencji towarzyskiej. - No dobrze.... a brat? - Brat jest na uniwersytecie. Pani, troche zdziwiona ale ciekawa , juz z wieksza doza optymizmu, pyta: - No to swietnie, a co brat robi na tym uniwersytecie? - Stoi w sloiku. Barman opieprza kelnera: kiedy wreszcie przestaniesz wyrzucac pijanych klientow na zewnatrz?! -przeciez nawalonych sie wyrzuca z lokalu... -ale nie w WARSIE!!!! Jasiu przychodzi do domu z podrapaną buzią. - Ci ci sie stało synku? - pyta mama. - A wiesz mamusiu, trzymaliśmy sie za ręce i tańczyliśmy wokół choinki. - Ale dlaczego masz podrapana buzię? - No wiesz, choinka był duża, a dzieci mało. Starszy, głuchawy pan z zadowoloną miną pyta lekarza - Jak Pan powiedział, doktorze, że wyglądam jak arystokrata? - Nie. Powiedziałem, że wygląda to na raka prostaty. Krupówki, kramik z pamiątkami, za stołem tuziemiec, znaczy: góral. No i przypałętał się jakiś dziennikarzyna... - Hej, baco baco, tyle tu różności: figurki, korale, wisiorki... A co najbardziej lubicie robić? - Ale o co chodzi? - No wy ludzie gór robicie tyle ciekawych rzeczy. Ale co NAJBARDZIEJ lubicie? - Eeee... cóż... chyba góralsko zapinke - Góralską zapinkę? Hmm... ale co...? - A po co wom to wiedzieć? Coście takie ciekawskie? - No powiedzcie, proszę - No dobra, biere se owiecke albo kózke... - ? - ... w ustronne miejsce, chwytam za dupkę i zapinom. Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Zwykłe badanie. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie: - Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście. - Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać. - A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca. - Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie... Na to pacjentka: - Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 0:3 z usa i w końcu ktoś im pokazał gdzie są :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 To bardziej thriller niż komedia :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 dlatego ja takowych nie oglądam po co sie denerwować a jak chce sie pośmiać to wchodzę tutaj Spotykają się Niemiec, Japończyk, Rusek i Polak. Japończyk mówi: - Ja mam tyle ryżu, że zakryję nim cały świat. Niemiec mówi: - Ja mam taki wielki hełm, że zakryję nim cały świat. Rusek mówi: - Ja mam taką wielką flagę, że zakryję nią cały świat. Polak mówi: - Ja mam takiego wielkiego orła, że zje ryż, nasra do hełmu i flagą sobie dupę wytrze. Jasiu siedzi w kościele i kręci różańcem. Po chwili podchodzi katechetka i mówi: - Jasiu, nie można kręcić różańcem, bo na każdym paciorku jest aniołek. Jasiu się uśmiechnął i powiedział: - To teraz się trzymajcie... Do gabinetu Lenina wchodzi sekretarka. - Włodzimierzu Iliczu na wasze nazwisko przyszła paczka z Czerwonego Krzyża.. - Dzieciom! Wszystko dzieciom! - Ale, towarzyszu, tam są prezerwatywy... - Przekłuć i oddać mienszewikom! Stalin odwiedził w Gorkach Włodzimierza Ilicza. - Oj, bracie, coś marnie ze mną, chyba już umrę niedługo. - No to od razu przekażcie mi władzę. - Kiedy boję się, że naród nie pójdzie za wami. - Część narodu pójdzie za mną, a ci, którzy nie pójdą - pójdą za wami. Na przesłuchaniu policjant mówi: - No to niech pan opowie jak to bylo - No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć - Napastowali pana? - Nie... na sucho pojechali ąż wraca o 4 rano do domu. Żona zaspana otwiera mu drzwi i pyta z wyrzutem: - No gdzie byłeś? - Na rybach, kochanie - odpowiada mąż. - I złapałeś coś - znów pyta żona, na co mąż po krótkim zastanowieniu mówi: - Nieeee, mam nadzieję, że nie... - wzdrygnął się mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 - Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? Do odpowiedzi rwie się Jasiu: - Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą. - Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tok rozumowania... - To teraz ja zadam pani pytanie - mówi Jasiu. - Na ławce siedzą trzy kobiety. Każda z nich je loda. Pierwsza delikatnie oblizuje gałkę, druga ssie go całymi ustami tworząc z loda stożek, a trzecia odgyza jednym ruchem pół loda. Która z nich jest mężatką? Pani chwilę się zastanawia i pewnym głosem odpowiada: - Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek. - Poprawna odpowiedź brzmi: ta, która ma obrączkę na palcu, ale podoba mi się pani tok rozumowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 - Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? Do odpowiedzi rwie się Jasiu: - Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą. - Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tok rozumowania... - To teraz ja zadam pani pytanie - mówi Jasiu. - Na ławce siedzą trzy kobiety. Każda z nich je loda. Pierwsza delikatnie oblizuje gałkę, druga ssie go całymi ustami tworząc z loda stożek, a trzecia odgyza jednym ruchem pół loda. Która z nich jest mężatką? Pani chwilę się zastanawia i pewnym głosem odpowiada: - Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek. - Poprawna odpowiedź brzmi: ta, która ma obrączkę na palcu, ale podoba mi się pani tok rozumowania... Mój syn ma na imię Jaś. Jak będzie taki bystry w szkole to go nauczyciele zajeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 [YOUTUBE]9JG6sue8ZxU[/YOUTUBE] ninja gdzieś po środku rox:D to poniżej troche niecenzuralne jest:) [YOUTUBE]Pi7Q2Qv150Y[/YOUTUBE] a to to już chyba klasyka ..tele2:) [YOUTUBE]gn7OJeOQgu8[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz ? - A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? - Nigdy nie kochałam się z nikim... - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara !!! ----------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z moją kobietą o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji - o wyborze między życiem i śmiercią - powiedziałem: " Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń które trzymają mnie przy życiu ". A ona wstała, wyłączyła telewizor i peceta, a butelkę z piwem wystawiła za drzwi... Głupia krowa.. -------------------------------------------------------------------------------- Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie -------------------------------------------------------------------------------- oraz ciekawostka do poczytania : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi