fredek321 Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 Jeżeli podane zostaną dwie dawki szczepionki od różnych producentów to w naszym organizmie dojdzie do wojny czipów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 - Panie, czemu dałeś ludziom uszy, skoro oni i tak Cię nie słuchają ? - W 2020 roku będzie pandemia, synu. - I co? Wtedy zaczną Cię słuchać ? - Nie, ale będą mieli o co zaczepić maseczki. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Nie wiem, czy jeszcze śmieszne. VID-20210107-WA0016.mp4 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Mam nadzieję, że moja żona zamieni sie w jakas fajna małpkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Jeżeli z baranów staną się małpami, to chyba postęp? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Szkocja. Bar. Dym cygar, zapach skórzanych foteli. Wchodzi koń, po ścianie, po suficie i po ścianie. Podszedł do barmana. - Proszę whisky z kropla wody. Barman nalał, koń wypił i wyszedł po ścianie, po suficie, po ścianie. W kącie siedzi dwóch szkotów zanurzonych w fotelach. - Zauważyłeś. - Zauważyłem, nie zapłacił. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 12 godzin temu, christof napisał: Mam nadzieję, że moja żona zamieni sie w jakas fajna małpkę Albo w butelkę coca-coli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2021 https://www.instagram.com/p/CJ1ZzJ8IMH2/?igshid=13m2yueplod15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 40 minut temu, Krakus81 napisał: Ten Pitoń to przecież występował w programach z niejakim Jabłonowskim. To takie odmęty psychiatrii, że nie jeden specjalista lekarz w tej dziedzinie by wymiękł. Tym Jabłonowskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 13 minut temu, fredek321 napisał: Jakoś mnie to nie śmieszy. Nie nadaję na tych falach ani nie odbieram. No cóż, trzy paski na odzieży chyba są wyznacznikiem jakiegoś poziomu. Nie, nie żebym był taki "ą", "ę", mam coś w szafie z trzema paskami, ba, mam nawet BMW, ale jakoś rozumowanie "Sebów" mnie omija. To samo ze skarpetami i sportowymi butami letnimi do biegania. W zimie nie noszę, tym bardziej bez skarpet. Aha, nie mam też irokeza, mimo że jak wam kiedys oświadczyłem, strzygłem się.... sam! Niedługo będzie rok jak strzygę się sam. O zdjecia nie proście, chyba że macie indywidualny przypadek i konieczność postraszenia np. dziecka, wtedy priv i coś spróbujemy zaradzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 to raczej IT niz 3 paski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 Godzinę temu, Bumer napisał: Nie, nie żebym był taki "ą", "ę", mam coś w szafie z trzema paskami, ba, mam nawet BMW, ale jakoś rozumowanie "Sebów" mnie omija. To aktor w kostiumie. Szkoda, że nie zauważyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 Stare , ale chyba najlepsze z tego kanału https://www.youtube.com/watch?v=4V2C0X4qqLY&ab_channel=HRejterzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 19 godzin temu, fredek321 napisał: To aktor w kostiumie. Szkoda, że nie zauważyłeś. Przecież cały mój komentarz dotyczy stroju i stereotypów które średnio mnie śmieszą. Boże, czemu ja musze tak łopatologicznie tłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 1 godzinę temu, tankowiec napisał: Są już praktycznie na K2 planują 10 m przed wejściem na szczyt poczekać na cały 10 osobowy skład i wejść równocześnie ! Piękne !👌Zdobędą dziś tą mordercza górę . 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 Weszli kozaki 💪👌⚡️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi