surfing Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Za to już wiem gdzie pojadę rowerem na rybkę Pod mc paśnikami biorą żarcie do łapy i jedzą stłoczeni w samochodach i jest higienicznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Ostrzygłem się. Samodzielnie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 30 minut temu, Bumer napisał: Ostrzygłem się. Samodzielnie! Proszę i foto 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 4 godziny temu, marcinn napisał: Proszę i foto Nie! Nigdy! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Teraz, Bumer napisał: Nie! Nigdy! Dawaj ,nie pękają Chcę zobaczyć Andrzeja bez loków na głowie,ala rekrut 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Nie, nie na lyso się zrobiłem. Zostawiłem sobie trochę, w jednym miejscu więcej, w innym mniej. Żona mówi ze nie jest tak źle, ale ten jej taki dyskretny uśmieszek dziwnie na mnie działa. Najgorsze jest to, że powiedziala; - masz czapkę! Potem znów ten uśmieszek i; - włosy odrastają. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Na prom przyjeżdżajcie zawsze 5 minut wcześniej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Kurde a mam być od 10-tego maja Pozdrawiam mirekn 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 1 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Malarz i grafik Jarek Kubicki w zabawny sposób włącza postaci ze słynnych obrazów w czasy pandemii i narodowej kwarantanny. - Sztuka ma obecnie, jak rzadko kiedy, obowiązki wobec społeczności, powinna przekazywać komunikaty wsparcia i wzmacniać poczucie bycia częścią wspólnoty. Powinna mówić: nie jesteś w tym sam lub sama - mówi autor przeróbek. Spróbowałam sama coś takiego stworzyć. "Śniadanie na trawie " E.Manet 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 35 minut temu, Annaa napisał: Malarz i grafik Jarek Kubicki w zabawny sposób włącza postaci ze słynnych obrazów w czasy pandemii i narodowej kwarantanny. - Sztuka ma obecnie, jak rzadko kiedy, obowiązki wobec społeczności, powinna przekazywać komunikaty wsparcia i wzmacniać poczucie bycia częścią wspólnoty. Powinna mówić: nie jesteś w tym sam lub sama - mówi autor przeróbek. Spróbowałam sama coś takiego stworzyć. "Śniadanie na trawie " E.Manet Świetne! 🤣 Ciekawe z jakiego paragrafu policja ich spisuje - nieuzasadnione przemieszczanie się, zakaz urządzania pikników, czy też brak ... maseczek ? Kolejny obrazek - niestety nie mojego autorstwa, ale znaleźny: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 30 minut temu, tanova napisał: Ciekawe z jakiego paragrafu policja ich spisuje - nieuzasadnione przemieszczanie się, zakaz urządzania pikników, czy też brak ... maseczek ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 Po miesiącu kwarantanny w domu mąż pyta żonę - no a Ty nie masz ochoty na sex? - strasznie mam, ale jeszcze nie można wychodzić z domu... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Ciężarówka zgubiła dziś rano cenny ładunek na rondzie w Austrii. Strażacy przez wiele długich godzin byli zajęci sprzątaniem (i utylizacją ?) Więcej tu: https://ooe.orf.at/stories/3067977/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Żona do męża : - Muszę ci cos powiedzieć, do czegoś się przyznać Mąż do żony: - Co, bardzo? Da się nareperować, da się wyklepać? Żona na to: -Nie , nie o to chodzi. Zdradziłam cię! Mąż: - Ooo, a już myślałem że.... Kamień mi z serca spadł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 (edytowane) Dziś, z okazji zażartej dyskusji wywołanej orzeczeniem TK w sprawie aborcji, na jednym z portali poznałem takie powiedzenie przytoczone przez aktywistkę jako argument przeciwko poglądom dyskutanta, faceta. "Byka buły nie bolą jak krowa się cieli!" Bardzo mi się spodobało więc z Wami się dzielę. Edytowane 26 Październik 2020 przez Bumer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2020 No i się zanosi na nowego mieszkańca mojego miasta 😮 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2020 Współczuję w takim razie. Średni poziom IQ przeciętnego radomianina znacznie spadnie. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2020 Gdzie do Radomia! Do Radomia nie przyleci bo lotnisko rozebrali i nie ma gdzie wylądować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi