marionen Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Mnie bynajmniej, śmieszy to: Zdecydowanie bardziej wolę narciarzy w gumach!!! Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 "Fotoszop", gdzie on ma ptaka i worek? Mimo wszystko zdjęcie może się niektórym podobać. Prześlij je do Słupska.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 "Fotoszop", gdzie on ma ptaka i worek? : Toć to nie stadnik :tongue: (czytać buhaj) :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 .....gdzie on ma ptaka i worek? ... Ciekawski:wink: A tak na poważnie (jak to w tym wątku), to jest pozycja zjazdowa!!! Taki ptak czy worek zaburzył by aerodynamikę układu. Andrzej FIZYKA!!!!!!!!:wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Przecież wiadomo że Ci goście są wyklonowani. Nowa technologia pozwala dostosować produkt do specyficznych warunków użytkowania ( ptak i worek w schowku, dopiero po zawodach i treningach, po uzupełnieniu "płynów" które napełniają ów schowek "atrybuty " są wyeksponowane do działań nocnych). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Ciekawski:wink: A tak na poważnie (jak to w tym wątku), to jest pozycja zjazdowa!!! Taki ptak czy worek zaburzył by aerodynamikę układu. Andrzej FIZYKA!!!!!!!!:wink: Pozdrawiam Fizyka fizyką, ale wysokość położenia środka masy też ma znaczenie. Łodzie na ten przykład mają kil, nieprawdaż? No i z tym zakłóceniem opływu powietrza też można dyskutować, auta maja spojlery, owiewki.... Mój starszy kolega z pracy mawiał "gdy czterdziestka mija, torba dłuższa niż fuzyja". Dobrze zapamietałem to powiedzenie, może ono mnie tak zasugerowało? :smile:A moze nie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 A może nie? : Na stole operacyjnym leży uśpiony pacjent. Zespół operacyjny krząta się, każdy wykonuje swe obowiązki. Jedna z pielęgniarek odsłania pole operacyjne i..... dostrzega u pacjenta grubego ptaka prawie do kolan. - Panie doktorze, co będziemy mu robić? -pyta chirurga. -Skrócimy mu trochę bo mu przeszkadza, - odpowiada chirurg. Pielęgniarka na to bez namysłu -Panie doktorze, panie doktorze szkoda! Nie można by mu tak nóżki trochę wydłużyć?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Pielęgniarka pyta Jasia podczas badań kontrolnych w szkole: - Jasiu od małego masz te krzywe nogi - Nie od kolan Odpowiada Jaś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 (edytowane) Od kostek!!!:smile: Dan-D, poczytaj o słynnym narciarzu austriackim Toni Seiler ( może się inaczej pisze) i jego wyczynach w Zakopanem. Edytowane 19 Czerwiec 2015 przez Bumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vado Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 to moze taka odziez :biggrin: http://www.boredpanda.com/1970s-mens-fashion-ads/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 to moze taka odziez :biggrin: http://www.boredpanda.com/1970s-mens-fashion-ads/ :biggrin: :biggrin: :biggrin: Kolesie płakali jak się przebierali do zdjęć :crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 (edytowane) :biggrin: :biggrin: :biggrin: Kolesie płakali jak się przebierali do zdjęć :crazy: Paolomario, twój dowcipny komentarz, wzbudził u mnie nawrót pamięci. W dawnych latach minionego wieku (pierwsza połowa lat 70). uczęszczałem do szkoły podstawowej we Wrocławiu (4-5 klasa). I jakimś nieszczęśliwym przypadkiem do naszej szkoły i co gorsza naszej klasy i co najgorsze wśród wybranych i ja się znalazłem - zawitał do nas jakiś dom odzieżowy, czy jakiś producent odzieży "młodzieżowej". Na drugi dzień wytypowani i po uzyskaniu zgody rodziców mieliśmy się stawić w rynku na pokazie "mody" i my w roli modeli, a że ja wtedy byłem jeszcze usluszny i karny, to po namowie mamy stawiłem się o czasie przy wybiegu. Stres był nieziemski. Przebieralnie mieliśmy w jakimś sklepie odzieżowym. Wszyscy dostali jakieś fajne ciuchy i na wybieg. Na mnie jakoś nic nie mogli dopasować ( byłem wtedy mikrego wzrostu - mieściłem się w ostatniej 5 pod względem wysokości i do tego mocno chudy) Wreszcie, któraś z pań wygrzebała dla mnie jakiś beznadziejny, okropny i do tego wielki dres. Wydawał mi się wielkości jakiegoś gigantycznego koca. Ja malutki, chudziutki wyszedłem w tym giga dresie na wybieg. Czas na wybiegu dłużył mi się w nieskończoność. Po zejściu ze sceny szybko przebrałem się w swoje ciuchy i czym prędzej w długą do domu. Zasuwałem z buta z rynku na Oporów, bo bałem się rozpoznania w tramwaju. I tak moja błyskawiczna kariera modela zanim się zaczęła, jeszcze błyskawiczniej się zakończyła. Co za szczęście! Pozdrawiam serdecznie! PS W tygodniu musiałem w szkole stoczyć jeszcze ze 2 bójki w obronie swojej czci i po miesiącu miałem już spokój. Z tymi dresami to ja mam coś na pieńku chyba. Edytowane 22 Czerwiec 2015 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Mi ten link przypomniał, że za komuny jeszcze (a i po też) moja mama pracowała w dużym zakładzie odzieżowym i czasami przynosiła katalogi z prezentacjami odzieży podobnej do tej z linku. Wtedy to było pewnie marzenie wielu pań i panów. A babcia na drutach robiła swetry na wzór tych katalogowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Widzisz @marionen, a u mnie było odwrotnie. Też na początku lat 70, a byłem wówczas w liceum, byłem w Sopocie na molo. Tam wieczorkiem zorganizowano jakieś występy i pokaz mody. Jak ja zazdrościłem tamtym chłopakom-modelom. Wyobrażałem sobie, cały dzień na plaży, byczenie się, a wieczorkiem jakiś spacerek po wybiegu. Cóż za wspaniała praca!:smile: PS. Dresy bardzo lubię! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Myślę, że to jest bardzo dobre wyjaśnienie działania mechanizmu wszystkich operacji finansowych współczesnego świata: [video=youtube;lKLiIocg-C0] Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Dla tych co mają "jadowite" dzieci, wnuki! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Trafił w 100 000 :wink: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Dzisiaj rano zaginął... pociąg! http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3929023,po-burzy-na-slasku-zaginal-pociag-pkp-intercity-chopin-odnaleziony,id,t.html :biggrin: Całe szczęście odnaleziono go i jest cały i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 [video=youtube;0n18VJDPL-M] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 pewnie szynkę i kurczaki z recyclingu rzucili na promocję :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Cudowne lata 80-te, fantastyczni narciarze i brak snowbordzistów. Po prostu pięknie!!! [video=youtube;KRHuYB2Pm0g] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Najlepsze jest to ostatnie :biggrin: Przynajmniej obsługa miała co robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Najlepsze jest to ostatnie :biggrin: Przynajmniej obsługa miała co robić Właśnie się zastanawiałem - czy to kopniak na zachętę, czy jednak, żeby go przegonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 ...a ja myślałem, że tylko mnie radują opady śniegu! https://www.facebook.com/516513241744056/videos/698734556855256/?fref=nf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi