johnny_narciarz Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 (edytowane) A ja myślę,ze Roobs potrafi podejść z humorem nawet do wypadku. Nie widzę nic w tym złego, choć na pewno pierwszą moją reakcją na czyjś wypadek nie jest śmiech. : Sam czasami śmieje się z ostatniego zdjęcia z Rochaczy,gdzie skręciłem nogę i do dziś w pełni jej nie wyleczyłem,tytułując go "tuż przed tragedią" albo "oszukać przeznaczenie" ... :cheerful: Nie zawsze śmiech jest czymś złym w tej sytuacji. Roobs,wracaj szybko do zdrowia,czego życzę z całego serca! Dobrze,że podchodzisz do tego z humorem,a nie popadasz w depresję. Takie moje zdanie. : Edytowane 14 Listopad 2014 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Dokładnie ten sam tekst cisnął mi się na klawiaturę w sprawie Roobsa.:eek: Bo ja równie dobrze potrafię śmiać się z samego siebie, co często mi się zdarza:biggrin: Dobrze że choć paluchy z gipsu wystają to mam co robić :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Bo ja równie dobrze potrafię śmiać się z samego siebie, co często mi się zdarza:biggrin: To gratuluję, bo mnie w tej sytuacji całkiem nie byłoby do śmiechu. W marcu, już po powrocie z Alp, w trakcie gimnastyki naderwałem sobie więzadła kolana i teraz z niepokojem myślę o nachodzącym sezonie, bo moje kolano wciąż jeszcze nie jest w pełni sprawne. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, ale obawiam się, że ten sezon dla Ciebie może już być stracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Roobs, szybkiego powrotu do pełnej sprawności... ehh... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Niech no tylko szef zobaczy co my w tym wątku wypisujemy.:eek: Zaraz będzie reprymenda.:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Co wy wszyscy z tym szefem : Niech że On się w końcu ujawni :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacus Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Jeśli wierzyć prognozom to zima tuż tuż, więc czas najwyższy posmarować narty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 Dareklewandowski mi to posłał na malia, z komentarzem "prawie jak ja" czyli on [video=youtube;0mIgSaXsAKg] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 To Darek też się tak nudzi na nartach? A może się tak chwiał po apresski? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 To Darek też się tak nudzi na nartach? A może się tak chwiał po apresski? :biggrin: Ani jedno,ani drugie. Najzwyczajniej za szybko dla Darka wstawaliśmy.:cheerful: Za to na koniec tak się rozkręcił,że kiedy my się pakowaliśmy to On jeszcze "wycierał" po Teifenbachu.:laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 Najzwyczajniej za szybko dla Darka wstawaliśmy.:cheerful: E no,podczas naszego wypadu do Kaprun nie zauważyłem,żeby miał problemy ze wstawaniem. Ekipa zawsze była gotowa na czas w komplecie! : Ech,jak to zleciało... :redface: Wspomnienia wróciły,jak zobaczyłem Wasze zdjęcia... Powoli wracam do życia (nie chodzi tylko o kontuzję),choć ciągle wiatr mi w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaju Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Starsze małżeństwo pojechało na wycieczkę do Chicago. Na miejscu mąż orientuje się, że w torbie nie ma mapy, więc zwraca się do żony: - Halina, gdzie k***a schowałaś mapy? - Nie brałam żadnych map. - Jak to k***a nie, przecież ci k***a mówiłem, że k***a masz spakować mapy. Teraz się k***a tutaj nie odnajdziemy. W tym samym momencie do pary podchodzi jeden z mieszkańców i pyta: - Państwo z Polski, tak? - Tak, a jak pan się zorientował? - pyta mąż. - No, po tej k***ie. - odpowiada przechodzień. Mąż odwraca się do żony i mówi: - Widzisz Halina? Ciebie to już k***a nawet w Chicago znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Będę się bał jechać do Szwajcarii bo .... http://www.fly4free.pl/absurd-goni-absurd-oto-14-absurdalnych-praw-z-calego-swiata/?pid=7283#galeria1483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Dla użytkowników facebooka: https://www.facebook.com/video.php?v=10152347322447854&set=vb.42162257853&type=2&theater Dla mnie rewelacja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4rt3q Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Zwykły dzień pracowników korporacji :stupid: [video=youtube;td3g7xbo9GY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Tu jest cały filmik: http://joemonster.org/filmy/2489/Jak_wyglada_praca_zespolowa_w_twojej_firmie_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 Zajrzałem do komentarzy kupującego na mojej aukcji : Cytuje: gosciu sprzedaje sam niewie co zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Odpowiedź z : 30 wrz 2005, 02:38 ] nie prawda licytuje a nie wie co myslal ze spszedaie jakoms oslone na tylniom szybe a spszedawalem wklady do bmw e32 sami sprawce to jakis baran zewsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 nie prawda licytuje a nie wie co myslal ze spszedaie jakoms oslone na tylniom szybe a spszedawalem wklady do bmw e32 sami sprawce to jakis baran zewsi No co DYSLEKTYK :stupid: jak 90% społeczności w tych czasach :sorrow: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 W restauracji: - Jak panu smakował chłodnik? - Dupy nie urywa. - Cierpliwości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 A takie cóś w andrzejki napotkałem w pewnej knajpce w Ustroniu :tongue: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 To powinno być wejście do damskiej toalety. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 W restauracji: - Jak panu smakował chłodnik? - Dupy nie urywa. - Cierpliwości. Też restauracyjny: -Kelner, te lody są wyśmienite! Z czym one są? -Z kakałem. -Najlepsze lody w moim życiu! -Dziędziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Teraz już wiem że nie myliłem toalet :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Ale jakby wyciąć ten pisuar ze zdjęcia to nadal nie byłbyś pewny.:cheerful: I jeszcze jedno. Jestem ciekaw jak wygląda tam uchwyt do damskiej toalety.:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Ten"lokal" z całą pewnością zasłużył na plakietkę gay friendly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi