Piotr_67 Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Ani przed, ani po rąk nie umył! Porządny gość, twardziel! No ale przecież założył rękawiczki:wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta: - A ty jakie chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta: - Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?! Ojciec na to: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochód. Proszę spojrzeć tam na parking-ojciec wskazuje piękne BMW. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu?-ojciec wskazuje na wielką willę z basenem. To mój. Po trzecie: Fajną laskę z ciasną c***ą. I taką też miałem dopóki nie urodził się Wielki Łeb! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Praojciec:biggrin: [video=youtube;LFkT6Al7YqA] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 [video=youtube;9zTheyLIvRc]https://www.youtube.com/watch?v=9zTheyLIvRc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 [video=youtube;9zTheyLIvRc]https://www.youtube.com/watch?v=9zTheyLIvRc Zepsuli wyciąg :angry: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 [video=youtube;Y8LSnuGTO5w] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 No właśnie, często na naszym forum tak wygląda dyskusja jak tu gimnastyka! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Nie zakładam nowego wątku - wrzucam tu. [video=youtube;FG0fTKAqZ5g] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Dwaj koledzy z pracy rozmawiają o trzecim, który poważnie zachorował i lezy w ciężkim stanie w szpitalu. -Heniek, moze bysmy dziś poszli po robocie do szpitala odwiedzić Jurka? - pyta kolegę Zenek. -Dobra Zenek, mozemy pójść, odpowiada Heniek. Jak już przybyli do tego szpitala, Zenek zastanawia się co w takiej sytuacji powiedzieć choremu koledze, jak go pozdrowić? Nic mu do głowy nie przychodzi, a poza tym to on zna się na robocie, a nie na gadaniu, więc proponuje Heńkowi. -Heniek, zagodoj do Jurka. Ty mosz lepszo gadke. Jo nie bardzo umie. Weszli do sali gdzie leży kolega, dostrzegli go na łóżku i podchodzą do niego. -Cześć Jurek, co kuńcysz się?! - zagadnał taktownie wygadany Heniek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 (edytowane) Czterech emerytów pojechało na wakacje do Gdyni. Spacerują po mieście, nagle patrzą - knajpa i napis: "Wszystkie drinki po 10 groszy". Zszokowani ta informacją, wchodzą do środka. Knajpka milutka, czyściutko, dużo miejsca, sporo ludzi. Od progu słyszą głos sympatycznego barmana: - Witam panowie! Proszę, tutaj jest miejsce. Cóż wam nalać? - Prosimy cztery kieliszki Martini. - Już podaję... Proszę, 40 groszy. Panowie spojrzeli po sobie, zapłacili, wypili, zamówili kolejną kolejkę. Znowu zapłacili 40 groszy. Zamówili jeszcze po jednym Martini i znów 40 groszy. W kocu jeden nie wytrzymał i pyta barmana: - Niech pan nam wytłumaczy, czemu tu jest tak tanio? - Wie pan... Sprawa wygląda tak. Przez lata byłem marynarzem, ale zawsze marzyłem, aby mieć swoją knajpkę. Gdy wygrałem na loterii 25 milionów dolarów, wróciłem do Polski, kupiłem lokal i ponieważ lubię ludzi, postanowiłem sprzedawać tu tanie drinki. Mając tyle pieniędzy, nie muszę zarabiać. Robię to, co lubię, poznając przy okazji wiele ciekawych osób. Jeden z emerytów jest zachwycony: - Co za wspaniała historia! A proszę mi powiedzieć, czemu tamci trzej w kącie siedzą tu od 40 minut, ale nic nie zamawiają? - Aaa, ci. Przyjechali z Poznania i teraz czekają, bo od 18-ej wszystko będzie o 50 procent taniej. /////////////////////////////// Co to jest? - czerwone, spocone i lata między majtkami. Bosman w czasie burzy. ''''''''''''''''' - Mamo mamo! - Co synek? - W moim łóżku jest potwór! - Co żeś sobie z dyskoteki przyprowadził, to masz... Edytowane 27 Październik 2014 przez magelan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Coś na czasie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Coś na czasie :biggrin: [ATTACH=CONFIG]16759[/ATTACH] Ktoś se zajon. :tongue: :biggrin: I je zajente.:crazy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 [video=youtube;gmxvBTGDJQ0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Stary Żyd na łożu śmierci, wokół zgromadzeni przyjaciele i rodzina pytają go, co mogliby dla niego jeszcze zrobić. Jakie ma ostatnie życzenie. -Podajcie mi szklankę herbaty z dwoma łyżeczkami cukru, -odpowiada Żyd. Zgromadzeni zdziwili się, takie życzenie? Pytają więc Żyda, czemu tylko takie życzenie ma na koniec życia? Żyd na to; - Wiecie, całe życie piłem w domu herbatę słodzoną jedną łyżeczką. Jak byłem w gościach słodziłem 3 łyżeczki. A ja najbardziej lubię herbatę osłodzoną dwoma łyżeczkami cukru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 ... Politycznie [video=youtube;gJF9UtcsiZ4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Dwóch pedał... przepraszam, gejów, pokłóciło się. Jeden z nich, nie mogąc znależć juz żadnego argumentu i wkurzony do ostateczności postanowił przerwać kłótnię rzucajac na odchodne; -A ch.j ci w du.ę!!! Znaczy się co, zgoda? - odpowiada pytajac drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Tak się ambitnie przygotowywałem kondycyjnie do sezonu że od dziś mam dwie łapy w gipsie :biggrin::sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Tak się ambitnie przygotowywałem kondycyjnie do sezonu że od dziś mam dwie łapy w gipsie :biggrin::sorrow: To zostaje ci parapet :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Tak się ambitnie przygotowywałem kondycyjnie do sezonu że od dziś mam dwie łapy w gipsie :biggrin::sorrow:A coś ty robił biedaku?Na pocieszenie fajny rysunek, taki na czasie:biggrin:, chyba Sawka zaczerpnięte z mytube.plZdrowia życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Burza przed ciszą... czy jakoś tak... [video=youtube;zVvTa8qgBC4]https://www.youtube.com/watch?v=zVvTa8qgBC4&feature=youtu.be [video=youtube;u-2NMsS4l80] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Teksty prawie jak ze studia nagraniowego "Sova Recordings" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Tak się ambitnie przygotowywałem kondycyjnie do sezonu że od dziś mam dwie łapy w gipsie :biggrin::sorrow: I to niby ma być "Trochę do śmiechu"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrn Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 A coś ty robił biedaku? Na pocieszenie fajny rysunek, taki na czasie:biggrin:, chyba Sawka zaczerpnięte z mytube.pl [ATTACH=CONFIG]16913[/ATTACH] Zdrowia życzę. ten rysunek to wg mnie rekord swiata coz Hofman teraz dlugi urlopik, niech moze pojedzie na narty i sobie glowe przewietrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 I to niby ma być "Trochę do śmiechu"??? Dokładnie ten sam tekst cisnął mi się na klawiaturę w sprawie Roobsa.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi