Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Mało narciarskie... ale za to męskie i takie weekendowe [ATTACH=CONFIG]13937[/ATTACH] To też trochę do śmiechu. Jajca przeszły a ogromniaste cycki afroamerykanki już nie! Dyskryminacja w dobie gendrer?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 No w sumie to myślałem gdzie to umieścić, ale wydaje się że to najlepsze miejsce w Austrii ukradli nam (młodej) kije no name Zeppelin , przed knajpą na stoku mimo setek innych firmowych - a niech im służą# młoda ma teraz firmowe:) ale taniej by było w Polsce-czyli Austriacy dbają o bezpieczeństwo gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Baba i chłop jadą furmanką po autostradzie. Nagle wyprzedza ich motocyklista bez głowy. Chłop zdziwił się, lecz nie zareagował. Nagle wyprzedził ich drugi motocyklista, także bez głowy… Po kilku podobnych wypadkach zdziwienie chłopa sięgnęło zenitu i z wielkim trudem zaczął się zastanawiać nad zaistniałą sytuacją. Po chwili kontemplacji klepnął się w głowę i krzyczy do baby: - Ej, stara! Rzuć no tam tę kosę gdzieś wyżej! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Szef nazywał sekretarkę swoim Słoneczkiem. Sam przy niej promieniał. Aż któregoś dnia spochmurniał. Słoneczko zaszło. .......................... Druga w nocy. Wchodzi pijany facet do domu, ledwo się trzyma na nogach. Patrzy przed siebie i widzi żonę: - Heniek, ile razy ci mówiłam, że możesz wypić góra 2 piwa i o 22 masz być w domu?! Na co pijany mąż: - No masz, znowu mi się pomyliło.. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Na porodówce: - Syn!!! Wreszcie syn! Po sześciu córkach wreszcie syn!!! - A do kogo podobny? Do Ciebie czy do żony? - Nie wiem. Na twarz jeszcze nie patrzyłem. //////////////////////// Młoda nauczycielka zaraz po studiach po raz pierwszy przyszła do nowej pracy. Na jej lekcję pokazowa przyszedł dyrektor i usiadł w ostatniej ławce za Jasiem. Młoda nauczycielka odwróciła się i napisała na tablicy zdanie "Ala ma kota". - Dzieci, proszę przeczytać zdanie, które napisałam. Tylko Jasio się zgłasza. - Tak, Jasiu? - Ale ma tyłek! Nauczycielka zaczerwieniona: - Jasiu, dostajesz uwagę! A Jasiu zdenerwowany odwraca się do tyłu i mówi: - To jak nie wiesz, to nie podpowiadaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Długo się zastanawiałem gdzie umieścić dwa poniższe filmiki...i stwierdziłem, że to będzie dobre miejsce. Zabawy facetów i babeczek w Skandynawii. Najpierw może płeć piękna... (tu myślałem, o kategorii z "laseczkami" :biggrin: ). ...nie dosyć, że na śniegu w bikini...na nartach za krową, to jeszcze potem na krowie - ehhh ta szwedzka młodzież :eek: :stupid: [video=youtube;ZD0gC5TqZA4] No a płeć "brzydka"...cóż? Jak jest śnieg, to czemu nie? Zawody pływackie w puchu :biggrin: [video=youtube;TJMWkdTZW-U] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 ...nie dosyć, że na śniegu w bikini...na nartach za krową, to jeszcze potem na krowie - ehhh ta szwedzka młodzież :eek: :stupid: To buhaje są - dziewczyny wiedziały co ujeżdżać :biggrin: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Cześć Ekstra sprawa, ekstra zabawa!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian_W Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 (edytowane) Ah Ci rosjanie.. [video=youtube;e5J1B8JBRBs]http://www.youtube.com/watch?v=e5J1B8JBRBs Moje strony dodatki do wnętrz i samochody specjalistyczne Edytowane 18 Marzec 2014 przez Marian_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Dokładnie tak - człowiek zgrzeszył i wymyślił jedną deskę.... Gdyby Bóg chciał żebyśmy jeźdili na desce to............ chodzilibyśmy bokiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Gdyby Bóg chciał żebyśmy jeźdili na desce to............ chodzilibyśmy bokiem :tongue: :crazy: Szkoda,że jestem żonaty. I Ty też. Bo za tę myśl oświadczyłbym Ci się mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 na czasie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 na czasie :tongue: [ATTACH=CONFIG]14325[/ATTACH] sorry jodek1 : ...ale to nie zupełnie jest śmieszne :angry: zarówno poczynania tych debili jak i tych poczynań możliwe jeszcze konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Restauracja (czy raczej bar) w Anglii - nazwa zachęca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Tłusto-Czwartkowo Wieczór, zimno, leje deszcz... Idzie facet ciemną ulicą i widzi zziębniętą sierotkę. Pyta: - Zimno ci? - Tak. - A może głodna jesteś? - No tak. - To może chcesz na pączka? - A jak to jest na pączka? :biggrin: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 wszystkim narciarką z okazji dnia kobiet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Radzieccy naukowcy odkryli nowy nerw bezpośrednio łączący oko z doopą. Prowadząc badania zauważyli, że po wbiciu igły w doopę, w oku pojawiają się łzy. Odwrotnie zaś, po wbiciu igły w oko, obiekt badany się zesr....! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Radzieccy naukowcy odkryli nowy nerw bezpośrednio łączący oko z doopą. Prowadząc badania zauważyli, że po wbiciu igły w doopę, w oku pojawiają się łzy. Odwrotnie zaś, po wbiciu igły w oko, obiekt badany się zesr....! Radzieccy to są UCZENNI a naukowcy to Amerykańscy )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Przeklejone z innego forum "Oglądaliście film Catwoman? Przecież to totalna bzdura... Przecież gdyby udało się skrzyżować kobietę i kota, to stworzenie to byłoby potwornie leniwe, nieposłuszne, wredne i samolubne... A do tego doszłyby jeszcze cechy odziedziczone po kocie..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 [video=youtube;ZD0gC5TqZA4] Faceci z Finlandii z tym pływaniem bardzo fajnie, ale te młode damy chyba trochę przegięły - pewnie dalej walczą z zapaleniem płuc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Poradnik dobrej żony z 1955 roku Przygotuj obiad. Zaplanuj go wcześniej, nawet poprzedniego wieczora, tak by pyszna potrawa czekała na jego przyjście. W ten sposób dajesz mu znać, że myślałaś o nim i przejmujesz się jego potrzebami. Mężczyzna jest głodny, kiedy wraca do domu i perspektywa dobrego posiłku (zwłaszcza jego ulubionego dania) to część niezbędnego ciepłego powitania. Przygotuj się. Odpocznij 15 minut, byś była odświeżona na jego przyjście. Popraw makijaż, zawiąż wstążkę na włosach i wyglądaj promiennie. Pamiętaj, że on właśnie wraca z pracy, gdzie napatrzył się na zmęczonych ludzi. Bądź trochę bardziej radosna i trochę bardziej interesująca dla niego. Coś musi rozświetlić jego nudny dzień - to twój obowiązek. Posprzątaj. Przed jego przyjściem ogarnij wzrokiem główną część mieszkania. Pozbieraj podręczniki, zabawki, papiery itp. i odkurz stoły. W czasie zimnych miesięcy powinnaś rozpalić ogień w kominku, by on mógł się zrelaksować. Twój mąż poczuje, że jest w raju, w świątyni odpoczynku i porządku, co tobie również polepszy samopoczucie. Przecież dbanie o jego komfort przyniesie ci ogromną satysfakcję. Przygotuj dzieci. Przeznacz kilka minut, by umyć im ręce i buzie (jeśli są małe), uczesać włosy i, jeśli to konieczne, przebrać je. To małe skarby i on chce zobaczyć je w tej roli. Na czas jego przyjścia wyeliminuj hałas zmywarki, suszarki i odkurzacza. Zachęć dzieci, by były cicho. Uciesz się, że go widzisz. Powitaj go ciepłym uśmiechem i okaż szczerość w twoim pragnieniu ucieszenia go. Wysłuchaj go. Być może masz wiele ważnych rzeczy, o których chcesz mu opowiedzieć, ale moment jego przyjścia nie jest właściwy. Niech mówi pierwszy - pamiętaj, jego tematy konwersacji są ważniejsze niż twoje. Spraw, by ten wieczór był tylko dla niego. Nigdy nie narzekaj, gdy wróci do domu późno lub wychodzi na kolację lub w inne miejsce bez ciebie. Spróbuj zrozumieć, że żyje w świecie napięć i stresu. Twój cel: spróbuj sprawić, by dom był miejscem spokoju i porządku, gdzie twój mąż będzie mógł odświeżyć ciało i umysł. Nie witaj go narzekaniem i problemami. Spraw, by było mu wygodnie. Zaproponuj, by się oparł na wygodnym fotelu lub by położył się w sypialni. Przygotuj mu coś chłodnego lub ciepłego do picia. Ułóż dla niego poduszki i zaproponuj, że zdejmiesz mu buty. Mów cichym, kojącym i miłym głosem. Nie kwestionuj tego, co robi, nie podważaj jego sądów. Pamiętaj, to on jest panem domu i zawsze czyni swoją wolę sprawiedliwie i rozmyślnie. Nie masz prawa tego kwestionować. Dobra żona zawsze zna swoje miejsce. :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Kasia, to co napisałaś jest piękne, ale zbyt piękne, żeby było prawdziwe... Napisałaś, że to poradnik z 1955 roku i ... "Przygotuj dzieci. Przeznacz kilka minut, by umyć im ręce i buzie (jeśli są małe), uczesać włosy i, jeśli to konieczne, przebrać je. To małe skarby i on chce zobaczyć je w tej roli. Na czas jego przyjścia wyeliminuj hałas zmywarki, suszarki i odkurzacza. Zachęć dzieci, by były cicho." Tak miałem napisać, ale postanowiłem zbadać tę sprawę. O ile wiedziałem, że suszarka czy odkurzacz to sam początek XXw. o tyle wątpiłem z tą zmywarką. Zbadałem tę sprawę i muszę przyznać, że to wszystko się trzyma kupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Roch Ty młody jeszcze jesteś , więc radzę tekst Wróżki wydrukować , zarchiwizować , a jak kiedyś będziesz zmieniał stan cywilny to powinien to być obowiązkowy dokument do podpisania przez Twoją przyszłą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Zapisane na dysku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Zapisane na dysku! mądra decyzja :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi