Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Niezły thriller, mnóstwo zaskakujących zwrotów akcji. Filmik momentami dla wyjątkowo cierpliwych odbiorców. Na szczęście dobrze się kończy [video=youtube;CId-uAr34rg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Niezły thriller, mnóstwo zaskakujących zwrotów akcji. Filmik momentami dla wyjątkowo cierpliwych odbiorców. Widziałem podobną akcję w sobotę:stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Pewnie wielu z Was korzysta czasami z WeTrensfer, który w trakcie ściągania wyświetla rożne ciekawe tapety. Nam wyświetlił taką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 dzisiaj słyszałem, że jakiś rowerzysta zapier......70 km/h po A4 w okolicach Legnicy:laughing: może już było ale zabawne być może można go spotkać gdzieś na czeskiej autostradzie w drodze w Alpy [video=youtube;iOeMklfMZHA] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Najlepsze ujęcia kamerą sportową [video=youtube;EweXirjomrU]http://www.youtube.com/watch?v=EweXirjomrU#t=33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 [video=youtube;EweXirjomrU]http://www.youtube.com/watch?v=EweXirjomrU#t=33 mam nadzieję że to paniena jest:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 (edytowane) Dupokony Dostałem dzisiaj takiego e-maila: Wszyscy znamy te słodkie symbole komputerowe zwane "emotikonami" gdzie: - oznacza wesoły - oznacza smutny Czasami pokazywane są w ten sposób: :-) :-( Ale czy ktoś zna dupokony? No to jedziemy: (_!_) normalna d... (__!__) gruba d... (!) chuda d... (_*_) boląca d... {_!_} drżąca d... (_o_) d... kochająca inaczej (_O_) d... bardzo kochająca inaczej (_(*)_) boląca d... bardzo kochająca inaczej (_@_) d... po biegunce (_qp_) d.. robiąca qp (_#_) skopana d... (_$_) sprzedajna d... [_._] płaska d... (_!_) d.. blada (_!!!_) pijany w trzy d... (_x_) pocałuj mnie w d... (_X_) z dala od mojej d... (_zzz_) zmęczona d... (_E=mc2_) inteligentna d... (_?_) głupia d... Edytowane 19 Listopad 2013 przez MB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 (edytowane) Sorry, nie umiem poprawić, a szkoda. Edytowane 20 Listopad 2013 przez Bumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 http://galeria.technikajazdy.info/displayimage.php?pos=-183 ten link nie wchodzi :sad: przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 ten link nie wchodzi :sad: przynajmniej u mnie nie jesteś odosobniony : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 (edytowane) Wpada kobieta do sklepu i mówi: - Poproszę kwas dysoksyrybonukleinowy w butelce. - Przepraszam, w czym? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Rozmawiają dwie przyjaciółki: - W końcu mi się oświadczył - To wspaniale! Mów, co i jak! - Przyjechał do mnie pod dom na białym koniu i wspiął się do mojego okna po piorunochronie. - Och, to takie romantyczne! - To obrzydliwe! Koń narobił na podjazd i zjadł moje pelargonie. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nauczyciel- osoba, której się kiedyś wydawało, że lubi dzieci ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' – Dzień dobry! Rejestracja? Chciałbym dowiedzieć się o stan zdrowia Marka Kozłowskiego. Leży w sali 302. Poprawiło mu się choć trochę, czy wciąż jest kiepsko? – Chwileczkę, połączę z dyżurką pielęgniarek. Po dłuższym oczekiwaniu: – Słucham, pielęgniarka dyżurna. – Chciałbym się dowiedzieć o stan Marka Kozłowskiego z 302. – Chwileczkę, połączę pana z lekarzem dyżurnym. Po jeszcze dłuższym oczekiwaniu: – Tak, słucham. – Dzień dobry doktorze. Chciałbym się dowiedzieć, w jakim stanie jest Marek Kozłowski, który od trzech tygodni leży w sali 302. – Chwileczkę, zajrzę do karty pacjenta. Po jeszcze chwili oczekiwania: – Hmmm, a więc tak: Miał dziś apetyt, ciśnienie tętnicze i puls są stabilne, dobrze reaguje na wprowadzone leczenie. Jutro planujemy odłączyć mu monitor EKG. Jeśli nic się nie wydarzy w ciągu kolejnych 48 godzin, jego lekarz prowadzący wypisze go jeszcze przed weekendem. – Ach, to wspaniałe wiadomości! Ogromnie się cieszę. Dziękuję, doktorze. – Sądząc z Pańskiego tonu zapewne jest Pan bardzo bliskim krewnym pacjenta, czy tak? – Ależ nie! Mówi Marek Kozłowski we własnej osobie. Dzwonię z sali 302! Lekarze i pielęgniarki tylko wchodzą i wychodzą, ale nikt o niczym mi nie mówi… A ja chciałem się tylko dowiedzieć, co ze mną! Dziękuję za informację! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Otworzyłem lodówkę i stwierdziłem, że zostanę wegetarianinem. Przynajmniej do następnej wypłaty... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Wczoraj drwal Eryka Półtorak wracał z pracy, niosąc swą piłę spalinową Husqvarna. I wtedy napadło na niego 3/4 chuligana... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pewien facet chciał przenocować w hotelu, ale wszystkie pokoje były zajęte. - Może ma pan jednak jakiś wolny pokój, albo chociaż jakieś łóżko? Mogę spać gdziekolwiek - poprosił recepcjonistę. - No cóż, mam dwuosobowy pokój w którym mieszka tylko jeden facet i prawdopodobnie byłby zadowolony ze współlokatora, bo to obniżyłoby mu koszty. Ale prawdę mówiąc on chrapie tak głośno, że skarżą się na niego lokatorzy sąsiednich pokoi, tak więc nie wiem, czy będzie pan zainteresowany. - Nie ma sprawy, wezmę ten pokój. Następnego ranka recepcjonista pyta faceta: - Jak się panu spało? - Lepiej niż kiedykolwiek. - A co z chrapaniem - nie przeszkadzało panu? - Nie, natychmiast go uciszyłem. - W jaki sposób? - Już był w łóżku chrapiąc, kiedy wszedłem do pokoju. Przechodząc pocałowałem go w policzek i powiedziałem "Dobranoc, przystojniaku!", a on nie zmrużył oka całą noc obserwując mnie! ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Minister edukacji po raz dziesiąty z rzędu oblał maturę. Minister zdrowia zmarł czekając w kolejce na operację onkologiczną. Minister transportu stracił prawo jazdy. Dopiero wtedy emeryt Kowalski wypuścił złotą rybkę. Edytowane 28 Listopad 2013 przez magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Na przesłuchaniu policjant mówi - To niech pan opowie jak to było - No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć - Napastowali pana? - Nie..na sucho pojechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarrida Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Polak Rusek i Niemiec podróżują, pewnego dnia napotykają granice, na niej stoi diabeł z koniem. Diabeł nie chce ich puścić, proszą, proszą i proszą. nagle diabeł się zgadza pod jednym warunkiem. -puszczę was jak rozśmieszycie mojego konia.. no i zaczynają się kabarety kawały itd. lecz polak stoi i się patrzy. nagle podchodzi do konia szepcze coś na ucho. BACH. koń się turla ze śmiechu. diabeł zdziwiony puszcza ich przez granice. po paru tygodniach ekipa wraca, diabeł stoi, koń się turla wręcz płacze ze śmiechu. diabeł mówi; puszczę was z powrotem jak sprawicie że koń przestanie się śmiać, od tamtej pory się ciągle śmieje... smutne opowieści, muzyka poważna itd. a polak stoi i się patrzy. nagle podchodzi do konia szepcze mu coś do ucha, coś pokazuje. BACH, koń stoi na baczności, poker face. idą... diabeł zatrzymuje polaka i pyta jak to zrobił że tak konia rozśmieszył a potem spowodował ze przestał się śmiać; polak mówi; no jak szli my w jedna strona to powiedziałem mu ze mam większego wacka jak on, jak my wracali to mu go pokazałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Może nie jest to kawał, ale z reguły wywołuje uśmiech na drodze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 może SB zmieniłby już Grzegorza : albo to to wkleił na tylną klapę :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 może SB zmieniłby już Grzegorza : albo to to wkleił na tylną klapę :cheerful: ...to Krowiok by jeszcze częściej stał w warsztacie, bo by mu w d...pę wjeżdżali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Jak pisałem swojego posta, to zastanawiałem się, czy aby na pewno budzi tyle śmiechu, bo pewnie co chwilę słychać charakterystyczne duuu***uuup! I ktoś ma zderzak do wymiany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 prze śmieszny filmik :crazy: ciekawe kto od nas jeździ w takich spodniach :stupid::biggrin: http://www.liveleak.com/view?i=a10_1386010757 http://www.liveleak.com/view?i=a10_1386010757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Nie wiem czy do śmiechu ale...wczoraj zaproponowałem pracę przy pilnowaniu niezamieszkałego domu, lekką i przyjemną, gościowi co chodzi po parkingu i prosi o pieniądze. Zapytał ile, 1500zł do ręki + satelitarna N opcja prestiż+kanapa do spania. Z obruszoną mina zamknął drzwi od auta i poszedł :eek: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Nie wiem czy do śmiechu ale...wczoraj zaproponowałem pracę przy pilnowaniu niezamieszkałego domu, lekką i przyjemną, gościowi co chodzi po parkingu i prosi o pieniądze. Zapytał ile, 1500zł do ręki + satelitarna N opcja prestiż+kanapa do spania. Z obruszoną mina zamknął drzwi od auta i poszedł :eek: Widać na parkingu ma więcej. A nawet jeżeli tyle samo to zero obowiązku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Nie wiem czy do śmiechu ale...wczoraj zaproponowałem pracę przy pilnowaniu niezamieszkałego domu, lekką i przyjemną, gościowi co chodzi po parkingu i prosi o pieniądze. Zapytał ile, 1500zł do ręki + satelitarna N opcja prestiż+kanapa do spania. Z obruszoną mina zamknął drzwi od auta i poszedł :eek: Trzeba było jeszcze dodać pełny barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 A narty zdejmuje tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacus Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 A narty zdejmuje tak: Dlatego należy posiadać polisę na nartach, i to koniecznie z opcją OC :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Po jego minie było widać ż nawet to by go nie przekonało:) ...a chwile wcześniej wyglądało że za złotówkę stanąłby na głowie. Trzeba było jeszcze dodać pełny barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi