Nightgale Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Straż pożarna zdjęła z przydrożnego drzewa blondynkę. - Jak pani się tam znalazła? - Pytają. - Zatrzymałam samochód, którym jechali sportowcy i prosiłam ich, by mnie podrzucili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 koło 160 wędkarzy zdjęto z kry, która dryfowała na rzece Kama w Tatarstanie, republice wchodzącej w skład Federacji Rosyjskiej. Ratownicy z Ministerstwa ds. Sytuacji Nadzwyczajnych ewakuowali ich przy użyciu poduszkowca. Nikt nie ucierpiał. Do zdarzenia doszło w pobliżu miejscowości Taszkirmień. Oderwanie kry spowodował pracujący w pobliżu lodołamacz. :biggrin: :biggrin: :biggrin: Była to już druga w ciągu tygodnia taka akcja w Tatarstanie. W ubiegłą niedzielę z kry dryfującej po Zbiorniku Kujbyszewskim ratownicy zdjęli ponad 200 wędkarzy. Wędkarstwo podlodowe jest w Rosji bardzo popularne. Często zdarza się jednak, że lód się łamie i ludzie zostają na krach bez możliwości powrotu na brzeg. Władze apelują o ostrożność, podkreślając, że o tej porze roku w wielu regionach lód nie jest jeszcze wystarczająco gruby, żeby można było na niego wchodzić. Chyba baaaardzo popularne... :smile: Za onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Nie wiem czy już czasem tego nie było, ale właśnie przed chwilą dostałem to SMSem. Jako, że właśnie jestem w pracy i delikatnie mówiąc przyjemnie czasu nie spędzam to po przeczytaniu lekki banan się pojawił. Zima, Alpy, stok. Pracownik znanej korporacji odbija się kijami i rusza z góry na krechę. Nagle podskakuje na muldzie i koziołkując w tumanie śniegu wali w drzewo. Leży rozwalony, zęby wybite, krew się leje z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera oczy wciąga górskie powietrze i mówi: A ch** i tak lepiej niż w pracy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Medytacja http://zatoka-zen.com/2011/06/17/cos-do-smiechu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Ocieplenie globalne zbliża się wielkimi krokami Jeszcze trochę to na stokach takich widoków będzie coraz więcej: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 właśnie coś takiego znalazłem :D:D...dobre strony Allegro http://sympatia.onet.pl/pieceofmyheart,8827069,46913398,user-gallery-large.html#photo46925887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Czym się różni murzyn od serca...... ? Serce nie sługa.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 To jeszcze ja! Co powstanie z połączenia murzyna z ośmiornicą? Nikt nie wie!Za to wiadomo,że będzie wyjątkowo szybko zap... :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 mysiek i johny - Wy som rasist? :laughing: :applause::crazy: zapytałby afro-amerykanin :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 mysiek i johny - Wy som rasist? :laughing: :applause::crazy: zapytałby afro-amerykanin :cheerful: Ja nigdy! Nie mam nic do murzynów! Każdy powinien mieć jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Misiek a wiesz co murzyn ma białego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 (edytowane) Ja nigdy! Nie mam nic do murzynów! Każdy powinien mieć jednego Mysiek! Jakkolwiek to zabrzmi :laughing: ,za to Cię kocham.:tongue: ========================================= A teraz kawały; Co robi blondynka jak dostanie narty wodne? - Szuka stromego jeziora.:applause: ---------------------------------------------------- Co ma wspólnego krótkowzroczny ginekolog z psem? - Mokry nos.:tongue: Edytowane 26 Listopad 2011 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Misiek a wiesz co murzyn ma białego ? Ma białego słuchać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 of course :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Johnny Wędkarzu wybacz:wink: Dowcip ma swoją finezję Pewnego dnia pijany wędkarz złowił piękną syrenkę. Następnego dnia okazało się że był to sum... i do kaca doszedł wstyd... :biggrin: Edytowane 28 Listopad 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 może nie śmieszne,ale fajne:rolleyes:: "Krzyżacy" wg.Hollywood:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Wstawię to tutaj. Bo gdzież indziej :tongue: : Ciekawe czy na forum znaleźli by się odważni??? :stupid: http://narty.wp.pl/galerie/6-miejsc-gdzie-mozna-szusowac-na-waleta,169,1,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Figo może nie tak odważnie jak Ty ale:rolleyes::Blondynki bez obrazy :tongue: http://www.smog.pl/wideo/49049/blondynka_na_ruchomych_schodach/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Figo może nie tak odważnie jak Ty ale:rolleyes::Blondynki bez obrazy :tongue: http://www.smog.pl/wideo/49049/blondynka_na_ruchomych_schodach/ Końcówka była zarąbista. Czekałem tylko aż "wytnie orła" i będzie od nowa próbowała pokonać te schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 > Niemiec, Francuz i Żyd mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut. > > Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kęsów chleba. > > Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka. > > Żyd kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek. > > 7 minut wystarczyło i wygrał! > > > > Na konferencji prasowej Niemiec powiedział: > > - U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy. > > - Dla nas ważna jest zabawa - oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów. A na końcu popracować. > > - Żyd zaś wyznał: > U nas jest takie powiedzenie; > > jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz. :-) > 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Dobre Figo :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Dzwoni telefon: -Czy Rosenkranz jest w domu? -Na razie jest, ale za chwilę wynosimy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Kara maska Czy Mikołaj jest przewidziany w tym roku :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 To jeszcze ja! Co powstanie z połączenia murzyna z ośmiornicą? Nikt nie wie!Za to wiadomo,że będzie wyjątkowo szybko zap... :tongue: Ja to słyszałem w wersji : cholera wie ale bawełnę będzie zajebiście zbierać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Ja to słyszałem w wersji : cholera wie ale bawełnę będzie zajebiście zbierać ;-) zajebiscie szybko zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi