Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Trochę do śmiechu

lokiec3

Rekomendowane odpowiedzi

koło 160 wędkarzy zdjęto z kry, która dryfowała na rzece Kama w Tatarstanie, republice wchodzącej w skład Federacji Rosyjskiej. Ratownicy z Ministerstwa ds. Sytuacji Nadzwyczajnych ewakuowali ich przy użyciu poduszkowca. Nikt nie ucierpiał.

Do zdarzenia doszło w pobliżu miejscowości Taszkirmień. Oderwanie kry spowodował pracujący w pobliżu lodołamacz.

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Była to już druga w ciągu tygodnia taka akcja w Tatarstanie. W ubiegłą niedzielę z kry dryfującej po Zbiorniku Kujbyszewskim ratownicy zdjęli ponad 200 wędkarzy.

Wędkarstwo podlodowe jest w Rosji bardzo popularne. Często zdarza się jednak, że lód się łamie i ludzie zostają na krach bez możliwości powrotu na brzeg.

Władze apelują o ostrożność, podkreślając, że o tej porze roku w wielu regionach lód nie jest jeszcze wystarczająco gruby, żeby można było na niego wchodzić.

Chyba baaaardzo popularne... :smile:

Za onet.pl.

Nie wiem czy już czasem tego nie było, ale właśnie przed chwilą dostałem to SMSem. Jako, że właśnie jestem w pracy i delikatnie mówiąc przyjemnie czasu nie spędzam to po przeczytaniu lekki banan się pojawił.

Zima, Alpy, stok. Pracownik znanej korporacji odbija się kijami i rusza z góry na krechę. Nagle podskakuje na muldzie i koziołkując w tumanie śniegu wali w drzewo. Leży rozwalony, zęby wybite, krew się leje z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera oczy wciąga górskie powietrze i mówi: A ch** i tak lepiej niż w pracy.

• Like 3

Ja nigdy!

Nie mam nic do murzynów!

Każdy powinien mieć jednego :D

Mysiek!

Jakkolwiek to zabrzmi :laughing: ,za to Cię kocham.:tongue:

=========================================

A teraz kawały;

Co robi blondynka jak dostanie narty wodne?

- Szuka stromego jeziora.:applause:

----------------------------------------------------

Co ma wspólnego krótkowzroczny ginekolog z psem?

- Mokry nos.:tongue:

Edytowane przez MB
  • Like 1

> Niemiec, Francuz i Żyd mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut.

>

> Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kęsów chleba.

>

> Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka.

>

> Żyd kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek.

>

> 7 minut wystarczyło i wygrał!

>

>

>

> Na konferencji prasowej Niemiec powiedział:

>

> - U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy.

>

> - Dla nas ważna jest zabawa - oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów. A na końcu popracować.

>

> - Żyd zaś wyznał:

> U nas jest takie powiedzenie;

>

> jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz. :-)

>

• Like 4